Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הראשון זה של SOUNDSTORM

הנה הלינק לדגם :

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17589

והמגבר השני הוא של Hifonics

והנה הלינק לדגם הזה :

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=16337

השלישי הוא גם של החברה הזאתי רק דגם שונה :

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=16338

אל תשכחו שזה בשביל הסאב של Cerwin Wega 12.4 שהוא 300 RMS נקי

מה כדאי לקנות ? ואם יש לכם מגברים יותר טובים שאתם ממליצים אשמח לקבל המלצות

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

ה ssl בטח שלו (דאמפינג פקטור נמוך מאוד),ההייפוניקס למה לא הם תותחים ,לא הייתי ממליץ על הייפוניקס לרמקולים אבל לסאב -בכייף!

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

DIP אתה בכלל יודע מזה דאמפינג פקטור?

אתה בכלל יודע כמה זה משפיע פה?

אתה מסוגל לשמוע את ההבדל?

לגבי הפיניקס גולד, אם הוא חלש מדיי (אפילו שלדעתי לא תהיה בעיה) אז לך על זה:

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=18516

בנוסף כמו שכתבתי למישהו פה, אתה מביא מגבר ולא CD . CD עוד קל לקחת במזוודה, מגבר זה סופר כבד.

היום בודקים כמעט כל מזוודה שניה בארה"ב, ולא בטוח שיתנו לך הכל לקחת .

בנוסף על המשקל.

בנוסף ששוב אני אחזור יש עכשיו מדיניות קשה מאוד במכס, הם פרסמו את זה בכל מקום , ובנוסף אני יכול לספר לך שהשבוע בצהריים עצרו חצי מטוס מארה"ב שאני באתי איתו. הם למדו מזמן שעם ישראל קונה בכמויות בארה"ב.

כמו כן קח בחשבון שאתה מביא לארץ מגבר שלא בטוח שהוא תקין כיוון שאתה לא בדקת אותו. אם הוא תקול בהצלחה.

אני הייתי הולך על מגבר משומש בארץ, שאפשר לשמוע אותו , שאפשר לחבר לו את הסאב ולשמוע איך הם ביחד. ככה קונים מערכת.

פורסם

דאמפינג פקטורמה זה ?!

ומה זה הפניקס גולד ?! איפה אתה רואה ששמתי את הדגם הזה אחי

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

בקשר למכס זה עיניין של מזל אני למשל הבאתי איתי שלושה מגברים ששוקלים ביחד כמעט 30 קילו והבאתי עוד הרבה דברים אז אם יש לך אפשרות להביא מחו"ל לך על זה . ואם כבר מבין שלושת המגברים עדיף אחד מה-HIFONICS ומה גם ששני ההיפוניקס יורדים ל-1 אום

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
ה ssl בטח שלו (דאמפינג פקטור נמוך מאוד),ההייפוניקס למה לא הם תותחים ,לא הייתי ממליץ על הייפוניקס לרמקולים אבל לסאב -בכייף!

זה משהו חדש לי שהיפוניקס לא "מומלצים לרמקולים", אם אתה טכנאי סאונד כמו שאתה טוען אולי

תוכל לשפוך לנו קצת אור על הנושא??

פורסם

ההיפוניקס לרוב נועדו "לתת בראש" לדעתי בכל אופן ולדעת אחרים כמובן שזה עניין של טעם כמו שכתבתי לא הייתי ממליץ (או משהו בסגנון) לא - אל תקנו סכנת נפשות! לרוב כולם קונים את ה 4 יציאות שהוא 85 לערוץ וכשאתה תמחיל להרים גיין

כדי שיסחוב את קומפוננט ה 140 rms ששמת באוטו (מחלה ידועה בקרב הפורום לא להתאים רמקולים להגברה שלהם ואח"כ אומרים " המגבר הזה , תותח תראה איך הוא נותן למידים בראש *** שמור על שפה נאותה ***

אז מתחיל להיות hiss די חזק ומשמעותי שוב למי שאוהב אותם שיקנה ויהנה יש תמורה סבירה מאוד למחיר ,אני , לא ממליץ

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

D I G

אם תוכל לדבר איתי ב אי סי קיו אשמח מאוד

20594671

פורסם
ההיפוניקס לרוב נועדו "לתת בראש" לדעתי בכל אופן ולדעת אחרים כמובן שזה עניין של טעם כמו שכתבתי לא הייתי ממליץ (או משהו בסגנון) לא - אל תקנו סכנת נפשות! לרוב כולם קונים את ה 4 יציאות שהוא 85 לערוץ וכשאתה תמחיל להרים גיין

כדי שיסחוב את קומפוננט ה 140 rms ששמת באוטו (מחלה ידועה בקרב הפורום לא להתאים רמקולים להגברה שלהם ואח"כ אומרים " המגבר הזה , תותח תראה איך הוא נותן למידים בראש -

אז מתחיל להיות hiss די חזק ומשמעותי שוב למי שאוהב אותם שיקנה ויהנה יש תמורה סבירה מאוד למחיר ,אני , לא ממליץ

דייגו , לקחת את זה באופן אישי ?

אני ממליץ על ההייפוניקס מונו 1000W, לא צריך מעבר לזה .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מצטער שאני מתפרץ לויכוח אבל אני מסכים עם D.I.G

המגברים אמנם חזקים אבל ללא איכויות סאונד בכלל

D.C

earthquake sound frik

פורסם

אני מצטרף גם לדעתו של DIG . אני חושב שאם אתה יכול תקנה את המגבר הכי חזק שאתה יכול בתקציב שלך . והייפוניקס נותנים יחס טוב של עוצמה/שקל

בברכה יהודה

פורסם

אני עדיין לא מסכים עם האמירה שמגברי היפוניקס לא מתאימים לרמקולים.

ובטח של ציפיתי לכזה הסבר מ"טכנאי סאונד".

• תוכן חדש...