Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פירצה נוספת בעייתית,

גם בכניסה לאלפי מנשה (שנמצאת מעט אחרי הקו הירוק - "שטחים") יש מוסכים, בבעלות, ניהול ועבודה של ערבים.

שבהם מטפלים תושבי השטחים (הישראלים כמובן) מדי יום.

האם צפוי גם להם כלא?

עמרי.

פורסם

או שלשון החוק המדויקת לא הובאה כאן כמו שצריך, או שהשטות הזו הולכת ליפול.

לחבר טוב שלי (יהודי) יש מוסך מורשה בצומת המיקי מאוס. יש עוד הרבה מוסכים מורשים של יהודים מעבר לקו הירוק. אז מה? עכשיו אסור לתקן אצלם? זה לא עובר בג"צ. ואם התשובה היא שמותר במקרה של יהודי, רק שאסור לתקן אצל המוסך הערבי השכן בצומת המיקי מאוס, אז כבר צריך לשנות את לשון החוק לזה שאסור לתקן אצל ערבים מעבר לקו הירוק, ואצל יהודים מותר. נראה מה יהיה לבצלם ולבג"צ לומר על חוק כזה.

פורסם

השיטה היותר פשוטה לתקן בשטחים היא פשוט לשלוח לשם מישהו ערבי עם קשרים, וככה למען האמת עשינו צביעה ומנוע למזדה מסויימת.

למי שטען שחייבים להלחם בתופעת הגניבה: אז שוב

כמובן שאני לא בעד חס וחלילה, אלה לא דברים שטובים לי או לכם, אלא למדינה ולעוד כמה אנשים, בטח לא לי:

הדברים הטובים בגניבות רכבים? הנה תמצית:

לא עדיף שרכבים יסעו עם חלקים מקוריים במקום לקנות חלקים תחליפיים שעלולים להיות מסוכנים? בטיחות.

לא עדיף שיסעו כמה שיותר רכבים חדשים על הכביש? עקב הגניבה של הישנים. בטיחות, מיסים ועוד הרבה.

מחירי ביטוח גבוהים לא טוב לנו, אבל טוב למישהו קצת יותר חזק מאיתנו.

אנשים שלא יצליחו למכור את הרכב שלהם במחירון יקבלו עליו מחירון? זה כבר זניח מאוד.

פורסם

החוק צודק והגיוני לחלוטין וכך גם העונש המוצע .

אנשים שוכחים שמספיק שיחטפו איזה אידיוט שרצה לחסוך כמה לירות על תיקון הרכב שלו, ואנחנו נצתרך להעמיד כוחות צה"ל לפעולת חילוץ\חיפושים או כל דבר הנעשה למען השבת חטופים.

למה לסכן את חיילי צה"ל בשביל איזה בחור קמצן .

שלא נדבר על זה שבמידה ויחטפו אזרח ישראלי, יוכלו לבקש ---> ולבקל תמורתו שבויים\עצורים\אסירים .

כן, אותו אידיוט שחוצה את הגבול והולך לתקן את רכבו בשטחים הוא בעצם מסכן את בטחון המדינה.

3 שנים בכלא על סיכון בטחון המדינה זה עונש הגיוני.

מעבר להיבט הפלילי אני דווקא בוחר להתייחס בהיבט הבטחוני-מדיני.

under construction..

פורסם

עוד פרצה בחוק

יש מלא מוסכים בשטחים אבל הם בבעלות ערבית ישראלית, אבל נמצאים מעבר לגדר

כמו ברטעה וחלקים במזרח ירושלים (כפר עקב, מ.פ. שועפט, סמיר אמיס, א-זעים...)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...