Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי בחג האחרון LCD חדש מסניף של BIGBOX בבילו סנטר.

המסך שקניתי היה במבצע עם התחייבות למחיר הזול ביותר בשוק ואמרו שבמהלך שבועיים אם אני מוצא מחיר זול יותר הם מחזירים לי את ההפרש, לא נאמרו לי מה התנאים והכ"ו ואפילו לא ציינו שהמסך מגיע ללא כבל חיבור לממיר (עלה לי עוד 200 ש"ח).

כשבוע לאחר ביצוע הקניה הגיע המתקין עם המסך התקין לי אותו בחדר ואמר שאני צריך כבל כי המסך הגיע בלי, הציע לי כבל מעפן ב-100 שקלים או אחד מקצועי יותר ב-200 ש"ח. לקחתי את היקר יותר כי גם ככה איכות השידור בארץ היא גרועה ככה שעדיף כבל איכותי שיפגע פחות בשידור הירוד גם ככה.

לפני שהמתקין הלך הוא נתן לי כרטיס ביקור שלו וציין שיש לו חנות והוא מוכר שם גם כן מסכים וכ"ו ושאני יכול לראות הכל באתר של החנות.

מתוך סקרנות כמובן שנכנסתי והפלא הוא שראיתי שם את אותו המסך שלי בכ-400 ש"ח פחות ממה שעלה לי אז כמובן שהתקשרתי לביג בוקס ושאלתי איך מתבצע הליך הזיכוי ומה אני צריך להביא איתי, נאמר לי להביא הצעת מחיר פלוס את החשבונית שלהם כהוכחה שקניתי אצלם. הבחור שהתקין לי סרב לתת הצעת מחיר (כדי שהוא לא ידפק שהוא שובר את השוק) ולכן הדפסתי מהאתר שלו את המחיר של המסך עם הכתובת של החנות טלפון וכ"ו.

עם כל "האישורים" הגעתי לסניף ביג בוקס ושם אמרו לי שהם לא מכירים את החנות הזאת ונראה להם שהבחור מוכר מוצרים שלא דרך היבואן הרשמי ולכן הם לא יתנו לי זיכוי .

מה החוק אומר לגבי זה? זה לא העניין של הכמה מאות שקלים, זה הפרנציפ שהיתי צריך לשלם על הכבל המסריח הזה כי הם לא אמרו לי וגם הם נתנו הבטחה לזיכוי ולא הציבו לי תנאי של מי מספק לאותה החנות את המוצרים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כבר עבר 14 יום כי הם אמרו שהם יבדקו את העניין ואז יגידו לי אם הם מזכים אותי או לא

בנתיים עושה רושם שאין להם כוונה לזכות כי גם העלו תרוצים שאולי באינטרנט הוא מפרסם בזול ובחנות הוא ממציא תרוצים כדי לא למכור באותו המחיר, עושה רושם שהם מעלים תרוצים כדי להתחמק.

אייל בביג בוקס הכבל עלה כמעט 400. זה כבל של SCART ל- S-VIDEO.

in the face

with a chair

פורסם

גם אני קניתי מביג בוקס בבילו, לא אמור להגיע כבל לממיר.. למה שיגיע?

קניתי טלויזיה LCD עשו לי עליה מחיר שאין דבר כזה במקום 8500 עשו לי 6400, זה באמת אין מצב שאני מוצא בפחות מזה.

פורסם

למה שיגיע כבל?

שלא יגיע אין לי בעיה, רק שיציינו את העובדה הזאת ואת העובדה שכבל אומלל עולה כמה מאות שקלים שזאת לא הוצאה קטנה כלכך כשלא מוכנים לזה.

בנוסף המחיר שאני קיבלתי לא היה כזה רציני מבחינת הפרש, 5375 כולל הרכבה והובלה וזה במקום 5700 במקומות אחרים ככה שההפרש פה לא רציני במיוחד. בכל אופן הם אמרו שאם אני מוצא זול יותר אני מזוכה ועכשיו הם עושים קונצים של תנאים.

in the face

with a chair

פורסם

תבקש לראות את התקנון של המבצע. חייב להופיע שם פירוט לגבי כל התנאים וההגבלות. אם לא מופיע פירוט אז הצדק עימך.

עד כמה שאני זוכר אף טלויזיה לא מגיעה עם כבלים פרט לכבל חשמל. הסיבה היא שישנם הרבה סוגי חיבורים וישנם הרבה אורכים שונים.

אסף

פורסם
כבר עבר 14 יום כי הם אמרו שהם יבדקו את העניין ואז יגידו לי אם הם מזכים אותי או לא

בנתיים עושה רושם שאין להם כוונה לזכות כי גם העלו תרוצים שאולי באינטרנט הוא מפרסם בזול ובחנות הוא ממציא תרוצים כדי לא למכור באותו המחיר, עושה רושם שהם מעלים תרוצים כדי להתחמק.

אייל בביג בוקס הכבל עלה כמעט 400. זה כבל של SCART ל- S-VIDEO.

400 שקל לכבל כזה?

בעל הבית השתגע?

המתקין של YES נתן לי 2 כבלים כאלה חינם כשהתקינו לי בבית.

כמו כן, הכבל הזה ניתן לקניה בכמה עשרות שקלים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל אתה מדבר על כבל פשוט, אני מדבר איתך על כבל הרבה יותר איכותי (שוב בגלל איכות השידורים הירודה בארץ לקחתי משהו קצת יותר איכותי)

in the face

with a chair

פורסם

www.vnp.co.il

מה שאני קניתי זה היטאצ'י 32 9000

בנתיים הוא שינה שם את המחיר לגבוהה יותר משל ביג בוקס כי כנראה היבואן התקשר ונתן לו בראש

מה שכן הוא הוסיף שהוא מוכר שם מוצר מהיבואן הרשמי

in the face

with a chair

פורסם
אייל אתה מדבר על כבל פשוט, אני מדבר איתך על כבל הרבה יותר איכותי (שוב בגלל איכות השידורים הירודה בארץ לקחתי משהו קצת יותר איכותי)

כבל זה כבל, אין צורך להשקיע בכבלים יקרים, כל המע' בסלון מחוברת בפושטים מלבד כבל האופטי, שהיה רק "איכותי" בחנות. כמו שאמרת איכות השידור לא משהו, וכבל טוב לא ישפר את האיכות, וכבל רע לא יצליח להרוס לך יותר ממה שמשרד התקשורת הורס לך.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

"כבל זה כבל, אין צורך להשקיע בכבלים יקרים"

תסלח לי, אבל זה אחד המשפטים היותר מטומטמים שקראתי פה בפורום.

יש הבדל גדול בין איכויות שונות של כבלים. בין אם ההבדל הוא בסוג הכבל (SCART, SVIDEO, קומפוסיט וכו') ובין אם באיכות הכבל עצמו בין חברות שונות.

ההבדל הוא גדול ומורגש, במיוחד בערוצים שמשדרים באיכות פחות טובה (כמו ערוץ 1).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גם פה ויכוחי כבלים?

עשו קופה, כרגיל, זה תמיד ככה במכירות של כבלים.

כבל נורמלי מ-SCART ל-SVIDEO לא עולה 100 ש"ח, ובטח לא 200 או 400.

אפשר להניח בביטחון גמור שהכבל ה"מאפן" עולה 20 ש"ח בשד' הר ציון,

והכבל היקר 50 ש"ח. קפיצה קטנה לאזור תוכל לאשר את זה ביתר קלות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני קניתי לפני כחודשיים מכשיר פנקייק בטרקלין ושילמתי 329. אחרי שבוע רציתי לקנות את אותו מכשיר לחבר, אבל בסביבה היה רק שקם אלקטריק שביקשו 379 ושילמתי.

בשקם אלקטריק גם היתה התחייבות למחיר הזול ביותר עם הבטחה לתוספת 10% על ההפרש.

כשהתקשרתי לשקם אלקטריק טענו שהתנאי הוא שהמוצר מהיבואן הרשמי ולא במבצע מיוחד. פיקססתי להם את הקבלה של "טרקלין" ואחרי חודש ראו זה פלא קיבלתי בדואר צ'ק על ההפרש (בלי ה10% אבל לא היה לי כח לריב על זה).

דרך אגב בקבלה של טרקלין מבנה המחיר היה 379 פחות הנחה מיוחדת של 50 (שבכלל לא ביקשתי, 329 היה המחיר שביקשו מההתחלה) ולמרות זה שקם לא עשו בעיות.

• תוכן חדש...