Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי פז'ו 309 שנת 92 ומצב הבולמים שלה לא מזהיר = צריך להחליף אותם.

הבעיה היא שחדשים עולים הרבה כסף (יחסית למה שאני יכול להרשות לעצמי כרגע) וחשבתי אולי ללכת לפירוקיה ולקנות מהם בולמים משומשים של רכבים משנתונים קצת יותר מתקדמים ממה שיש לי.

עכשיו השאלה היא כזאת: האם בולמי זעזועים הם דבר אוניברסלי? האם אני יכול לקחת בולמי זעזועים מסיטרואן קסארה (לדוגמא) שנת 2001 ולהרכיב על פז'ו 309 או שיש איזשהו תנאי לכך שהבולמים יתאימו (אולי רק של פז'ו אחרות יתאימו או משהו בסגנון)?

ושאלה אחרונה, אם התשובה חיובית בקשר להתאמה של הבולמים, האם מישהו יודע סדר גודל מחיר שידרשו ממני בפירוקיה?

תודה חבר'ה המידע יעזור לי מאוד...שבת שלום :)

פורסם

1. בולמים חדשים לא עולים כל-כך הרבה כסף.

2. לרכב שלך מתאימים בולמים של... פיג'ו 309 :shock:

מדובר ברכיב בטיחותי ולא משחקים בזה! תשקיע כמה מאות שקלים ותהיה רגוע.

פורסם

קודם כל תודה עופר

ברור שהכי טוב זה חדשים, אבל אפשר למצוא בולמים של רכב חדש יחסית מפירוקיה במצב טוב...

אין שום רכב אחר שהבולמים שלו יתאימו לשלי....?

פורסם

אל תקנה מפירוק - הם ישנים .ואתה תיפול על בולמים לא טובים .

בולמי זעזועים כמו רפידות בלם ( ברקסים ) קונים חדש .

קנה בולמים לפי דגם הרכב ( 309 ) שנה ונפח המנוע בלבד - לא דומה .

בדוק גם בולמי זעזועים של - קייבה ( KYB ) או ( רקורד )

הם מספיק טובים לרכב משפחתי - ומחירם סביר .

והם מיוצרים לכל סוגי הרכבים .

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ראיתי ב-איביי (ebay) בולמים חדשים מקוריים של פז'ו 309 בערך ב-300 שקל לבולם...האם הם עדיפים על מונרו וכל אלה שהוזכרו למשל (אני מניח שכן כי זה מקורי)?

ועוד שאלה, האם יש הבדל בין הבולמים האחוריים בפז'ו 309? האם המחירים של שונים?

תודה

פורסם

1. ההבדל בין הבולמים המקוריים לחליפיים יכול להיות ברכות שלהם אבל לא נראה לי שבאורך החיים (במידה ואנחנו מדברים על חברות שציניות, כמובן). לומר לך בוודאות שהמקוריים יהיו טובים יותר - אף אחד לא יכול.

2. בלומים אחוריים זה סיפור אחר לגמרי - הם שונים וכמובן שגם המחיר שונה.

3. שלא תחשבו אפילו להזמין מ-EBAY בולמים שכן המשלוח יעלה המון כסף בגלל המשקל וכמובן, לא לשכוח את עניין המכס.

פורסם

קודם כל תודה עופר (ושאר העונים)

מישהו מכיר מקום זול באיזור חיפה שאני יכול לקנות בו בולמים (KYB או רקורד) וגומיות בולמים וכל מה שנלווה להחלפתם?

פורסם

בולמיים מקוריים לא בהכרח יותר טובים מתחליפים, המונרו למשל הם בולמים ברמה מעולה, הרבה מוסכים ממליצים עליו , והוא גם בדרך כלל יקר יותר מבולמיים מקוריים. בכל המקרה אני הייתי ממליץ לפותח השירשור לשים מקוריים , כי האוטו שלך הוא צרפתי , צרפתיים מעולים בנוחות (חלק מזה זה בולמיים מעולים) ובאחיזת כביש (שגם לזה הבולמים קשורים)

פורסם

עופר מה דעתך על בולמי זעזועים של kyb דגם premium?

מחיר לבולם יחיד קדמי - 225 ש"ח

מחיר לבולם יחיד אחורי - 125 ש"ח

אני לא מחפש משהו מיוחד רק שיהיו סבבה ולא יטרקו כמו הישנים, גם אם הנוחות לא תהיה של צרפתיה אמיתית...

כדאי ?

• תוכן חדש...