Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
3. שלא תחשבו אפילו להזמין מ-EBAY בולמים שכן המשלוח יעלה המון כסף בגלל המשקל וכמובן, לא לשכוח את עניין המכס.

כן ולא.

בגדול אתה צודק, אבל אם יש קרובי משפחה בחו"ל שאפשר לשלוח אליהם והם כבר יביאו את זה לארץ, המחיר יכול לצאת נמוך עד כדי 50%!

אתן דוגמה: לרכב של חברתי קשה מאוד להשיג בולמי זעזועים בארץ וגם המצב בעולם אינו מזהיר. כמו"כ, גם לא קיים יצור של בולמי זעזועים לרכב הזה מחברות תחליפיות (קוני, מונרו וכד'). בשיטוט מקרי באיביי מצאתי בולמים מקוריים NOS. יצרתי עם המוכר קשר באמצעות דוא"ל והוא אומנם ענה לי רק לאחר שהמכירה הסתיימה (הוא לא ראה את ההודעה שלי לפני כן), אבל בסופו של דבר הוא מכר לי רביעיה כולל משלוח במחיר שהוא בגדר בדיחה. את הבולמים ביקשתי ממנו לשלוח למדינה באירופה שבה גר אביה של חברתי שכבר יביא את זה עמו לארץ במהלך הביקורים הקרובים שלו (הוא בממוצע כל שבועיים מגיע לביקור).

הקטע הכי יפה הוא שלאחר חיפושים קדחתניים נוספים בארץ דווקא נמצא מקום לרכוש אותם, רק שהמחיר היה בדיוק כפול ממה ששילמתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
עופר מה דעתך על בולמי זעזועים של kyb דגם premium?

מחיר לבולם יחיד קדמי - 225 ש"ח

מחיר לבולם יחיד אחורי - 125 ש"ח

אני לא מחפש משהו מיוחד רק שיהיו סבבה ולא יטרקו כמו הישנים, גם אם הנוחות לא תהיה של צרפתיה אמיתית...

כדאי ?

אם אלה המחירים לך על זה ותקבל אוטו חדש! שווה כל שקל!

בדיוק החלפתי 4 בולמים באפלאוז לבולמים קייבה ואני מצטער שלא עשיתי את זה לפני 4 שנים!

תיקח בחשבון שילך לך עוד איזה 200-400 לתושבות בולמים

100 לגומיות אבק

ו 120-150 עבודת התקנה של כל בולם.

וכמובן איך שיתחילו לעשות את זה יצוצו עוד בעיות ברכב שתתחיל לסדר על הדרך ככה שאם אין לך כסף תחסוך.

• תוכן חדש...