Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתבתי קודם לכן, גיר 01M נמצא בשימוש משנת 1997 ובוצעו בו שינויים קוסמטים אבל מה שמוזר שהחל משנת 2006 היצרן כן ממליץ להחליף נוזל ATF בגיר הזה במדינו חמות.

זה לא מוזר, הרי אותו הדבר קרה עם תקן שמני המנוע. בחלק מהמנועים הומלץ להשתמש בשמן מנוע 15/40 מינרלי ולהחליפו פעם ב15K ק"מ או שנה (בכמעט בכל מקום תראה המלצות לנסוע מקסימום חצי שנה עם שמן מינרלי). נוצר מצב שהשמן נשרף, הצטברה בוצה במנוע, התקבלו תלונות על צריכת שמן מוגברת ולפני שנתיים +- מוסכי צ'מפיון קיבלו הוראה לעשות פלאשינג למנועים ולעבור לשמן סינט. מלא 5/40

פורסם

בו נדייק..

ההמלצה לבצע פלשינג למנוע לפני מעבר לשימוש בשמן סינטטי זה פרי מוחו של מישהו בצ'מפיון.

ההמלצה הזו מזמן לא תקפה וגם לא היתה הנחיה מהייצרן לבצע פלשינג.

אין שום המלצה של הייצרן לנסוע חצי שנה עם שמן מינרלי ולאחר מכן לעבור לסינטטי, עזוב את האי-דיוקים שלפעמים אתה יכול לקרוא בפורומים בחו"ל בדיוק כמו בפורום הזה.

ייתכן שבמנוע מסויים התגלתה בוצה ולכן ביצעו פלשינג ומכאן השמועה עשתה כנפים.

היתה בעיה של בוצה במנועי 1.8T שמותקנים בפאסטים שהתגלתה בוצה שגרמה להדלקות נורת לחץ שמן מנוע, עקב כך הייצרן הוציא הוראה לפרק את המנועים ולנקותם ולעבור לשימוש בשמן סינטטי מלא.

במידה ואתה נתקל במשהו חריג שאומרים לך במוסכי הייבואן תבקש לראות אסמכתא או הסבר לנושא.

בכול מקרה מעת לעת הייצרן לומד דברים חדשים ומעדכן את ספרות האחזקה ןאת הייבואן.

איזה כייף לי :)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

ערכתי חיפוש וזה בידיוק מה שאני רוצה.ברשותי גולף 99 אוטומטית,מנוע 1800.שאלתי היא האם מומלץ להוסיף לה קולר כזה?וכמה אמור לעלות הקולר והעבודה?אני פשוט קורא הרבה בפורום,ורואה ללא יוצא מן הכלל שלכולם יש בעיות בירים האוטומטיים של ה o1m שבגולף.תודה על העזרה

• ספונסר פורום
פורסם

במקרה של התיבה של פותח השרשור ,אני יודע שעבר הרבה זמן

אבל אולי זה יהיה רלוונטי למישהו אחר ,בכל אופן בתיבה זו מטיפוס

09A טיפטרוניק לא קימת בעית המקרן לחלוטין ,לא קריסה שלו ולא

סתימה שלו ולכן אין שום צורך לעבור למקרן חיצוני בתיבה זו .

לא כך התיבות מסוג 01M ,בתיבות אלו עובדתית יש כשל במקרן של התיבה שגורם

לסתימה של המקרן או לפריצה שלו שמצידה גורמת להרס טוטלי של תיבת ההילוכים .

אני ממליץ לכל בעל רכב עם תיבה מהסוג הזה להחליף את המקרן לאחד חיצוני ויפה שעה אחת קודם .

למעשה זהו טיפול מונע שאני ממליץ עליו ללא קשר למצבו הנוכחי של המקרן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...