Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין מה לעשות,רוב הישראלים הם חרא.חושבים רק על עצמם ושמים קצוץ על כולם.

הדברים הכי קטנים שעושים עושים הרגשה טובה.(לשני הצדדים).

כן, אבל הישראלים זה אנחנו. אתה ואני.

אם אתה, והוא, והיא, וחבר שלך יחליטו לעשות שינוי, השינוי יקרה.

אין טעם להאשים את כל העולם. צריך להחליט שהשינוי מתחיל בבית.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא קשור לישראלים, יש את זה בכל העולם, זה יותר עניין של בני אדם.

יש מקומות/מקרים שבהם תימעד אנשים מרחוק יבוא לעזור, ויש מקומות/מקרים שאנשים לידך לא ינידו עף-עף

ולצאת עם הצהרות של הריגה על גבי פורום לא ממש תורם לרמה האישית שלך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם הייתי שם, הייתי הורג את שניהם בוודאות. אני מצהיר זאת כאן מעל דפי הפורום, ואם למשטרה יש בעיות היא מוזמנת לדפוק על דלתי.

עכשיו הכנסת אותי לדילמה.

לא יודע מה ראוי יותר לגינוי, סוציומטים שלא עוזרים לאדם בצרה או אנשים שחושבים שמותר להם לנהוג באלימות קשה רק בגלל שמישהו לא נתן להם את מה שהם חושבים שמגיע להם לקבל.

ואל תדאג, למשטרה אין זמן לעבריינים אמיתיים, אז הם בטח לא יתעסקו עם כל מי שמאיים פקה פקה באינטרנט.

ובאמת הגיע הזמן שתתחיל את השינוי אצלך בבית, גם בלי המשטרה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כן, אבל הישראלים זה אנחנו. אתה ואני.

אם אתה, והוא, והיא, וחבר שלך יחליטו לעשות שינוי, השינוי יקרה.

אמרתי רוב הישראלים.יש אנשים כמוך,כמוני וכמו עוד אנשים שהם יעצרו ויעזרו בעת הצורך.

יש אנשים שישימו פס ויתעלמו.

זה לא קשור לישראלים, יש את זה בכל העולם, זה יותר עניין של בני אדם.

אנחנו מדברים על המצב בארץ ולא בעולם.נכון שהתופעה קיימת גם בכל העולם אבל העובדה שרוב האנשים בארץ(המסקנה שהרוב כאלה היא לפי מעשים ומה שרואים ביום יום) מניאקים שלא שמים על אף אחד ,מטרידה.

צריך לשנות את זה.הבעיה היא,שאם אתה,אני,ואפילו כל חברי הפורום נשתדל כמה שיותר להתנהג בצורה טובה ולעזור לאנשים,עדיין יהיו הרבה שימשיכו לשים קצוץ.

אי אפשר להכריח אף אחד לעשות מעשה טוב.לצערינו,הרבה אנשים לא ירצו לעשות מעשה טוב.

פורסם

איחולי החלמה לאביך ושבוע טוב.

סיפור מכעיס ומקומם,אני מצטרף ל"עמותה" שפתחת,ואומנם לא נשנה את העולם,אך נרגיש טוב עם עצמנו,נתחיל מהפורום וקרובי משפחה,ומי יודע מה ילד יום.

שבוע טוב,רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

חבר'ה, אני שמח שכולם פה ברוח של עזרה.

אל נשכח, שהחורף מתחיל אוטוטו, זאת ההזדמנות ל"הושיט יד" לכל הטרמפיסטים שעומדים בקור/בגשם. ומי שיכול מוזמן אפילו לקחת את הטרמפיסט עד ליעדו (כמובן בתנאי שהדבר לא מפריע יותר מידי...)

תאמינו לי, שהחיוך וההוקרת תודה של הטרמפיסט יהיו שווים ליטרים על גבי ליטרים של דלק.

אני משתדל לעצור ולהקפיץ טרמפיסטים כמה שאני יכול (במיוחד חיילים!!), וגם לא מעט פעמים הייתי בצד השני וקיבלתי טרמפ "חלומי". הרגשה טובה ללא ספק!!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אני הבחלט חושב שאם כול אחד ינסה לזכור לעשות לפחות פעם אחת ביום משהו טוב לכלל , אתם תראו איך שלאט לאט כול המדינה תשתנה . במדינה שלנו האי סובלנות היא חלק מתופעה של לא להיות פראייר . כשאנשים יפנימו שלהיות בן אדם ולתת לשני זה למעשה לתת לעצמך , אתם תראו שינוי

וכן אני חושב כמו BLAVIA שגם לתת טרמפ לאנשים עובדים באזורי תעשיה זה דבר חשוב . כמוהו גם לתת זכות קדימה ובמיוחד לתת להשתלב לרכב ציבורי , גם בפקק גדול . אז נכון שיהיו את הדרקים שינצלו את זה אבל לאט לאט כול המדינה תשתנה

בברכה יהודה

פורסם
זה ברור שאם כולם יהיו סובלניים ואכפתיים אחד כלפי השני יהיה הרבה יותר טוב, בכל העולם.

אני גם תמיד עוזר למי שאני חושב שצריך עזרה, וזה מתבטא הכי הרבה גם בדברים קטנים.

היום למשל נסעתי לתדלק, יום שבת בצהריים עם שמש חמה במיוחד.

כשחזרתי לכיוון העיר אני רואה שני עובדים של תחנת הדלק צועדים לכיוון העיר (כשאין מוניות בשבת, וחום מוות בחוץ).

מדובר על הליכה של בערך רבע שעה עד הכניסה לעיר, ולכו תדעו כמה הם היו צריכים ללכת עד הבתים.

עצרתי ליידם והצעתי להם טרמפ' לעיר, הקפצתי אחד לתחנה המרכזית שהייתה גם ככה בדרך הביתה ואת השני במקום שקרוב לשכונה שלי ככה שעזרתי להם מבלי לעכב את עצמי אפילו - ואני בספק אם מישהו אחר היה עוצר ועוזר להם ככה אפילו שזה דבר כל כך קטן.

ההתנהגות הזאת נובעת בעיקר מכך שכשהייתי קטן הרבה פעמים קרה לי שהייתי מסתכל על דברים ולא מבין איך אנשים לא עוזרים אחד לשני אפילו שזה לא מצריך מהם כלום.

אני לא ישכח את הפעמים כשהייתי בן 16 נטול רשיון והייתי צריך ללכת ביחד עם חברים בקור המקפיא של החורף ברגל לכיוון איזור התעשייה (ששם כל הפאבים נמצאים) ואף אחד לא היה עוצר לנו למרות שזה כביש ארוך מאוד שמוביל למקום אחד - לאיזור התעשייה, ומי שנוסע בכביש מגיע לשם בוודאות.

תעזרו אחד לשני, תאמינו לי שזה בדיוק כמו בסרט תעבירו את זה הלאה, אני בטוח שכל אחד שתעזרו לו בדבר קטן ואלמנטרי בלי שום ציפייה לתמורה, יעזור גם הוא לאדם שיראה שנתקע באותה סיטואציה שממנה חילצתם אותו - רק בגלל שהוא יזכר בכם ובאיך שעזרתם לו.

בגלל זה העולם נהיה כזה אנוכי, זה לא רק בישראל - זה בהרבה מקומות בעולם, לאף אחד כבר אין רצון לעזור אחד לשני אם אין להם תמורה מזה.

בתור נוסע טראמפים ותיק (לפעמים גם בימים אלו שבהם כן יש לי רישיון ונסיעות חינם על הדרך), אני תמיד נוהג לעצור למי שמבקש טראמפ. שים לב, מי שמבקש. תעמוד בטראמפיאדה ושים יד, או שמצידי תמשיך ללכת אבל תשים יד. כל עוד שמת את היד, אני עוצר.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

חבר'ה, לא להתייאש- לעשות.

בדיוק חזרתי מסופ"ש של הרבה עשייה כזו

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/ArticleLayout/CdaArticlePrintPreview/1,2506,L-3452401,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3452698,00.html

המאמרים של YNET קצת הדגישו את הצד הפוליטי, מה שדווקא אנחנו לא הדגשנו בכלל.

אם אתם רוצים לקבל תמונה קצת יותר מפורטת, ואולי גם להצטרף ולתת את הדחיפה הקטנה שלכם, אז:

http://www.hevratova.org.il/

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

אחרי שבוע וחצי ו2200 ק"מ של נהיגה בגרמניה, שבה לא שמעתי צפצוף אחד (גם כאשר נתקעתי מול מחסום סגור של חניון במקום שדורש יציאה ברוורס בעלייה מסובבת), אני חוזר לארץ ונגעל כל פעם מחדש.

תמרור עצור? לאותת? למה מי מת?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יום אחד חזרתי מאשדוד אחרה"צ ובצומת ניר גלים

ראיתי שרכב שהגיע מאיזור התעשיה מגמגם מעט לאחר שהוא עבר את הצומת

ופשוט נכבה לו האוטו כ30 מטר אחרי הצומת(וזו חתכת צומת עמוסה אחה"צ)

כל מי שנסע לפני עקף אותו מימין (הוא היה בנתיב השמאלי)

כשהגעתי אני להיות אחריו עקפתי אותו מצד שמאל תוך כדי עליה על האי תנועה(סובארו טנדר:wink:)

מיד אני פותח את החלון ושואל אם הוא צריך עזרה

הוא כולו מבולבל ולחוץ ואומר שנכבה לו הרכב ושהוא לא מצליח להניע

אז מייד אמרתי לו סבבה קודם נדחוף את הרכב לשוליים ואז נראה מה קורה

מתחילים לדחוף את הרכב לשוליים...

משימה בלתי אפשרית...

נראה לכם שמישהו בכלל נתן לנו לעבור?...

אנשים עוקפים מכל הכיוונים ומסתכלים עלינו בבעתה דרך החלונות כאילו אנחנו נשדוד אותם או משהו(?!)

ועוד לאחד הייתה חוצפה לצעוק מהחלון אחרי שהוא כמעט דרס אותי:"מצאתם לכם איפה להתקע!!!"

קיצר לדחוף נתיב וחצי לקח לנו בסביבות ה3 דקות שבהם כמעט נהיינו חרשים מרוב צפירות

(אבל לי זה לא הזיז

ממש שמחתי מזה שהם צופרים ומתעצבנים

זה רק הוכיח עד כמה הם טפשים וכפויי טובה

ושאני חושב על זה היום היינו צריכים לדחוף הרבה יותר לאט:wink:)

אז אחרי שדחפנו את האוטו לשוליים

מתברר שהוא כרגע יצא מהמוסך והוא כבר מזמין גרר שייקח אותו לשם בחזרה

להגיע בחזרה לרכב שלי ולהשתלב

גם הייתה משימה קשה

אני בטוח שאחרי דבר כזה גם הוא יעזור למישהו שהוא ייראה במצוקה

ואם לא?

חבל..

השיטה ההודית עובדת מצויין

צבור קארמה טובה

ויהיה בסדר

צבור קארמה רעה

וזה יחזור עליך

אני לא יודע אם זה עובד

אבל אני עם קארמה לא מתעסק:wink:

:onfire:
פורסם

עובד חביבי , ליהיות נחמד בארץ בהחלט מקדם אותך, לפעמים לא פחות מלא נחמד.

וזה תופס גם לגבי בתי עסק.

את הדוגמא אחת המצוינות ראיתי יום אחד כשהתקלקל לי הפלאפון.

הגעתי כדי להחליף אותו בתשלום , ובזמן שעמדתי בתור וראיתי 3-4 אנשים צועקים , מתעצבנים , דורשים ומקלילים היה לי ברור שאני אתנהג כמו בן אדם.

באתי לנותנת השירות , דיברתי בצורה מנומסת , בלי דרישות וצעקות , ובניגוד לעדר הבהמות לפני קיבלתי מכשיר חדש (ולא מחודש כמו שמגיע לי) בחינם - ללא השתתפות עצמית.

וזה הולך גם בכביש וגם בכל תחום בחיים.

אני אישית לא מבין למה להתעצבן ככה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לפותח השרשור - אין לך שום זכות להרוג / להרביץ / לקלל אדם שלא עוזר לך.

הוא לא חייב לך כלום.

אתה קולט מה שאני אומר? לא חייב לך כלום.

נכון, מוסרית הוא מחורבן, אבל הוא עדיין לא חייב לך כלום.

להבדיל, אגב, מאדם בעל ידע רפואי, אשר חותם על אמנה שבה הוא מתחייב לעזור ככל יכולתו במקרה כזה.

אני לא מצדיק לרגע חוסר עזרה שכזו לזולת, אני תמיד תמיד עוצר,

יצא לי לפנות כבר לא מעט אנשים שעברו תאונות לא קלות (אני נוהג המון בלילה),

וגם עברתי לא מעט הכשרות של עזרה ראשונה ומתן סיוע רפואי.

עדיין, אני לא חייב לעצור ולעזור.

ואתה יודע מה?

עוד לא הייתה פעם אחת בחיים שלא עצרתי.

אבל אם הייתי יודע שזו תהיה התגובה של בנאדם כמוך, לך אישית (לא לאבא שלך, הוא לא אשם), לא הייתי עוצר. פרנציפ. :shock:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

היית מוכן להיסתכן שהוא יהרוג אותך בוודאות ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...