Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך שאני רואה את זה - אין בסיפור שום דבר יוצא דופן והוא דווקא נותן תמונה אמיתית של הטבע האנושי (הטוב והרע). אמנם הטרקטורונים לא הושיטו יד , אך רוכב ה R1 כן , ככה זה במציאות לא צריך להיות נאיבים.

אין דבר כזה שלום עולמי ולעולם לא יהיה אפשרי להגיע למצב שכולם עוזרים/אוהבים/אכפתיים כלפי הזולת , מהסיבה הפשוטה שמדובר באינסוף סוגי אישיות שונים ואנחנו עדיין לא רובוטים שאפשר לתכנת לצורת התנהגות אחידה.

אם בעולם האמיתי על כל שתי קקות היה אדם אחד נורמלי המצב שלנו היה טוב.

GOT סחוג?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל הכבוד - אני בחיים לא אקח טרמפיסט שאני לא מכירה כמו שבחיים לא אתפוס טרמפ בעצמי. אחרי שהפעמיים היחידות בחיים שלי שתפסתי טרמפ נפלתי על אנשים שחושבים שמותר להטריד מינית טרמפיסטיות - אני לא סומכת על אף אחד וחושבת שמי שכן סומך פשוט טיפש.

אם אין לך כסף לאוטובוס או לאמצעי תחבורה אחר - אל תצא מהבית.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
עם כל הכבוד - אני בחיים לא אקח טרמפיסט שאני לא מכירה כמו שבחיים לא אתפוס טרמפ בעצמי. אחרי שהפעמיים היחידות בחיים שלי שתפסתי טרמפ נפלתי על אנשים שחושבים שמותר להטריד מינית טרמפיסטיות - אני לא סומכת על אף אחד וחושבת שמי שכן סומך פשוט טיפש.

אם אין לך כסף לאוטובוס או לאמצעי תחבורה אחר - אל תצא מהבית.

את צודקת במאה אחוז.

אבל ברוב הפעמים, (וקרה לי לא מעט...) אין אוטובוס מתאים, או שאני מאחר אותו, או שבאמת אין לי כסף מיותר.

לתפוס טרמפים זה דבר נחמד (כמובן שאני מדבר על לעצור טרמפים עם האצבע, ולא ללכת ברמזור, אני שונא את זה).

לפעמים אין ברירה, וזה מה שיש.

כמובן שאני נמנע מלצאת בטרמפים לבד. תמיד תמיד בזוגות.

ואני מבין אותך, בתור בחורה, שמאוד בעייתי לתפוס טרמפים "בטוחים". אני גם מצדיק את זה שאת לא עוצרת לכל אחד. את לא צריכה לסכן את עצמך.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

מזכיר לי את כביש הערווה.. מוסיקה טובה, חברים יקרים, אוירה מושלמת והבהוב באורות לנהגים הבאים מולנו בכדי להזהיר על נייד בצד הדרך - כאשר התגובה בדר"כ באה ע"י הבהוב חזרה והרמת היד כאמרת תודה ויש את נהגי המשאיות שפותחים חלון ומוציאים יד לשלום.. כיף.

כיף של שרשור.. ולפותח שלו, החלמה מהירה לאבא.

בברכה, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

זה לא שאני לא עוצרת לכל אחד, אני לא עוצרת לאף אחד.

ובעניין התאונות: אני תמיד אעצור לשאול אם צריך להזמין אמבולנס, או שאציע מים, אבל אני לא אצא מהרכב. למה? כי אני לא לוקחת סיכונים שיפילו עלי איזשהו תיק (חברה שלי מהלימודים, עצרה לעזור למישהו שלאחר המעשה תבעה אותה על כך שהיא נכנסה בה עם הרכב אפילו שהיא לא הייתה מסביבה), וחוץ מזה, אין לי מספיק השכלה רפואית כדי שאני באמת אוכל לעזור.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
היית מוכן להיסתכן שהוא יהרוג אותך בוודאות ?

אם הוא מצליח לעשות את זה - סחתיין, מגיע לו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מחזק את כולכם.

עזבו את זה שכמעט כל המדינה שלנו חרא.

העיקר שאתה תהיה שלם עם עצמך, וקודם כל, תהיה בן-אדם.

אולי לא נשנה את העולם, אבל לפחות ההרגשה שאתה לא היחיד כבר מחזקת אותך...

יאיר.

למה הכנסת לעזאזל את הכמעט?! אתה יכול לומר את האמת...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
מזכיר לי את כביש הערווה.. .

:shock::shock::shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן לקמפיין בארץ הכולל שלטים וסרטונים, שאומר שצריך לעזור בשעת צרה אפילו עם לא מכירים את הבן אדם או שאתה חושב שאתה לא יכול לעזור לו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
איך שאני רואה את זה - אין בסיפור שום דבר יוצא דופן והוא דווקא נותן תמונה אמיתית של הטבע האנושי (הטוב והרע). אמנם הטרקטורונים לא הושיטו יד , אך רוכב ה R1 כן , ככה זה במציאות לא צריך להיות נאיבים.

אין דבר כזה שלום עולמי ולעולם לא יהיה אפשרי להגיע למצב שכולם עוזרים/אוהבים/אכפתיים כלפי הזולת , מהסיבה הפשוטה שמדובר באינסוף סוגי אישיות שונים ואנחנו עדיין לא רובוטים שאפשר לתכנת לצורת התנהגות אחידה.

אם בעולם האמיתי על כל שתי קקות היה אדם אחד נורמלי המצב שלנו היה טוב.

+1 ניסחת זאת בצורה הטובה ביותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי מה שהוא אומר, נגיד ואוכלוסיית העולם היא 6 מיליארד אז במצב טוב יהיו 4 מיליארד קקות ו 2 מיליארד נורמאלים.

תסכימו איתי שהסינים הם נורמאלים, אז הם מיליארד, אז נישארו בעולם רק מיליארד איש נורמאלים מיתוך 6

אבל אנו לא במצב טוב ונגד שכרגע ע'פ הפילוסופיה הנאמרת באשכול זה ישנם 3 קקות ואחד נורמאלי.

זה אומר שכרגע בעולם מיתוך 6 מיליארד איש יש רק 500 מיליון נורמאלים.

שמעתי על לפחות 200 אלף מוסלמים קיצוניים שהם לא נורמאלים אז נישארו 300 אלף ש 290000 מיתוכם יושבים מאסרי עולם

אז יש לנו 10000 איש חברי CF

5000 מיתוכם הם חברי מועדון עויינים

4998 חברי פורום מיתחת לגיל 16 ככה שלא נשפוט אותם

נישארנו רק אני ויאשה, ליאשה יש 27" שזה נורמאלי לחלוטין ואני לא יכול לרשום על עצמי משהו רע

אז הנה לכם, רק 2 אנשים נורמאלים בעולם, 1 שחור, 1 לבן (שלא יהיו אפליות)

המצב בקאנט.

בברכה בוריס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...