Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזכיר לי את כביש הערווה.. מוסיקה טובה, חברים יקרים, אוירה מושלמת ו...

ורק חסרה לך טרמפיסטית נכון?

אז זה אתה שהטרדת את Blue Jay הא?

בושה.

תאמין לי.

לא, אתה לא צריך להתנצל.

כל ישראל ערווים זה לזה.

מה יהיה מה יהיה?

כבר יורד הערוו עכשיו, ובא לי ככה איזה תה עם ערווה...

יאללה בחור, זכית בשלט "נהג חרמן" חינם על חשבון הפורום...:-D

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפי מה שהוא אומר, נגיד ואוכלוסיית העולם היא 6 מיליארד אז במצב טוב יהיו 4 מיליארד קקות ו 2 מיליארד נורמאלים.

תסכימו איתי שהסינים הם נורמאלים ברצינות ?!!!! אתה נורמאלי ? אנשים שמוכרים אברים של עבריינים כאילו שהם בשר באיטליז ?, אז הם מיליארדהייתי אומר משהו כמו 2-3 מיליארד, אז נישארו בעולם רק מיליארד איש נורמאלים מיתוך 6 לא. נשארו לך 3 מילארד נורמליים ע"פ החישוב הנכון

אבל אנו לא במצב טוב ונגד שכרגע ע'פ הפילוסופיה הנאמרת באשכול זה ישנם 3 קקות ואחד נורמאלי.

זה אומר שכרגע בעולם מיתוך 6 מיליארד איש יש רק 500 מיליון נורמאלים.

שמעתי על לפחות 200 אלף מוסלמים קיצוניים שהם לא נורמאלים אז נישארו 300 אלף ש 290000 מיתוכם יושבים מאסרי עולם

זה הכול ? אתה מדבר רק על אל קעידה או גם על אירגונים כמו חיזבאלה והחמאס לשמותיו השונים(בארצות שונות הוא נקרא בשמות שונים)?

אז יש לנו 10000 איש חברי CF

5000 מיתוכם הם חברי מועדון עויינים למי ?

4998 חברי פורום מיתחת לגיל 16 ככה שלא נשפוט אותם הם הכי מסוכנים

נישארנו רק אני ויאשה, ליאשה יש 27" שזה נורמאלי לחלוטין ואני לא יכול לרשום על עצמי משהו רע

אז הנה לכם, רק 2 אנשים נורמאלים בעולם, 1 שחור, 1 לבן (שלא יהיו אפליות)

המצב בקאנט.

בברכה בוריס

איזה אופטימי אתה , זה משהו

בברכה יהודה

• תוכן חדש...