Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כול הכבוד לאלטרנתיבי על הפקת האירוע.

 

אלטרנתיבי לא הפיקו את האירוע. סובארו עשו את זה.

ובהחלט כל הכבוד ליצרן וליבואן שהצליחו להרים אירוע בקנה מידה כזה ובאיכות כזו.

שיתוף הפעולה עם גורמי החוץ (אלטרנתיבי, איתוראן) הפיק אירוע מנוהל היטב.

בהחלט כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה, בייחוד לנועם היימן מראלירייד ורני בנדר מסובארו.

פורסם

בהחלט כל הכבוד לסובארו!

תודה ענקית גם לאלטרנתיבי ולכל מי שלקח חלק בתכנון, הפקת והרמת האירוע!

נקוה שהאירוע הזה יקדם אותנו ולו בקצת לקראת ספורט מוטורי!

אם יורשה לי - כל הכבוד גם לחברי מועדון STI ובראשם ארז קמפל התותח על התצוגה היום!

תצוגת ההחלקות המדהימה של ארז, הצטרפותו של סולברג לסיבוב ולאחר מכן נהיגתו באוטו של ארז לא היו מתוכננים והיו פרי יוזמה של ג'ון וארז באותו רגע.

שי

פורסם

כל הכבוד לכל אותם גורמים המעורבים באירוע הנהדר שהיה היום! סובארו אלטרנתיבי והרבה מאוד אחרים, כל הכבוד גם לטל שביט שעבד הרבה בתור הכרוז להיות ועשה עבודה מצויינת.

ארז, נהיגה מצויינת! רשמתי לך את זה גם בסקאלה.

 

האירגון היה פשוט ברמה אחרת!

הלוואי ויהיו לנו אירועים דומים בעתיד הקרוב!

 

 

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אז מה היה לנו שם? סיכום שלי לאירוע.

 

הגעתי בשעה 09:45. קובי כהן (נהג הראלי - למי שעוד לא מכיר) חיכה לי עם הכרטיסים שקבלנו מעמותת נהגי הראלי בכניסה (תודה יובל). ההגעה לשטח היתה מסודרת מאוד ובכלל כל מתחם האירוע היה מאורגן למופת. למרות מאות אנשים וכלי רכב, לא היו בעיות סדר ועל כך מגיע כל הכבוד למארגנים. לאחר תצוגה ראשונית על משטח ההחלקה של אלטרנתיבי, שם הוסברו והודגמו יתרונות ה 4X4 על הנעה קידמית והנאה אחורית (לא, זו לא טעות כתיב...), הוצג גם פטר סולברג שבירך את הקהל הרב שהגיע.

את התצוגה על המשטח לא ממש אהבתי (בייחוד לא את משיכת החבל בין סובארו ה 4X4 לרכב ההנעה האחורית) - אבל, זה העביר טוב את המסר הברור מאליו לאלו שפחות מבינים בתחום (אני הייתי שמח יותר לראות תצוגה מול מתחרה אמיתי שלהם נניח EVO של מיצובישי).

ההנחייה של טל שביט עשתה את ההבדל בין סתם קריינות לקריינות מקצועית ומעניינת גם לקהל המתמצה וגם לפחות מתמצה בתחום כאמור.

עברנו לחלק שלשמו לפחות אני הגעתי. הדגמה של פטר על מסלול הראלי. לפני זה, חברי עמותת IRDA עוד הספיקו לתת תצוגה על המסלול עם אימפרזות הראלי שלהם ואז עלה "הוליווד". יודעי דבר מספרים שקושמרו (שנסע לידו במושב הנווט) כבר הרבה זמן לא נראה זורח כמו שהוא נראה בסיום הסטייג' הקצר (בשידור מתוך המכונית ניתן היה לשמוע את גניחות האושר שלו...).

לא ממש מדדו זמנים רישמיים לקטע, אבל ממה שאני הבנתי מהשמועות בפיטס המאולתר, פטר היה מהיר מיובל שלנו ב 4 שניות... אז יש עתיד , יובל.

אח"כ היתה תצוגת ג'ימקאנה של חברי מועדון סובארו (אסתי) שהיתה יפה לכשעצמה - מעין בלאגאן מאורגן. יצרני פוטנזה עשו הרבה כסף אחרי התצוגה הזו. :twisted:

 

הוליווד עוד הספיק לעשות כמה תצוגות מלהיבות לקהל ולקהל הצלמים עם אימפרזה מהמועדון ועם רכב הראלי של יובל (שיצטרך לעבור החלמה אחרי מה שפטר עשה לו...).

דברי סיכום - והאירוע שזרם מעולה הסתיים.

 

מה אומר ומה אגיד... תוך כדי התצוגה של פטר החלפנו חוויות, קובי (כהן - ממקודם), ניצן לוי (נהג ראלי) ואני על כך שלא סתם קוראים לבחור הוליווד. הוא יודע לתת שואו לקהל ולצלמים - בדיוק מה שהקהל רוצה, בדיוק מה שהצלמים רוצים, בדיוק מה שהיבואן צריך. GOOD PR.

 

אין ספק פטר סולברג הוא הבקהאם של עולם הראלי. כמו שבקאהם אינו השחקן הטוב בעולם, כנראה גם פטר אינו נהג הראלי הטוב בעולם. אבל כמו שבקהאם הוא הפופולרי ביותר, המרוויח ביותר, הנערץ ביותר - כך גם הוליווד.

תענוג לראות אירוע כזה בארץ.

זה לא היה ברונו סאבי עם ה 205T16 באשקלון - אבל זה גם לא היה רחוק מזה.

 

הדבר האחרון הכי חשוב, הוא להודות לסובארו על האירוע ולהודות עוד יותר ליבואן שהתחייב שימשיכו לתמוך בספורט המוטורי בארץ גם הלאה. במצב של היום - מגיע עידוד רב ליבואן שמוכן לעשות כל כך הרבה בשביל הספורט המוטורי.

 

יש שיאמרו - הוא לא עושה את זה בשביל העיניים היפות שלך, גם לו יש פה רווח - אני אומר, שיבושם לו. כל טיפת PR שהוא מקבל מזה מגיעה לו...

 

עם ריבית דריבית!

 

שלכם,

אלון חלווה.

 

נ.ב.

בסיום, איזה בן יו.., גנב מהאסתי שבתצוגה את ידית הגיר. לא יפה... אותי זה מגעיל!

אלון

פורסם

המימון סובארו

הפקה אלטרנתיבי

 

ולאחר כול הדברים שכתבתי בעבר אני אוכל את הכובע היה יום נהדר

אמת סובארו נתנו לנו מופע קידום מכירות מהשורה הראשונה

כמה מהנהגים זכו למגי עם אבק הכוכבים של הוליבוד

אם אמרתי שהמופע לא תורם לספורט המוטורי אז אולי לא במלוא מובן המילה אבל בהחלט בתקופה שבא אנחנו נמצאים זה היה מופע שיזכר עוד זמן רב בתחום המגע לספורט המוטורי.

חבל וחבל גדול שלא זכינו לקהל יותר רב וחשיפה גדולה יותר בעיתונות לפני האירוע, חבל שהדברים היו רק למספר זוכים מאושרים בהזמנות היבואן.

ובלי משהו קצת מעצבן אי אפשר!

איפה נעלם מועדון מרוצי ישראל שהקים לסובארו את המופע הקודם שסולברג לא היגיע אליו?

מדוע לא היגיעו חברי מועדון המרשלים?

מעניין לא!

 

בן-אפרים

פורסם
ראיתם את הכתבה?

זה כתבה? 5 דקות בלחץ -התחזית הייתה יותר זמן:cry:

ציפיתי לראות קצת יותר תמונות דריפטים מהמופע..שיראו חבר'ה ממועדון STI , ידברו קצת יותר על חוק הספורט המוטורי

לגבי ירוחם - כנראה ששלמה ארצי יותר חשוב....

פורסם

לא בטוח שדריפטים מעלי עשן טובים לנו מול הציבור הלא בקיא.

זה היה מתפרש כ"עוד כמה חבר'ה שמשתוללים עם הרכב".

לך תסביר לדודה שלי שכל יום שישי מפרפרים לה מתחת לבית "ילדי ההונדה עם הניאונים הסגולים" כדבריה, מה ההבדל בינם לבין דריפטים במגרש החלקה.

"העברות משקל" בשבילה זה כשהיא יורדת או עולה קילו.

 

בקיצור - הכתבה, כפי שהייתה ערוכה - תרמה ללגיטימציה אולי מול כמה פקידים ממשלתיים ובוודאי מול הציבור הרחב.

 

מה לעשות שיש היום הרבה יותר חובבי שלמה ארצי מחובבי אסתי מפרפרת (לא בטוח שזה רע, אגב).

 

רק דעתי...

 

אלון

פורסם

כבר פורסם - אבל לא מפריע לראות שוב.

כתבה טובה. חבל רק שחלק מהתגובות מטומטמות.

זה מסביר בדיוק את מה שכתבתי קודם:

יש אנשים שמה שלא תעשה - עדיין יחשבו שספורט מוטורי זה לא ספורט אלא חבורה של ערסים שמשתוללים עם רכבים.

מה לעשות...

נתמודד!

אלון חלווה.

פורסם

תודה ליפנאוטו-יבואן סובארו,

תודה לאלטרנטיבי-"יוצרים תרבות נהיגה",

תודה לנועם הימן שהיה אחראי על המסלול,

ותודה אחרונה לזאב גרוס על התמונות הטובות שלי.

 

היה אירוע שיווקי יפה מאד של יבואן שלאורך זמן מראה דרך אחרת שתומכת בהמשך הספורט המוטורי.

 

אך ישנם גם אקורדים צורמים בעיקר למי שמסתובב וניכנס לנבכי ההפקה/עמותות השונות.

בלטו בחסרונם:

דני לוי בעל שני רכבי מרוץ (סובארו) מי שקידם ודחף גם אם ביתר כוח מהדרוש .

נציגי "מועדון מרוצי ישראל"-שעושים ימים כלילות לקידום הספורט בתקופת "הדמדומים".

יו"ר עמותת הנהגים מר גבי סרוגו לא השמיע דברו למרות שנכח ונהג באירוע-חבל.

אנשים צריכים להבין שספורט חייב להיות נקי ואי אפשר שכל אחד ימשוך בחוטים כראות עיניו.

 

באירוע שכזה –שבו אנו באים ומדברים על קידום "הספורט המוטורי" ישנם בעלי תפקידים שחייבים לדבר ולומר מס' מילות ברכה ותודה מפי העוסקים בספורט לאנשי סובארו ואלטרנטיבי על השקעתם ביום זה.

 

באשר לאנשי "מועדון המרשלים" שלא הוזמנו הדבר תוקן בעזרתו האדיבה של מנכ"ל "אלטרנטיבי" מר איתי אלון שקישר בין המועדון ואנשיו ואפשר למספר חברים(אסף לסלי ושדמה) להגיע להיות שותפים ביום זה ועל כך התודה.

 

מי יתן ויתאפשרו עוד ימים כאלו בהמשך הדרך.


×
×
  • תוכן חדש...