Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי בורה אוטומט שנת 2003

האוטו לא עשה בעיות מיוחדות עד לפני שלושה חודשים שהחלו בעיות בהחלפת הילוכים.

הדבר מתבטא בנהיגה שיגרתית בהילוך D כשאר על הגיר לעלות להילוך גבוה יותר, הוא עושה זאת אך בתהליך מורגשת "מכה" חזקה כאילו ההילוך לא השתלב כראוי.

בנוסף בעת עמידה ברמזור עם רגל על הברקס מורגשת אותה המכה כביכול הגיר מעלה הילוך, לאחר מסירת האוטו למוסך גירומטיק נעשה אבחון שבו הוחלט להחליף שלוש סולנואידים שנמצאו פגומים.

הדבר לא תיקן את הבעיה ולאחר מכן הוחלט להחליף את מחשב האוטו למחשב משופץ, שוב הדבר לא פתר את הבעיה.

אפילו בעת נסיעה עם הטיפטרוניק הבעיה נמצאת, אך בתדירות יותר נמוכה.

כעת הוצע לנו להחליף את המחשב של הגיר במחשב משופץ ואנו ממתינים שיגיע המחשב, ואם הדבר לא יעזור נאמר לנו שכנראה נאלץ להחליף את כל הגיר.

נשארתי עם הרגשה גדולה של מצוקה ולכן אני פונה אליכם, לעזרה אולי ממכם תבוא הישועה, תודה. :cry:

פורסם

נראה לי שבמוסך שאתה הולך אליו לא הכי מבינים מה הם עושים.

אצלי הייתה אותה בעיה אבל למזלי אצלי זה נפתר בציריות חדשות.

שמן גיר זה המינימום בדקת לאחרונה מה המצב שלו?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

תמיד טוב לבדוק ולפי מה שאני יודע, כן רצוי לבדוק מדי פעם את המצב של השמן גיר.

אני מקווה בשבילך שזאת הבעיה למרות שאני מאמין שהיה עולים על זה במוסך,

אלה אם כן בעל המוסך בן-*ונה רציני.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אם הוחלפו סולונואידים אזי הוחלף גם נוזל תיבת הילוכים מכיוון שמפרקים את הקרטר ואת הפלטה של הסולונואידים.

מהו קוד המנוע כפי שרשום ברשיון הרכב ?

איזה כייף לי :)

פורסם

יהודי רחום אני פונה אל הלב שלך.... :-)

פעם אחרונה שהייתה לי בעיה דומה בגיר היא קרתה בגלל גומיות יבשות בגיר ברגע שהוחלפו הבעיה נפטרה.

שווה בדיקה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לחבר שלום,

ברצוני להסב את תשומת ליבך לעובדה שלא ציינת בפנינו את מס' הקילומטרים שרכבך עבר.

בנוסף היכן אתה מטפל ברכב? האם המוסך מורשה?

שים לב! הסיבה שבגללה מיהרת להחליף את מחשבי הרכב מכל סיבה שהיא היא מוטעית שכן יש אפשרות לבצע דיאגנוסטיקה למחשבים על מנת לדעת אם הם פגומים או לא...

אם המחשבים אינם פגומים הייתי מחזיר אותם במקום להשתמש במחשבים משופצים... אין כמו המקור ברכב...

בכל מקרה את הבעיה שלך ניתן לפתור בתכנות פשוט של המחשב ואם אינני טועה נקרא שורה 00040 או שאולי אני לא מדייק עם המספר.

אלא אם כן הבעיה היא מכנית וישנם מצמדים שחוקים בתוך הגיר ועל כן תצטרך באמת להחליף את כל הגיר.

בכל אופן, אדם מוסמך שמתמחה ברכבך ידע להגיד בדיוק את העניין שכן מחשב הגיר יכול לקבל תכנות שבו הוא לומד את אופן הנסיעה של הנהג, לדג': מצב ספורטיבי או מצב נסיעה רגיל.

השאלה גם עד כמה אתה רחמן עם הרכב...? יש דברים שכדאי שתעבור עליהם כאן - כל מיני עצות שימושיות לשמירה על הרכב.

בכל אופן אם אתה לא מטפל במוסך מורשה - המלצה שלי גש לשם ויפה שעה אחת קודם...

אם אתה תל אביבי או באיזור המרכז תרשה לי להמליץ לך על מוסך תושיה ברח' האחים מסלויטה 10 - בקש את יניב טבח או את חיים מנהל העבודה...

הם ידעו לתת לך את הדיאגנוסטיקה הכי מדויקת לרכבך ולפתור לך את הבעיה במהירות המירבית ובצורה החסכונית ביותר, הם אמינים, מקצועיים והכי חשוב! -> הגונים!

בהצלחה וחג שמח...

נמרוד

• תוכן חדש...