Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פילטר פתוח פשוט שמולבש עליו מן כובע עשוי פלסטיק(ככה קניתי מהחנות)

לפי הגיון הפלסטיק אמור לשמור יותר על הפילטר מפניי ליכלוך ,אבק,.

לפי עוד הגיון הפלסטיק מקשה על הפילטר לנשום לרווחה משמע ירידה בביצועים,

האם יש טעות בדבריי??תקנו אותי חופשי אם אני טועה.

פורסם

1.הפלסטיק סה"כ "מנתב ביעילות" [מרכז]זרימה של אוויר לפילטר בזמן נסיעה.

2.הפלסטיק "מבודד חלקית" את הפילטר מהסביבה החמה בו הוא מצוי.

3.הפלסטיק לא מפחית את כמות הליכלוך והאבק אשר מגיעה אל הפילטר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
1.הפלסטיק סה"כ "מנתב ביעילות" [מרכז]זרימה של אוויר לפילטר בזמן נסיעה.

2.הפלסטיק "מבודד חלקית" את הפילטר מהסביבה החמה בו הוא מצוי.

3.הפלסטיק לא מפחית את כמות הליכלוך והאבק אשר מגיעה אל הפילטר.

ולגביי נשימה, ה פלסטיק לא מונע מהפילטר לנשום יותר טוב?

פורסם

לא!

מה שכן,יכול להיות מצב של ירידה בביצועים היות והמיקום של הפילטר הוא באיזור שספיקת האוויר בו היא נמוכה ובנוסף לכך מקום חם מאד המצוי בעיקר באיזור הסעפת פליטה.

פורסם

זה בסדר אני מודע לזה אצלי הפילטר ממוקם באיזור "קר" יחסית במנוע בין הרדיאטור לפנס יש שם זרימת אויר,

עשיתי ניסיןן שמתי פילטר יותר גדול (ללא כובע) והרגשתי שיפור בסחיבה הגודל קובע?(הפילטר הקטן לא מלוכלך הוא חדש)

פורסם

איזה רכב יש לך?

בוא נגיד את זה ככה:

בפיאסטה הניסוי שלך לא היה תקף,סה"כ מדובר ברכבים ללא שבלול עם הספקים צנועים לרוב 2 ספרות .

זה שהרגשת הבדל ,הוא יכול להיות פסיכולוגי ומקרי בהחלט.

עצם העובדה שרעש היניקה בפילטר גדול יותר ,יהיה מורגש יותר אין זה אומר -יעיל יותר.

גם אם הגדלת יחס אוויר וזאת מבלי לשנות עוד פרמטרים חשובים הנילווים לכך-בעצם לא ממש עשית כלום.

פורסם

עשיתי ניסוי!

החלפתי את הפילטר הקטן עם הכובע בפילטר גדול ללא כובע ואכן היתה השפעה בסחיבה(לא פסיכולוגי)עם הפילטר הקטן הסל"ד היה מגיע (במשיכות)עד6000 סל"ד ועם הפילטר הגדול מגיע ל6500 סל"ד הרכב הוא אוטומט......להזכיר שהפילטר הקטן במצב חדש לפניי רק חודש קניתי אותו אין מצב שהוא מלוכלך/סתום.

פורסם

הניסוי שעשית ענה לך על השאלה

אבל מה שהייתי עושה במקומך זה מוריד את הכובע מהפילטר הקטן שיש לך ובודק אם יש הבדל :)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
הניסוי שעשית ענה לך על השאלה

אבל מה שהייתי עושה במקומך זה מוריד את הכובע מהפילטר הקטן שיש לך ובודק אם יש הבדל :)

הורדתי את הכובע מהפילטר התוצאה היא שאין הבדל עם כובע או בלי-חד משמעית הפילטר הגדול מושך יותר סל"ד.
  • תוכן חדש...