Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי רכב מושבת עם מנוע הזרקת דלק רב נקודתית במצב מצוין כמו שצריך, ויש לי אפשרות לקנות אוטו של חבר אבל הלך לה המנוע והיא שנת 94 אז זאת אומרת שיש לו חד נקודתי.

האם ניתן לקחת את המנוע שלי ולשים בשלו?

אני מתעניין במיוחד לגבי החשמל שבא למנוע.

תודה מראש אביתר.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

חוץ מלהעמיד סולם שראשו יגיע לשמיים הכל ניתן לבצע והשאלה היא באיזה מחיר.

צריך יהיה להעביר גם את מחשב נהול המנוע של הזרקת הדלק הרב נקודתית, את כל צמת חוטי מע ההזרקה מתא הנוסעים אל תא המנוע. להחליף את מש' הדלק החשמלית (לחצים שונים)את מתג ההנעה עם המפתחות ויחידת בקרת האימובילייזר המקורית שבטמפרה הרב נקודתית אל הטמפרה הישנה ועוד כמה דברים שבודאי שכחתי.

כמובן שהרעיון הוא להחליף את כל המנוע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כמה להערכת יכול לנוע מחיר עבודה שכזאת?

יש לי את כל מה שצריך פשוט להוציא משלי אבל הרבה עבודה לשים שם

ואם כן כמה בערך עולה ליבא מנוע של הזרקה חד נקודתית?

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

השאלה היא: למה בכלל לעשות הסבה כזאת? האם המנוע ברכב שלך גוסס?

כי אם מדובר בסוג של "שיפור" הרכב, אני לא יודע כמה תהיה מרוצה מהתוצאה...

פורסם

המנוע בטמפרה של החבר הלך. לא יודע אם זה ראש או מה בידיוק הלך פשוט לא רוצה להתעסק עם זה כשהמנוע שלי במצב מצוין רק עם בעיה שלא הותנע בערך 4 חודשים

פורסם

זה שהמנוע לע הונע במשך 4 חודשים לא אומר כלום.

טיפול בסיסי של שמנים, נוזל קירור ורצועות (במידת הצורך) והוא אמור לעבוד כמו שד (בהסתמך על העובדה שהוא במצב מצויין, כדבריך...)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דיברנו עם ויקטור ממוסך איטליאנו. באמת הוא נשמע מאוד מקצועי ואמר בידיוק מה צריך לשנות להסבה זאת.

אך המחיר קצת יקר לי (לעבודה) והמחיר שלהם מוצדק אז אני אעשה חושבים אולי אני אמצע רכב זול של הזרקה רב נקודתית ופשוט אחליף מנועים.

• תוכן חדש...