Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

האם בעלי המקצוע כאן יכולים לתת המלצות או אזהרות לקניה של כריזמהair?

בעבר שמעתי על רכב זה תגובות לא טובות לגבי איכות ואמינות ורציתי לדעת מה דעתם של בעלי המקצוע כאן על הרכב הנ"ל?

מודה מראש לעונים.

פורסם

כבר חיפשתי

פשוט זה לא ענה לי על כל השאלות שרציתי לדעת.

דובר שם בכלליות ואני חיפשתי ספציפית נושאים של אמינות ,בעיות ידועות,תצרוכת דלק שוק.

אם מישהו בכל זאת יוכל לענות לי (בעלי מקצוע או בעלי מכונית כזאת) אני אודה לו מאוד.

יום טוב.

פורסם

בכללי האמינות ברמה מאוד גבוהה.

בעיות ידועות :

גומיות במתלים - נוטות להתייבש ואז המתלה מתחיל לעשות קצת רעש במהמורות.

ברקסים חלשים - אצלי אין שום בעייה איתם.

מתגי חלונות חשמל נוטים להתעייף - לא בעייה למצוא כאלה בפירוקיות במחיר מגוחך.

דלק ( אצלי ) - בין 1-11 ל 1-14 , גם בפקקים קשים לא ירד מ 1-10.

שוק - לפי דעתי השוק פועל כאן לטובת הקונה ובגדול - הכריזמות (98/99) נסחרות במחירים נמוכים משמעותית

מיפניות אחרות (לדוגמא מאזדה ) , ולדעתי הכריזמה עדיפה במרחב פנים , יציבות על הכביש , עיצוב פנים , מזגן ,

במהירויות שיוט ( 3000 סל"ד ב 120 ),

מאסיבית יותר מהמאזדה , תחושה מוצקה יותר בדלתות (כבדות ).

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

הוא דיבר על כריזמה AIR, שהיא הדגם החדש יותר (אם אני לא טועה משנת 2000 ומעלה).

לנו יש אחת, שנת 2003.

הרכב אמין ביותר, רכשנו אותו עם 140K קילומטראז' (כן, המון), והיום הוא עם 180K אחרי 11 חודשים שהוא אצלינו (כן, אנחנו משפחה שנוסעת המון).

בזמן הזה, חוץ מטיפולים שוטפים הרכב לא נכנס למוסך לתיקון אחד אפילו.

אנחנו יד שנייה, ואני יודע כעובדה שגם הבעלים הראשון שמר על הרכב טוב - כך שאם תמצא רכב שטופל כהלכה גם שלך תראה אמינות נהדרת כנראה.

על צריכת הדלק והבעיות הנפוצות ענו לך כבר.

מבחינת שימוש - הרכב נוח מאוד, מרווח והנסיעה בו נוחה וחלקה.

תא מטען גדול מאוד יחסית לקטגוריה.

בכלליות, רכב מעולה למשפחה - נוח, אמין, לא מבזבז יותר מדי דלק, ולדעתי לפחות גם נראה טוב :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

צריכת הדלק שאנשים רשמו כאן היא נמוכה משמעותית ממה ששמעתי (1:10 1:9)

האם באמת מהנסיון שלכם זוהי הצריכה בנסיעה רגועה?? האם עם מזגן הצריכה גבוהה משמעותית או שזוהי צריכה בנסיעה עם מזגן מה שרשמו כאן?

פורסם

אני חושב שהח'ברה פה קצת אופטימיים.

אצלי בכריזמה 98 הצריכה סבירה בלי מזגן (1:10-1:12)

עם מזגן המכונית צריכה משאית תדלוק בהיכון :lol:

אצל חבר בכריזמה אייר הכל הרבה יותר מתון, צריכה סבירה של 1:13 1:10 בלי ועם מגן בהתאמה.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם
הוא דיבר על כריזמה AIR, שהיא הדגם החדש יותר (אם אני לא טועה משנת 2000 ומעלה).

לנו יש אחת, שנת 2003.

:wink:

משנת 2002...

איך המזגן ב-AIR? בכריזמה 98, אצלי בבית, המזגן טוב מאוד, אבל להקפיא בצהרים הוא לא מקפיא.

פורסם

הכריזמה הראשונה אם אני לא טועה יוצרה בתאילנד (ויכול שאני טועה ומתבלבל עם הצ'אמפ)

והשניה בהולנד באותו מפעל עם הS40

לגבי מה שזכור לי מכמה נהיגות בה (דור 1)

היא הייתה מאוד מאוד לא איכותית ומקרקשת עם איכות הרכבה ופלסטיקים של רייסר ישנה...

גיר אוטומט מציק ומתחכם ,מאוד לא נוחה , מזגן לא חזק.

הפלוס שלה היה המנוע , וזה הדבר היחיד שאני חושב עליו.

שוב , יכול להיות שזה ככה כל הדור הראשון או שפשוט הרכב לא מבריק (בצורה עדינה)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

בתור בעלים של כריזמה אייר 2004 אני די מרוצה מהאוטו, נוח, מאוד מרווח, נוסע בסדר אך זה לא אוטו לנהיגה ספורטיבית או מהירה, הרכב די איטי בהאצות שלו, בנוסף צריכת הדלק היא על הצד הגבוה לעומת רוב החברות בקבוצה, כאשר עשיתי את המדידה הקלאסית של צריכת הדלק בנסיעה מעורבת של כביש מהיר ועירוני קיבלתי נתון של 10.6 ק"מ לליטר.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

• תוכן חדש...