Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי בדיוק במצבך אחרי שמחרתי את הXSI שלי.

חיפשתי או 205 או אונו, בסוף מצאתי אונו יד 1 140K ממש יפיפיה שנת 95 לבנה.

זה היה לפני שנה וחצי ועד היום אני אומר תודה לאל שעשיתי את הבחירה הנכונה.

האונו יותר מרווחת לדעתי נראית יותר טוב והמזל שלי שנפלתי על אקזמפלר שמור.

כל רכב בן 10+ לא יהיה אמין כמו אוטו חדש, השאלה באיזה מצב מכני הוא

וכמה בעל הרכב שמר וטיפל בו בזמן.

אנשים צאו מהסרט פיאט אונו זה אחלה אוטו :roll:.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
טוב לא כל כך הבנתי אם השרשור נסגר אבל רק לציין את הנקודה:

205 אכן אמינה יחסית בזכות הפשטות והתיבה הידינית שלה ולא פסלתי אותה לרגע.

לא הייתי כל כך הולך לפי בחירת צהל, צהל הולך לפי מיכרזים ולא לפי מדד אמינות או משהו כזה רוצה הוכחה? כל הקנגואים, מגאנים שוות לפח בתור נהג בצבא שהיה מתזז איתן בין מוסכים ושלא לדבר על האוויאו שנכנסו.

עדר או לא עדר ליסינג לא היה פה לפני 20 שנה אני לא זוכר שראיתי סובארו DL ליסינג (גם אז היינו עדר?)

סוייפט 92 לא מציינת את כל מגזר היפניות..

שהייתה לי פולו הסתדרתי יפה עם מחירי הטיפולים החלפים והעבודות פשוט צריך להכיר את המוסכים הנכונים.

אחד הייתרונות הבולטים שיש לצרפתיות על היפניות הוא דינמיות והתנהגות.

סובארו DL הצליחה בארץ בגלל פתיחת הייבוא מהמזרח בצירוף הקלות המס שניתנו באיזור שנות ה80 כדי לעודד את הציבור לצאת ולבזבז כסף.

אף אחד לא ידע אז האם זה רכב טוב או לא. הוא פשוט היה כאן, היה זול, וקיבל עידוד לרכישה מהממשלה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

זה נכון גם מחירי הביטוח שלו היו בריצפה אבל אל תשכח שיש גם לא מעט סוברו דור קודם81-84, לא מעט לאנסרים עוד נעות על הכביש, בכל מקרה לא סתם הרכב(DL) עד היום מחזיק ועדיין באורך מעורר השארה שומר איכשהו על ערכו.

פורסם

אם היו מביאים אירופאיות בכמות זהה לכמות הסובארואים שהביאו לכאן באותן שנים, היית רואה גם כאלו.

אין ספק שהסובארו רגישה פחות לאחזקה לקויה, אבל לא לבלבל אמינות עם מחיר, הטבות מס מפליגות וכיו"ב לרוכשי סובארו.

אגב, נזכרתי עכשיו שיש רכב שעדיין רואים פה ושם ואפילו נראה סביר רוב הזמן - "חיפושיות" משנות ה70.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...