Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכניסה לפ"ת

shimia
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כתבו במקומון שעכשיו העיכוב הוא בגלל מחלוקת בין משרד איכ"ס (איזה שם מדהים למשרד לאיכות הסביבה) לבין חברת החשמל.

תוכל לספר לנו על מה המחלוקת בין המשרדים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חברת החשמל צריכה להזיז קו חשמל אבל אסור לה להתחיל את העבודות בלי שקיבלה היתר מראש ממשרד האיכ"ס - מטרת התקנה הזו למנוע עבודות שיפגעו ברווחת התושבים ואיכות הסביבה.

אבל כנראה עכשיו הגופים האלו בקטע של כיפוף ידיים וניסיון להוכיח למי יש יותר גדול..........

הערה - זה מבוסס על מה שפורסם במקומון

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מזכיר מעט את עבודות התשתית שבצעו בעירי לפני מספר שנים, אבל אני בטוחה שאנשים רבים בכל הארץ יזדהו עם הנושא.

כאשר מחליטים לשפץ קטע רחוב ולא מתאמים את הנושא מול הגורמים השונים כגון: מים, ביוב, חשמל, קוי טלפון וכו', נוצר מצב שבו סוללים את קטע הכביש, ואז לפתע נזכרים שלא העבירו קו חשמל, קוי הטלפון לא היו צריכים לעבור באותו המקום וכו' ואז עוקרים שוב את הכביש ושוב סוללים. :roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חזרתי לפני שעה קלה מפתח תיקוה, הכביש המדובר פתוח לנהגים בצורה פיראטית, כנראה שנהגים חסרי סבלנות הסירו חלק ממחסומי הבטון הנמצאים במקטם ואנשים בודדים נוסעים על הכביש.

אני לא יודעת מה החוקיות של הדבר במידה ויש תאונה במקום, אבל את הנהגים זה לא בדיוק מעניין.

ל'

פורסם

אני מודה ומתבייש,

גם אני משתמש בכביש כשאני רוצה להגיע לקריית אונו.

תוך 6 דקות אני כבר שם בעוד שנסיעה דרך גת רימון לוקחת כ 25 דקות ויותר.

הכביש פתוח בשביל נהגי המשאיות והעובדים, כנראה שהם שחכו לסגור אחריהם.

"I teach the fools some basic rules"

• תוכן חדש...