Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם

לפני חודשיים בערך הופיעה אצלי בסיטרואן בעיה,האוטו מתניע וישר נכבה אלא אם מחזיקים את הגז לחוץ (אפילו קצת).

הייתי כבר בשלושה מוסכים ואף אחד לא מצליח לעלות על הבעיה מכיוון שלאחר ההתנעה המנוע עובד מעולה,יציב וחזק.

כל המחשבים שחוברו לרכב לא הצליחו להראות שום דבר.

למרות שהאוטו יוצע למכירה,עדיין הייתי רוצה להבין מה גורם לבעיה.

אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע.

וגם אשמח על המלצה למקום שיוכל לעלות על התקלה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • ספונסר פורום
פורסם

מה נבדק\הוחלף עד כה?

הבעיה שאתה מתאר יכולה לנבוע ממנוע צעדים לא תקין,לכלוך בבית המצערת,העשרת יתר\חוסר העשרת תערובת וכו..

יש לבודד את מקור התקלה למערכת שבגללה נוצר הכשל, אם במערכת ההצתה,ההזרקה או האוויר ומשם להמשיך.

ישנם אילו מערכות מיגון מורכבות ברכב?

אורן

פורסם

נבדקו מנוע צעדים,חיישן שאחראי על מצב המצערת (לא זוכר איך הוא נקרא).

כפי שזה נראה הבעיה היא תערובת עניה מדי בזמן ההתנעה.

קיימת הזעקה של קוברה,אימובלייזר מנותק.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • ספונסר פורום
פורסם

יוניט חום מנוע נבדק?

לחץ דלק?

הבעיה קיימת גם כשהמנוע חם? או רק בבוקר?

אורן

פורסם

שווה לבדוק את מערכת ההזרקה ,

הייתי לי את אותה בעיה אבל בפיזו 306, לאחר מספר בדיקות והרבה בעיות לאחר אותם בדיקות מצאו של היחידת ההזרקה של הרכב (הזרקה נקודתית) השתגעה .

החלפתי את היחידה (1300 ש"ח) והבעיה נסגרה .

שווה לבדוק

פורסם

הבעיה קיימת ללא קשר לטמפרטורת המנוע -תמיד.

בקשר ליוניט חום וללחץ דלק אני אבדוק.

ההזרקה היא רב נקודתית וגם אותה נבדוק.

חשוב לציין שבנסיעה האוטו נוסע מעולה ובסרק עובד יציב לגמרי.

• תוכן חדש...