Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחר צריך להגיע לרח' יפו בירושלים.

מישהו מכיר דרך להגיע לשם בלי פקקיםבין השעות 8-9 בבוקר?

האם בוודאות אני אתקל בפקקים אם כן אז באיזה שעות הם נגמרים?

תודה

פורסם

הם לא נגמרים אף פעם.

עם כל הברדק של הרכבת הקלה וה"דווקא" של העיריה להקשות על בעלי רכבים במרכז כדי לקחת תחבורה ציבורית, עדיף שזה מה שתעשה.

(ועוד לא דיברנו על חנייה...)

פורסם
מה שאתה אומר שהפקק הוא ממש ממש ארוך?

מתי בערך הוא נגמר?

אמנם זה כבר לא רלוונטי עבורך להיום - אבל הפקק לא ארוך. הבעיה היא שבגלל שעשו נת"צ בכבישים עם 2 מסלולים ברוב מרכז העיר וגם ביטלו בהרבה צמתים את הפניה שמאלה.

אם תוסיף לזה רמזורים קצרים מאד, אתה מקבל תנועה זוחלת בקצב של צב. לא חייבים להיות הרבה רכבים על הכביש כדי שהעסק יתחרבן.

מה שמדהים הוא שהעיריה עושה את זה בכוונה תחילה כדי שתשתמש בתחבורה ציבורית.

זה היה מעולה אם היתה תחבורה ציבורית סבירה.

היום להכנס לירושלים הפך לסיוט מתמשך בכל שעות היממה כמעט. (אולי לא ב 2 בלילה)

אין כמעט כביש מרכזי שלא נמצא במצב מתמיד של עבודה, העבודות על הרכבת הקלה שהשמועות אומרות שתצא לדרך רק בסוף 2010 (כשהיעד המקורי היה 2006)הופכות את השימוש בכבישים הרלוונטיים לסיוט ולאף אחד לא אכפת.

ואם אפשר יותר גרוע , אז העירייה פתחה במבצע מאסיבי של סימון חנייות בתשלום.

אין היום מקום אחד במרכז העיר, תלפיות, גבעת שאול וכל מקום שהעיריה מריחה שם קצת פעילות. הכל בתשלום.

מתחילת השנה נתווספו יותר מ 10000 מקומות חניה בתשלום נוספים.

יש מצב שבשביל לקנות בסופר אתה צריך לשים כסף.

או קטנוע, או אוטובוס.

פורסם

קיבינמט עם העיר הזו, החברה גרה סמוך להדסה, אתמול שברתי שיא חדש: להגיע מהבית שלה לחולון כשעה וחצי !!! (דרך של 45 דקות במהירות מותרת), אני חושב שאני אתחיל לנסוע מכביש 443 ולהאריך מעט את הדרך אבל בלי פקקים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...