Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבתא שלי הייתה אמורה לעבור שבוע שעבר ניתוח, בית החולים פוריה החליט שהוא לא עושה ניתוחים באותו יום, אך גם לא טרח להודיע. מיותר לציין שאבא שלי הוא שלקח חופש מהעבודה, שילם על הדלק, וסבתא שלי הייתה בצום בלי תרופות בלי כלום.

בסדר עברנו, כעבור שבוע אבא שלי מסיע אותה לפוריה, והיא צריכה להתאשפז לילה לפני הניתוח, באותו הזמן ניגשה אל סבתא שלי המרדימה בניתוח לבצע בדיקות, ואמרה לה שאם תביאי קצת כסף הניתוח יהיה טוב (כמובן לא בגלוי אלה ברמזים כאלה ואחרים). חוצפנית, בא לי לדקור אותה, מנצלת ככה בן אדם קשיש וחולה.ואז אחרי שסבתא שלי סירבה להביא את הכסף היא כתבה לה בתיק שיש לה בעיות לב והיא לא יכולה לעבור את הניתוח. מה אפשר לעשות נגדה? זה גם מדאיג כי סבתא שלי לא נתנה כי לא היה לה, ואם החוצפנית הזאת תעשה משהו בכוונה בהרדמה כדי שהיא לא תצא מזה. איך כדי לי לפעול?

תודה מראש לעונים.

:-) just smile
פורסם

קח את זה - עכשיו, לחדשות ערוץ 2\10.

רק לפני הכל תעבור דרך מנהל בית-החולים (ותודיע לו שאתה הולך למשטרה ולתקשורת).

את סבתא הייתי לוקח לבית-חולים אחר.

אני מריח תביעה שמנה מאוד על עוגמת נפש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עוגמת נפש שמוגמת נפש, תביעה וחדשות 10. חרטה ברטה. עניין השתלום לפני ניתוח זה לא מקרה חד פעמי וזה אצל כולם. אתה גם לא תוכל להוכיח שום דבר, דיבורים באוויר זה לא הוכחות. היא בטח כתבה בעיות בלב משהו כזה שבאותו הרגע היו בעיות בלב ולא תוכל להוכיח שום דבר. ככה שאיך אומרים, HOLD YOUR HORSES. אתה יכול לפנות למנהל בית החולים ולשאר המקומות, אבל לטעמי אין כאן קייס ולא תוכל להוכיח שום דבר.

הפתרון הוא פשוט לפנות לבית חולים אחר, אבל גם שם לקחת כסף בניתוח זה לא משהו שהם לא מכירים... :\

ROOONEEYY

פורסם

לא הייתי הולך נגד בית החולים - אלא הולך לבית החולים להתלונן עליה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
עוגמת נפש שמוגמת נפש, תביעה וחדשות 10. חרטה ברטה. עניין השתלום לפני ניתוח זה לא מקרה חד פעמי וזה אצל כולם. אתה גם לא תוכל להוכיח שום דבר, דיבורים באוויר זה לא הוכחות. היא בטח כתבה בעיות בלב משהו כזה שבאותו הרגע היו בעיות בלב ולא תוכל להוכיח שום דבר. ככה שאיך אומרים, HOLD YOUR HORSES. אתה יכול לפנות למנהל בית החולים ולשאר המקומות, אבל לטעמי אין כאן קייס ולא תוכל להוכיח שום דבר.

הפתרון הוא פשוט לפנות לבית חולים אחר, אבל גם שם לקחת כסף בניתוח זה לא משהו שהם לא מכירים... :\

זה היופי (והכיעור ביחד) בתקשורת בימנו, לא צריך הוכחות בשביל להוציא למישהו שם רע ולהכניס אותו ללחץ (אנשים ציבוריים או מוסדות כל שהן).

כל מה שצריך הוא חבר של חבר שיש לו דוד שמכיר חבר שעובד בחברת חדשות כל שהיא והופ, כבר למחרת יש סיפור.

לך למנהל בית החולים, תדרוש לדבר איתו, תסביר לו יפה מאוד שאתה כבר דיברת עם כל מי שצריך לדבר בתקשורת, ויש צוות שמתארגן ומגיע בקרוב לעשות תחקיר על הרופאה הזאת. וזאת החלטה שלו אם בא לו להתעסק עם תחקירים ותקשורת, גם אם הסיפור מאוד "אוורירי" ופרווה כזה (אין הוכחות), או שבא לו לזמן במיידית את הרופאה, להעמיד אותה במקומה ולהכניס את סבתא לניתוח עוד באותו יום.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אגב הסיכוי שמרדים יגרום שחולה לא יתעורר בגלל שלא נתן כסף הוא פשוט לא קיים

כי תמיד יש נתיחה לאחר המוות במקרה כזה וימצאו את החומרים או המינון הלא נכון ברבע שניה, מרדים לא יסתכן להיות מואשם ברצח...על זה שלא רצו לתת לו כסף

פורסם

נחשפה בעבר הלא רחוק פרשייה של שוחד בתוך בתי חולים.

גם אני בעד מכתב (רצוי מעורך דין) על הפרשייה למנהל בית החולים + עותק למדיות השונות. התייחסות מובטחת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הסיפור שלך באופן כללי נשמע לי כמו פנטזיה פרועה של מי שניזון מהתקשורת ולא מכיר את חיי היום-יום בבית חולים ממשלתי, וגם קצת כועס על המערכת. בוא נחלק את מה שאתה אומר לנקודות השונות ונראה למה:

1. דחיית ניתוח אלקטיבי (=ניתוח לא דחוף שנקבע מראש) היא דבר שבשיגרה. יכולות להיות לכך סיבות רבות ושונות, אבל אין לך הרבה מה להתלונן על זה. ככה זה עובד. זה שאביך הפסיד ימי עבודה, נסיעות ועגמת נפש זה מצער, אבל חוץ מסימפטיה לא תקבל דבר.

2. התניית ביצוע ניתוח בבית חולים ציבורי בתשלום "שחור" כזה או אחר היא עבירה פלילית. אם אכן כך היה, על סבתך להגיש תלונה במשטרה. היא יכולה במקביל גם לפנות למנהל בית החולים, מנכ"ל משרד הבריאות, תקשורת וכו. וכו., אבל התחנה הראשונה היא המשטרה. פיזור האשמות חמורות באויר מבלי לגבות את זה בתלונה פלילית, היא הוצאת דיבה.

3. דחיית הניתוח עקב סיבות קרדיאליות. דבר נפוץ ומקובל. מטרת בדיקת המרדים היא לאתר בעיות שונות העלולות לסכן את החולה בזמן הניתוח/הרדמה, ובכל מקרה שיש התלבטות, מתייעצים עם מומחה רלבנטי. בניתוחים אלקטיביים מקובל שהחולה נפגש עם המרדים מספר ימים לפני מועד הניתוח ע"מ שלא לעשות עיכובים של הרגע האחרון, אבל ישנם מקרים בהם באמת החולה נבדק רק לילה לפני הניתוח מסיבות שונות, ואם מגלים בעיה אין מנוס אלא לדחות את הניתוח.

4. טענתך שהמרדימה "מצאה" סיבה לבטל את הניתוח בגלל שלא קיבלה שוחד, היא טענה חמורה מאוד, שצריכה להטען בפני המשטרה אף היא. אני בספק רב אם זה נכון, כי מבחינת המרדימה (אם נצא מהנחה שאכן דרשה שוחד) זה "להזמין תלונה" - דבר שבניגוד לאינטרסים שלה. היה עדיף לה בהרבה להחליק את העניין ולקוות שתצליח במקרה הבא.

5. איפה הרופא המנתח בכל הסיפור? הרי הוא האחראי! האם פניתם אליו? מה היתה תגובתו? הרבה פעמים חילוקי דיעות מקצועיים נסגרים בין רופאים מבלי לדחות ניתוחים. זה שלא פניתם אליו מוריד הרבה מאמינות התלונה.

אשמח לשמוע מה התפתח מהסיפור. אינני טומן את הראש בחול וטוען שאין תפוחים רקובים ברפואה הציבורית, אבל המרחק גדול מהעלילות והפנטזיות שמפיצים אינטרסנטים שונים.

נמרוד

פורסם

השאלה אם לסבתא שלך באמת יש בעיות לב או לא.

אם כן אז אין לך קייס ואם לא אז תדאג לאישור מרופא על זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סבא שלי נפטר עקב רשלנות רפואית, וסבל המון בגלל רופאים שלא ידעו/ שמו לב מה הם עושים.

אני מציע לך ולסבתא שלך (שתזכה לשנים רבות וטובות) שלא תעשו את הניתוח כל עוד: אתם לא בטוחים במאת האחוזים, לא בדקתם חוות דעת נוספות בבתי חולים אחרים וכל עוד לא שמעתם מנסיונם של חולים מבוגרים שעברו ניתוח דומה.

מהעיתונות (העובדתית) בי"ח "פוריה" הוא לא מהמצטיינים ולכן אני אישית לא הייתי מפקיד את חיי היקרים לי בידי רופאיו.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אבא שלי החליט לא לעשות כלום, כי הוא טוען שאין לנו הוכחות, ואין עדים, ובמיוחד בגלל שהיא אמרה שאת זה ברמזים ולא בגלוי.

וסבתא החליטה שהיא לא רוצה לעבור את הניתוח. ואני המלצתי לה להבדק אצל רופא אחר ולראות מה הוא אומר, ואם כבר ניתוח אז בטח ובטח שלא בפוריה.

בכל זאת תודה לכולכם.

:-) just smile
פורסם

בי"ח "פוריה" הוא לא מהמצטיינים

אם כבר ניתוח אז בטח ובטח שלא בפוריה.

אני לא חושב שלמי מכם יש את הכלים לשפוט איזה בית חולים טוב יותר או פחות.

מתוך הכרת תודה גדולה לבי"ח פוריה, אני מספר לכם שלאחרונה אשתי ילדה שם לאחר שקודם ילדה בבי"ח אחר, והיחס, המקצועיות, והתחושה עמה יצאנו היו טובים לאין ערוך.

• תוכן חדש...