Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חות דעת אסטרה דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היות והתקציב שלי לרכישה הוא משהו באזור של 28000 שח ודרישה של אישתי לרכב אוטומט בלבד ורכב חדיש.

האופציות שעומדות בפני הם .אופל אסטרה דיזל 99 ואפילו 2000. יונדאי לנטרה98-99 , מיציבושי כריזמה 98

מה לדעתכם כדי? אישתי נוסעת בערך 60 קמ ביום. רוב הנסיעות בתוך העיר עם עליות ופקקים.

השאלה שלי האם קימים כמה סוגי מנועי דיזל לאופל אסטרה? אם כן מה כדי?

סחירות הרכב לא מענינת אותי.

מנועי הדיזל ידועים ברעש שלהם עד כמה זה מפריע?

מה כדי לבדוק לפני הקניה ולפני שאני מוציא כסף על בדיקה?

פורסם

לגבי האסטרה דיזל,אני במקרה מכיר אותה יחסית מקרוב,וישנם כמה פרמטרים:

1.האסטרה דיזל מורכבת משתי דיגמי מנוע דיזל,2.0DTL ו-2.0DTH, אינני זוכר אם שניהם קיימים בשנים 99'/00',אבל מה שבטוח שלשניהם קיימת בעיה עם המשאבת הזרקה,ולאחד מהדגמים זה יותר נפוץ(אינני זוכר איזה),ומבחינה כספית מדובר בהוצאה של 8,000ש"ח בערך למש' חדשה(בלי עבודה!)בדגם הנפוץ ובשני הרבה יותר(אבל שמעתי שהשני נדיר).

2.מבחינת רעשים,היא יחסית מרעישה אבל ממה שאני זוכר זה ניסבל(תנסה לפני שתיקנה!).אגב אני חייב לציין שהאוטו נוסע מעולה(הוא מטוס),ולמשפחה הוא אחלה.

3.ומה ליבדוק לפני קניה..:אז כמו שציינתי,את תקינות המש' הזרקה,ובנוסף את כל מה שקשור לתושבות ומיתלים-בולמים קד'+אח',התושבות לבולמים קד'(נפוץ),כל התושבות מנוע/גיר,וזהו בגדול הרכב לא רע בכלל.

4.לפי הנתונים שציינת,אני לא בטוח שמשתלם לך כיום דיזל,עד כמה שאני יודע הממוצע צריך להגיע קרוב ל30,000ק"מ בשנה! אם לא יותר,כדי שישתלם לתחזק מכונית זידל(אבל זה כבר עניין שלך).

לגבי האחרות:היונדאי-ממה שאני יודע שהיותר ישנות לא מוצלחות,לגבי השנים שאתה מחפש כדאי שתיבדוק.

הכריזמה-אמינות אני לא יודע,אבל המיצובישי ידועות כ"שתייניות" דלק!(שווה בדיקה).

פורסם

אסטרה מכונית טובה מאד. אם אתה יכול להשיג אותה במחיר מופחת כך שתוכל לקזז את הפרש המחירים במוסך, תהיה לך מכונית נהדרת.

פורסם

האסטרה מכונית נהדרת בגרסת הדיזל הידנית.

להוציא את נוחות המושבים המזוויעה (שזאת גם נקודת התורפה העיקרית ברכב הנ"ל), מדובר ברכב דיזל עם מנוע מרשים, כושר סחיבה והאצה נהדרים וטורבו שנכנס בטורים נמוכים כמעט ללא השהייה.

יחסי העברה בגיר מצויינים, והרכב משייט במהירויות גבוהות תלת ספרתיות ללא צורך ממשי בהילוך ה-5.

לא מכיר את הגרסה האוטומטית ולכן לא אוכל לחוות דעתי עליה.

• תוכן חדש...