Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.webimage.co.il/24-7

אנו מאמינים שזה חשוב מאוד להסביר ולשכנע אנשים להיות בטוחים יותר לטובת עצמם.

הרבה פעמים אנו רואים הצלחה ולעיתים נאלצים להיפגש בחומה של אדישות, ציניות, וחוסר אמונה שניתן ואפשר לשנות.

והינה מגיע יניב רחימי, איש עסקים שלטענתו מעולם לא חשב על עשייה חברתית בכלל ו גם לא ספציפית בנושא תאונות הדרכים, קם ועושה מעשה.

יוזמתו מיוחדת - בגלל סגנונו הישיר של יניב, בגלל שהפרויקט הזה מגיע "מהעם", "מלמטה" ולא מהממסד "מלמעלה" ובגלל שזה פשוט מצליח.

הפרוייקט פונה לכולם בגישה "No EGO No LOGO" - רק תמיכה ועזרה - אבל ללא אזכור שם אדם או החברה או לוגו שלה. תמיכה טהורה ללא שום אינטרס מסחרי.

ראו את יניב מדבר על הפרויקט בדרכו המיוחדת באתר שעלה ממש לפני מס' שעות לאוויר : http://www.webimage.co.il/24-7

בנוסף שווה להציץ ולהתעדכן בבלוג ב: http://cafe.themarker.com/view.php?u=54868&tOver=0

הפרויקט הינו התארגנות עממית

כל אחד מכם / מאיתנו יכול להצטרף לעשייה. אפשר להתארגן על פעילות באזור הבית שלכם או להצטרף לאחד או לכל פעילויות השטח. נשמח עם תבואו בלווית משפחה, חברים ומכרים, כי הגיע הזמן להאמין שהשינוי הוא בידיים שלנו, בהגה שלנו.

רוח הפרויקט הינה הפצת המסר לכמה שיותר אנשים ושהפעילות אינה צריכה להיות מבוקרת ע"י היזם של הרעיון. כל אחד יכול לקחת ולגלגל את זה הלאה.

ברור שאם מארגנים משלוח הודעות SMS לכל הלקוחות של חברה סלולרית מסויימת ע"ח אותה חברה ובתרומתה הנדיבה כדאי לידע את יניב, המארגן כדי שלא תתבצע עבודה כפולה על אותו נושא - וזה רעיון שנשמח אם מישהו יכול הרים אותו !

לעומת זאת הינה דוגמאות לשורה של פעילויות שלא מצריכה שום תאום: תליית פוסטרים על לוחות מודעות בארגונים שונים, הפצת המייל הזה הלאה לכל העובדים בחברה + פנייה אישית, הדבקת מדבקות היום על כל המכוניות בארגון וכד'.

פעילויות שטח מתוכננות:

בפעילות נלבש חולצות 24.7 נחלק סטיקרים לרכב, ריחניות לרכב ונתלה פוסטרים....

1. 13.7 יום ששי 1000 בבוקר. קניון הזהב בראשון לציון. נפגשים שם - התקיים כבר.

2. 18.7 יום רביעי 2000 בערב. נמל תל אביב. יצטרפו אלינו די- ג'יי פלוס עם המוסיקה המיוחדת שלהם.

בואו הצטרפו אל החברים הרבים שהחליטו לצאת מהאדישות,

מתאמי פעולות השטח - עמותת "חיים בדרך - מתונה " [email protected] 09-8844667

לקשר ישיר עם יריב רחימי : [email protected] טל : 03-5668081 , פקס: 03-5668090, נייד : 050-4233113

http://www.webimage.co.il/24-7

247.jpg

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

רעיון מצוין, אחלה יוזמה.

יהיה מוצלח בדיוק כמו "יום ללא עישון"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בדיוק כמו שנאמר " ולעיתים נאלצים להיפגש בחומה של אדישות, ציניות, וחוסר אמונה שניתן ואפשר לשנות"........

אני מבין את מה שאתה אומר - מצד שני במקום לדבר, לקטר ולגחך כל אחד יכול לבוא ולתרום את חלקו (סליחה על הקצנה - זה באמת לא אישי 8) )

מכל אותם פרסומות בחדשות על "יום ללא......." מטעם "אגודה ל......." - מה ששונה כאן זה שזה "בא מלמטה" ומזמין אנשים לקחת חלק פעיל ובאופן אישי ומעשי בקידום הנושא והגברת המודעות.

נגיד היית לוקח עץ ריח עם לוגו של 24/7 ונותן לכל שכן או שכנה ומסביר להם דקה - הינה כבר עשית משהו 8)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

בהחלט יוזמה ברוכה, אני מקווה שאותו היום יגמר ככה גם ושאנשים באמת ישימו יותר לב.

אני בכל זאת לא אהיה בארץ כך שגם ככה כמות התאונות תרד :)

just kidding...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אחלה של יוזמה.

באמת כל הכבוד.

אני גם מוכן לעזור ולתלות שלטים, סטיקרים ולחלק עצי ריח.

אבל בשביל זה צריך ליסוע לתל אביב. וזה לא ממש עוזר לי...

האם אפשר לקבל חומרי הסברה גם באיזור שלי?

צפון הנגב, שדרות-נתיבות-אשקלון-באר שבע...

הלוואי ונוכל להעביר את היום ללא תאונות,

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

כל הכבוד, ובהצלחה.

משמח לראות אנשים שלוקחים יוזמה קמים ועושים מעשה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ארגון מתחרה הכריז בינתיים על "יומיים ללא תאונות דרכים".

כמו כן, מחמוד "החמוד" אחמדינג'אד צפוי להכריז שארצו, על מנת להראות את עליונותה על המערב, מכריזה על ביליון טריליון ימים ללא תאונות דרכים.

בנוסף, בנוהל, הדגיש מחמוד החמוד שאל שלום אמיתי ניתן להגיע רק בדרכים לא אלימות, ועל כן יש להכחיד את ישראל.

ובקיצור - נו באמת.

תאונות הדרכים הן הסימפטום, לא שורש הבעיה.

על מנת לתקוף את שורש הבעיה יש לשלוח את אזרחי ישראל לסדנת חינוך מחדש בשוקים חשמליים.

פורסם
יש לשלוח לסדנת חינוך מחדש בשוקים חשמליים.

אממ

לא בדיוק המתנה שדמיינתי לעצמי ליומולדת 18, אבל תודה על היצירתיות :roll:

נ.ב. נחמד לראות שיש עוד מישהו שחולק איתי את התאריך. מזל טוב!

נ.ב. שני ולא קשור, אבל אם כבר הגענו לפסים אישיים של ימיהולדת, ושוקים חשמליים, אז אני מניח שהאנטימיות מספקת - אני מתגייס מחר :shock: (אם מישהו רוצה, אני אחלק פלאיירים בטירונות 01 מקוצר :) )

לילה טוב ואחרון כאזרח

טל (מתחרז עם חייל)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו ועליה מהירה בסולם הדרגות.

שמור על עצמך ושלא תשתה לי שם חשיש (בטח שמעת את זה ביומיים האחרונים רק טרילון זיליון פעמים):wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל יום אני קם ואומר לעצמי היום אני אעשה תאונה, ב24/7 אני אקום ואגיד היום אני לא אעשה תאונה

איך לא חשבו על זה קודם :?

פורסם

ואני תמיד חשבתי שתאונה הינה כשמה, תאונה. ולא דבר שנגרם מראש ע"י אנשים רעים שיוצאים מהבית בכוונת זדון.

silly me...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כמו שאני מכיר את הארץ, ואת הנהגים בה, יהיו ביום הזה פי 2 תאונות מבד"כ.....

אבל הרעיון יפה. צריך לשלול לכל תושבי המדינה את הרשיון ולתת להם אופניים במקום. או קורקינטים. רק ככה תמגרו את התאונות. :|

• תוכן חדש...