Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה הפתרון היחידי (לטעמך לא שווה לנסות את התוסף?)? המומלץ ? כמה אמור לעלות החלפה שכזו והאם יש מוסך מומלץ באזור הקריות שיעשה זאת ?

פורסם

לפי התוצאות זיהום אוויר שהראית, הממיר תקין.

הבעיה שהמנוע "חנוק" שזה אומר פילטר אוויר סתום.

אגב, מתי עשית טיפול שכלל החלפת פילטר ?

בכול מקרה, גם אתה יכול להחליף פילטר לבד. זה עניין של כמה דקות

רק לשים לב לשחרר את פלג חיישן זרימת האוויר ולחברו לפני ההנעה (לאחר החלפת הפילטר)

כמובן לוודא שהפילטר החדש יושב במקום כמו הקודם ושאת בית הפילטר סגרת עם כול הקליפסים.

פילטר עולה מ 40 ש"ח (סיני פשוט ), מקורי יעלה מעל 100 ש"ח.

בעצם אם נכשלת בטסט, אתה אמור להביא חשבונית של מוסך שתיקן התקלה.

לכן תצטרך לבצע החלפה במוסך.

מוסך הוגן לא אמור לדרוש יותר מ 100 ש"ח לעבודה (לא כולל הפילטר)

בהצלחה

רענן

פורסם
למבדה - מינ' 0.97, מקס' 1.03, מדוד 1.006 - תקין

CO - מקס' 0.3, מדוד 0.577

- לקוי

התוצאות מעידות על ממיר קטליטי לא תקין! או לא מספיק חם בזמן הבדיקה.
פורסם

אני מניח משום מה שהבעיה קשורה לאי החלפת פילטר בזמן יותר מעשר הממיר תקול (אם היה בעיה שכזו הייתי מצפה שהאוטו לא יסחוב / יכבה ו/או שיהיה נורית חיווי על בעיה).

השאלה איפה יש מוסך נורמלי באזור הקריות שגם יוכל להגיד לי שזו אכן הבעיה וגם באמת לא יקח סכום מופקר על ההחלפה...

פורסם

סיכוי קלוש לאור התוצאות הלא גבוליות אך אולי שווה נסיון.

הייתי מציע שקודם תמצא מוסך ייש לו 4 גזים ואז תבדוק מה קורה אחרי נסיעה.

פורסם

בסוף החלפתי את הפלאגים + פילטר אוויר + שמתי תוסף דלק גנרי. תוצאה, עברתי את הטסט עם ערכי CO שירדו ל 0.1 (יחסית למה שהיה מקודם בנמוך וגבוהה).... המוסך ישר אמר שהתוסף יעזור ולא הזכיר את הממיר...

פורסם

שלום רב,

חבר בעל סיאט איביזה שנת 1999 עשה היום טסט לרכב ונכשל בגלל למבדה נמוכה מידי ואחוז CO גבוה מידי.

האם מהכרותכם נדרש טיפול רציני לרכב או רק נוזל ניקוי יכול להספיק?

אני מצרף צילום של הבעיות

תודה מראש

169454_3963744251851_1565856114_o.jpg

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

הייתי מציע לך ללכת מהקל לכבד כי תוספת לדלק יעלה לך בערך 80 ש"ח וממיר חדש יכול בשקט לעלות לך פי 10.

שים את החומר כמה ימים (רצוי שבוע) לפני הטס וסע עם האוטו מספיק בימים האלו שהחומר יתערבב טוב טוב, ויעשה את העבודה שלו כמו שצריך.

ביום הטס אל תסע למכון הטסטים ישר מהבית. קודם סע עם האוטו לפחות חצי שעה שהמנוע יהיה חם חם (לפחות 95 מעלות) ותן לו לעבוד על 3000 סיבובים לדקה לכמה דקות (לא בתור של הטסטים בבקשה!).

אני גם לא הצחתי לעבור טסט בשנה שעברה (פעמיים) בשל הזיהום, גם עם ממיר יחסית חדש, והשנה עשיתי מה שרשום לעיל וזה עבד.

אם כל הנ"ל לא פתר לך את הביעה, אז תגש למוסך.

בהצלחה.:wink:

פורסם

תבדוק באם יש חור באגזוז היכן שהוא. חור באגזוז בהחלט יכול להכשיל בטסט כאשר זה מגיע לבדיקה של זיהום אוויר.

כמו כן, אני כל שנה פק"ל מתזמן את הטיפולים שלי לפני הטסט. מחליף פילטרים, שמן, פלאגים בתקווה שהם במכון לא יכניסו לי את "האלמנט". כמו שזה שמעליי אמר, צריך לשים את התוסף בדלק לפחות שבוע לפני, כמו כן, צריך שהמנוע יהיה באמת חם כי אז הוא אמור לשרוף את התערובת בצורה אופטימלית. עדיף לקנות את התוסף במכון או במוסך הסמוך לו. אם אתה לא עושה זאת אז תביא איתך את הבקבוקון הריק בשביל להראות לבוחן. לפעמים זה עוזר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תודה רבה לעוזרים!

אני אמסור לו ונראה מה יהיו התוצאות.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

התשובות שנתנו לך יותר מידי אופטימיות

המנוע שלך שורף יותר מידי דלק, שום תוסף או חימום ישנו את זה

אתה צריך מוסך שיבדוק כל מיני אופציות החל מפילטר אוויר סתום (מתי הוחלף?) דרך חיישן למדה תקול ועד מזרק דולף

אם לא החלפת פילטר אוויר בזמן תנסה את זה, אם החלפת, לך למוסך. חבל על הכסף של התוספים , הדלק לחימום האוטו והטסטים החוזרים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...