Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי מרצדס לפירוק , כאשר קניתי אני ובעל הרכב עשינו הסכם חתום שהרכב לחלקים בלבד , והמוכר אמר כי הגיר חדש

(הוחלף לפני שנה+-), הוא דיבר על המנוע, כאשר הבאתי את האוטו למוסכניק שלי(לאחר הקנייה) , התגלה כי הגיר של דגם ישן יותר , המיסבי קראנק דופקים ורועשים, המנוע עצמו עושה רעש של טרקטור ,ואין לו כוח בכלל (הוא נכבה לי כאשר אני משלב לD אוR).

מה כדאי לעשות?

מבחינת הגיר המוסכניק אומר שיתאים , אבל אני ציפיתי למנוע במצב טוב.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

המנוע שלי ברוך השם, במצב מצויין , ועדיין לא צריך אוברול(עשיתי ראש לפני חודשיים ומאז הוא חזר לחיים).

חיפושיות 73-74

פורסם
מה כדאי לעשות?

מבחינת הגיר המוסכניק אומר שיתאים , אבל אני ציפיתי למנוע במצב טוב.

אני מניח שאי אפשר/ אתה לא רוצה לבטל את העיסקה, מה שאפשר לעשות זה להוריד ציפיות ולהשתמש במה שיש.

פורסם

טוב תודה אני כנראה יקח רק את החלקים של המוע ולא את המנוע עצמו.

תודה low rider:-D

חיפושיות 73-74

פורסם

קבל עצה אל תזרוק כלום , לעולם לא תדע למפרע אם תצטרך חלק או לא.

גם אם המנוע עובד כמו טרקטור , אולי מישהו יצטרך פעם קרנק או טלטל

ואז , בנקודת הזמן שתבוא אתה תוכל לצאת גדול /צדיק .

פורסם

הקראנק דופק +מיסבים רועשים.

שומעים זאת בפול גז , הוצאתי פלאגים ויש להם מאריכים.(עכשיו אתם מבינים על מה דיברתי?!).

בנוסף כאשר מדדתי שמן ראיתי והרגשתי בבירור שיש שם שמן דבש.

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...