Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית 30 עד 40 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אני מעונין לקנות רכב בתקציב של כ30-40 K ,לצורך נסיעה בין עירונית -ירושלים -מודעין וגם בתוך העיר.

החשיבות העיקרית היא לצריכת הדלק ולאמינות של הרכב ורצוי שהגיר יהיה ידני .

ההתלבטות היא קודם כול בין מנוע של 1300-1400 לבין המשפחתיות 1600 .

חלק אמרו לי שצריכת הדלק שלהם דיי זהה אבל ה1600 בגלל שהוא מנוע גדול יותר הוא מתאמץ פחות בעליות ונסיעות בין עירוניות ולכן הבלאי שלו נמוך יותר....

כרגע אנחנו חושבים על מזדה 323 ,טויטה קורלה ויונדאי אקסנט ,או לכיוון של דייאיטסו שריד( קלאסיק או רגילה )או פזו 206,

מה דעתכם .. על צריכת הדלק של המכוניות .אמינות ,ועלויות תיקונים

פורסם

הי,

אם אתה מחפש רכב מאוד חסכוני ומאובזר, ב40K אתה יכול להביא פונטו ספייס ידנית 2002-03, בתוך העיר אוכלת 1:12 ברגוע ומחוץ לעיר 1:16 וזאת לגירסה היותר חזקה של ה80 כ"ס, הרכב מאובזר, סחיר מאוד, חסכוני מאוד ודי אמין יחסית לאירופאית.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן שלום .

אתה לא הראשון שמציע את הפונטו ספייס

הבעיה שהרבה הזהירו אותי מהאמינות הלא מרשימה שלה ....

ובתור אחד שאין לו הרבה זמן להתעסק עם האוטו זה דיי מפחיד אותי.

פורסם

האם מישהו מכיר יונדיאי גטס ידנית!!!!!

אני יודע שהגירסה האוטמטית שלה היא אלכואליסטית ,אבל קראתי בפורומים השונים שהידנית נחשבת לחסכונית למדי

1-14 בבין עירוני .

מה דעתכם ????

פורסם

(עוד לא לגמרי מכירה פה, מקווה שזה בסדר..)

מצטרפת לשרשור בשאלה משלי, כי גם אני מחפשת רכב בסכום הזה לנסיעות בדיוק כאלה - באיזה שנים מדובר?

איזו משפחתית מומלצת בסכום הזה?

פורסם

ההתיחסות לכול חברי הפורום היא ברצינות .היות שהציעו לי את האופציה של הגטס ידנית וראיתי שלא הגיבו בהודעה הראשונית שעסקה באופן כללי במכוניות בתקציב הזה הכנסתי הודעה תחת הנושא של הגסט .בכול מקרה קיבלתי את ההערה ....ובכול זאת מה דעתך על הגטס ידנית ,מבחינת דלק ואמינות עדיף מאשר לקנות באוטו מחיר לאנטיס שלוש שנים אחורה????או להשקיע עוד 10 בטווח של 50 ולקנות טויטה יאריס 2003 -2002

• תוכן חדש...