Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב הישראלי המכוער

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כפיר, אל תדאג, העם איתך!

רק תזכור שגניבות הן לא המצאה ישראלית, אלא תופעה שמתרחשת בכל העולם.

אני חוזר מחופשה משפחתית באירופה לפני כמה ימים.

בערב האחרון אני יוצא בחצות ע"מ למלא דלק לרכב השכור וחוזר להחנות אותו ליד המלון.

בבוקר נגיע האיש של חברת ההשכרה לוקח את המפתח ונפרד ממני בלחיצת יד...אחרי 5 דקות טלפון, אדוני יש לך מראה שבורה ברכב, ונדליסטים שברו לי סתם את המראה!!! 128 יורו נזק....

כך שלמרות שאנחנו עם סגולה, גם הגויים יכולים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הזמנתי מאותיים שבוע שעבר, אתמול הגיעו אליי, תחליפים 30 שקל כל אחד, הרכבתי אותם וזהו.

שמח שנגמר ככה.

מצטער להציק, אבל יש לי עוד בעיה דיי רצינית.

שבוע שעבר תידלקתי מיכל מלא, ודחסתי יותר דלק, מה שגרם כנראה לסדק קטן בצינור של החזרת הדלק העודף למיכל, והוא מטפטף ממש ממש קצת, משהו כמו 200 מיליליטר ליום בערך, זה מפסיק אחרי שהתרוקן חצי מיכל בנסיעות כמובן.

ויש ריח חריף של דלק מסביב לרכב.

מישהו יודע איך ניתן לפטור את הבעיה, ו/או יכול להמליץ לי על בעל מקצוע ברדיוס של מעכו עד נתניה.

מישהו נתקל בתופעה דומה?

תודה רכבה, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...