Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מתכוון - מישהו צריך לעשות זמנים נורמליים עם ה-S2000, אחרי שמישהו אחר (לא משנה מי) עושה איתה זמנים פתטיים כי הוא מתעקש לנסוע על הצד...

speaking of sides... (זה באנגלית, עזוב, עבור לשורה הבאה):

אני מבטיח לזכור - אם אני לא מכיר את הסיבוב, אני פשוט אכנס בהיגוי יתר :-P

יאללה ביי!

לפי התוואי הלא מייצג שהנחלת לעצמך (ללא קונוסים כלל), גם האמא הפולניה שלך עם יונדאי גטס היתה עושה זמנים מצוינים.

אל תשכח לבטל את בקרת ההחלקה, קצת שקט תעשייתי לא יזיק לנו כאן.

תתקשר לעילוי, הוא יתרום לך טיפים באשר לאייפקס מאוחר...:wink:

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

*מגוון קללות עסיסיות* :wink:, תעשה חיים!! :-D

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

חזרתי! בחיים!!! (אני יודע שכמה מכם מתבאסים :wink: ).

היה משהו שלא מן העולם הזה. חוויה שקשה לתאר במילים (אבל סמכו עלי שאני אנסה). יש גם כמויות מסחריות של תמונות וסרטים (כולל סרטים באורך מלא מתוך המסלול) - את כולם תראו עם הזמן. צדק מי שאמר שתהיה שם תערוכת רכב במגרש החנייה: הייתי במספר תערוכות ובחיים לא התרגשתי ככה לראות את כל המכוניות הבאמת מדהימות מסביבי. חלק מהעניין הוא שאותן מכוניות נוסעות איתך אח"כ על המסלול, כלומר אתה רואה אותן בפעולה (ובתאונה, לפעמים), וגם עוקף אותן לא מעט (לעקוף אודי R8 חדשה על המסלול זו חוויה, האמינו לי :wink: )

טיזר קטנטן (באדיבות אחד מהצלמים שעובדים כל היום על המסלול ואח"כ דורשים 25 יורו על תמונה - לא ששילמתי, זו התמונה המוקטנת):

me_porsche_motofoto1.JPG

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היי פוטר, ברוך שובך!

הפורשה קבריולה, או שנדמה לי?

ברקסים קרמיים? תיבה ידנית?

לקחת שעון חול למדידת זמן הקפה?

תעלה כבר תמונות ורצוי מייצגות (בתת היגוי כמובן...):wink:

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

פורסם

עוד מילה אחת כזאת ואני מעלה כאן את תמונת הכיפה הלבנה שלך, לדיראון עולם. אה דוקטור?

אכן קבריולה, זה מה שהיה. כמעט נתנו לנו את הטורבו אבל בסוף לא. קיבלנו S ידנית. 290 על האוטובאן (אני יודע שעשיתם 309, אבל זה היה בקופה). חבילת ספורט פלוס הנמכה - מדהים איזה שינוי זה עושה. באשר לברקסים - הלוואי קרמיים. קיבלנו את האדומים, שהיו ד"א מעולים ולא דעכו גם אחרי 4 עליות רצופות בלי הפסקה. בפירוש אחד הפיצ'רים המשמעותיים ביותר במכונית כזו. אצל רוב המכוניות הברקסים נגמרים אחרי חצי הקפה והזמנים נפגעים אנושות. וכן, אני יודע שאתם קיבלתם את הקרמיים.

היו שם איזה 15 GT3, כולן עם ברקסים צהובים (קרמיים) וסליקס. פחד אלוהים איך שהדברים האלה נוסעים.

תקבל לא רק תמונות, אלא גם סרטונים באורך מלא של ההקפות שלי ושל יגאל.

באשר לזמנים - על רטוב (מה זה רטוב - סערה!) קצת פחות מ-12 דקות. על יבש... תנחש!!!

ד"א, בכתבה שלך (עלק) יש איזכור לקורסים שעורכים באלפות 75 ברינג - אז בוא נגיד רק שעכשיו יש להן שתי 75 פחות... הן הצליחו להתנגש אחת בשנייה ולפצוע רוכב אופנוע על הדרך...

נ.ב - תת היגוי? הפורשה לא יודעת מה זה תת היגוי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

העם רוצה לשמוע על הזמנים על יבש ! :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יפה רוני, אני מבין שניסית לנצח את התלת-אופן ולעבור לשני גלגלים עם ה-S :twisted:.

לפי התמונה לא היית רחוק (והשיפוע בכביש עוזר כי לאוטו אין כל-כך זווית גלגול שתסגיר את הכוחות הפועלים).

ניר

פורסם

אתה צוחק, אבל ה-911 עם מתלי הספורט מרימה גלגל קדמי בסיבובים! יש שני כפתורים - SPORT ועוד אחד עם ציור של בולמים עליו. הראשון משפר משמעותית את תגובת המנוע - ליטוף קליל של הדוושה מלווה בתגובה מיידית. הוא גם מרחיק את נקודת התערבות בקרת היציבות. השני מנמיך ומקשיח את המתלים האקטיבים, וגם כאן מדובר בשינוי אדיר. באופן מיידי מרגישים בהקשחה, הרכב הופך להיות אבן, זווית הגלגול יורדת משמעותית והטרן אין אפילו משתפר (עד כמה שזה קשה לשפר כזה טרן-אין).

אני אמנם לא הייתי באוויר, אבל יגאל בהחלט היה - יש שם נקודה שאם מגיעים אליה בהילוך חמישי (230 קמ"ש בערך) האוטו עף, באופן מילולי.

ובקשר לזמנים על יבש - סבלנות! :twisted:

ובינתיים חידה (קלה): לאיזו מכונית שהאטה אותי במסלול ואיבדה לי שניות יקרות בהקפה בה קבעתי את זמן השיא שלי, שייך המנוע הבא:

IMG_1148_640.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

טוב, אמרתי שזה קל.

סידרתי את המצלמה בתחילת המסלול וראיתי במראה את הקשיש ב-R8 שועט לעברי, נתתי לו לעקוף ויצאתי מיד אחריו, במחשבה שהוא יכול להיות קרב מעניין, אבל מהר מאוד הבנתי שבקו ישר הוא אמנם מאיץ יפה מאוד, אבל בסיבובים הוא רק מעכב אותי...

IMG_1150_640.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

איך אתה יודע שקבעת זמן שיא? אסור למדוד זמנים!

נראה שנהנת :) מחכים לתמונות וסרטונים ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קודם כל הבנת הנקרא - זה לא זמן שיא כללי (הייתי מת לשבור את השיא של וולטר רוהל ב-911 החדשה - 7:59 אם אני זוכר נכון), זה הזמן הכי מהיר שאני עשיתי, לפי המדידה של שעון הזמנים האינטגרלי בפורשה. (תגיד דוקטור, גם אתה הפעלת כל פעם בטעות את האורות הגבוהים במקום לעצור את הסטופר?). ואף אחד לא אסר על מדידת זמנים. אסור לצלם! (אבל תאמין לי, הרבה מאוד מצלמים, זה גם לא כל כך מסובך)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סליחה על השאלה המפגרת אבל מה בדיוק הולך ב-R8 מקדימה במכסה "אין מנוע" ? (או אולי יותר נכון ב-אין מכסה מנוע)

זה נראה חתיכה אחת עם הכנפיים.

ניר

פורסם

זוג צמיגיים אחוריים ספייר לפעילות שדורשת קצת יותר עשן :wink:

נראה טיול מגניב חבל על הזמן!

בקרוב...

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...