Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נ.ב - תת היגוי? הפורשה לא יודעת מה זה תת היגוי...

אז זהו, שלשם כך נסעת. להראות לעולם שהכול תלוי בנהג...

תגיד, אתה אשכרה מאיים על מרוקאי מאשקלון, אהה? ממש מר-עולם-מקלדת.

אכן זכור לי איזה קטע עם המגבים, רק שבמקרה שלי, זה כנראה קשור לנעילה נגדית (עזוב, משהו שקשור להיגוי יתר...)

יאללה, תעלה כבר סרטונים ותמונות, עם כל אפקט המתח שאתה מנסה ליצור, אנשים פה לא יתפלאו אם תחתום את "נסיעת ההתרשמות שלך" ב"כל הזכויות שמורות..."

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוני, כמי שהיה, ויהיה עוד כחודשיים אני רק יכול לחזור ולחוות את החוויה דרך הווידאו שלי ושל ערן כל אחד בתורו

גם ב 911 S ידנית, וגם ב 530 TD שהיה מדהים! עדיין לא משעמם לראות את זה שוב ושוב גם אחרי כמעט שנה.

הנושא של הצילום, בעייתי אך התגברנו עליו כפי שגם אתה. מתי יהיה ווידאו? נעשה לחיצות מצולמות :lol: בדיעבד.

בטוח שנהינת!

פורסם

רוני, שאלה קטנה:

את הפורש השגת מהסוכנות בתור "כתב רכב"?

או שהשכרת אותה תמורת משכנתא בחברת השכרה?

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
אז זהו, שלשם כך נסעת. להראות לעולם שהכול תלוי בנהג...

תגיד, אתה אשכרה מאיים על מרוקאי מאשקלון, אהה? ממש מר-עולם-מקלדת.

אכן זכור לי איזה קטע עם המגבים, רק שבמקרה שלי, זה כנראה קשור לנעילה נגדית (עזוב, משהו שקשור להיגוי יתר...)

יאללה, תעלה כבר סרטונים ותמונות, עם כל אפקט המתח שאתה מנסה ליצור, אנשים פה לא יתפלאו אם תחתום את "נסיעת ההתרשמות שלך" ב"כל הזכויות שמורות..."

תגיד לי, מאיפה למדת להוציא מהמקלדת כאלו ביטויים סתומים? (בשני המובנים). תודה שאתה רק מפחד לשמוע שעשיתי תוצאה טובה משלך. אז הסר דאגה מלבך. אני לא סאבין שמידט וגם לא הדוקטור.

וד"א, אני לא מנסה ליצור שום אפקט מתח. פשוט נפלתי מהרגע שחזרתי למערבולת שיעורי בית ולימודים למבחנים, אז אין לי זמן לרשום התרשמות מסודרת. לא שאני חייב לך משהו, אה? :-P

רוני, כמי שהיה, ויהיה עוד כחודשיים אני רק יכול לחזור ולחוות את החוויה דרך הווידאו שלי ושל ערן כל אחד בתורו

גם ב 911 S ידנית, וגם ב 530 TD שהיה מדהים! עדיין לא משעמם לראות את זה שוב ושוב גם אחרי כמעט שנה.

הנושא של הצילום, בעייתי אך התגברנו עליו כפי שגם אתה. מתי יהיה ווידאו? נעשה לחיצות מצולמות :lol: בדיעבד.

בטוח שנהינת!

לא ידעתי שגם אתם הייתם - העליתם כאן סרטונים ותמונות? אם כן - לינק. אם לא - אתה יודע מה לעשות...

דווקא לא נתקלתי בבעיות בצילום. יש לי התקן שנדבק לשמשה ועליו יושבת המצלמה. שניהם ישבו מאחורי המושב וכל מה שעשיתי זה לעצור אחרי הקונוסים ולהרכיב את זה בחצי דקה בערך.

יהיה וידאו מתי שיגאל (שותפי למסע) יסיים לערוך אותו. ד"א, הוא השתמש גם ב-GPS שזכר את תוואי המסלול, בדק האצות ובלימות והראה מהירויות מדויקות (ככה כולם יוכלו לראות שהוא היה יותר מהיר ממני - לא חוכמה, זו הפעם הרביעית שלו שם...)

רוני, שאלה קטנה:

את הפורש השגת מהסוכנות בתור "כתב רכב"?

או שהשכרת אותה תמורת משכנתא בחברת השכרה?

יאיר.

לצערי, מכיוון שהמגיב הנלהב המתהדר בשם eli s אך ידוע יותר בשם "הדוקטור" כבר עשה את זה לפני (פעמיים, המניאק), אני נאלצתי לשלם כסף מלא עבור הרכב. כמה יצא? 900 יורו בסה"כ (540 עבור השכרה לשלושה ימים ועוד יורו לכל ק"מ מעבר ל-600, תחשבו לבד כמה ק"מ נסענו). האמת? שווה כל אגורה!

טיזר..... כמה באמת ? (על יבש)

רציתי שתראו בסרטון, לכשיהיה מוכן (או שתקראו בטקסט שאכתוב מאוחר יותר). אז קצת סבלנות... (ואם תהיתם אז לא, לא מדובר בתוצאה יוצאת דופן באיכותה. למרות שאני בטח יותר מהיר מג'רמי קלארקסון :wink: ). אם כבר רציתם תוצאה איכותית, אז ליגאל יש משהו לספר לכם... (וגם זה בהמשך)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מחכים לעדכונים!

אגב, רוני, מה עשית עם הביטוח? הרי הוא לא תקף שם.

אביעד

גם מרוקאי מאשקלון. אל תפחד מהם.

פורסם

הממממ, לא ידעת?

טוב נו, לא נורא :lol:. הצילו היה בעייתי סתם כי להרכיב , להוריד וכו מעצבן.

בכל אופן,

הנה הלינק להקפה אחת שלי (הקפה שישית או שביעית שלי אז הקווים עוד לא היו ממש נכונים) דקות 8:46 : בגוגל ווידאו אז האיכות ירדה קצת 'צערת. לא זמן מזהיר מגשר לגשר אבל הפעם הבאה , בקרוב, יהיה יותר טוב. ההקפה הכי מהירה שלי ללא מצלמה, וטוב שכך כי היו שומעים אותי בוכה כמו ילדה קטנה :oops:, היה 8:20 וקצת וזה בהקפה שישית שלי. היה יחסית הרבה תנועה בסןפ"ש הזה, יש קטעים שאני לא על הגז בכלל , טוב נו סתם תירוצים!

ועוד בקשה, תתעלמו מהשטויות שאני אומר לפעמים, קריין/שדר אני לא אהיה!

"http://video.google.com/videoplay?docid=-3593986591750135758" via Google Video
ERROR: If you can see this, then Google Video is down or you don't have Flash installed.

הקפה של ערן גומר, עם המון תנועה ואופנוענים שלא מבינים עדיין שהם לא מהירים כמו רכב/נהג מהיר, כמו גומר.

מה זה הטלפונים האלה לפני ההתחלה? :-).

טוב נו אז גם ערן לא יהיה קריין/שדר. נו שויין

"http://video.google.com/videoplay?docid=-7362306290310711227" via Google Video
ERROR: If you can see this, then Google Video is down or you don't have Flash installed.

יש גם סרט שעשינו עם כמה קטעים הזויים בהחלט מתוך הבמוו במיוחד אבל זה אח"כ.

תהנו, אנחנו נהינינו

פורסם
מחכים לעדכונים!

אגב, רוני, מה עשית עם הביטוח? הרי הוא לא תקף שם.

אביעד

גם מרוקאי מאשקלון. אל תפחד מהם.

אין ביטוח! אמנם המסלול מוגדר ככביש ציבורי ללא הגבלת מהירות ולא כמסלול אבל........

בביטוח ובהסכם יש סעיף המוציא את הרינג מהכלל.

קרה משהו, קניתם אוטו בחלקים במקרה הטוב וזה לא אוטו זול :shock::idea:

וגם אם היה ביטוח עדיף לא לחשוב על זה, ההשתתפות העצמית מטורפת.

פורסם

איך אתה יכול לנהוג שם (כמו שצריך לנהוג שם אבל גם בלי קשר לנהיגה שלך יש סיכונים הקפיים של אחרים שנוהגים "כמו שצריך לנהוג שם") בידיעה שיש סבירות לא אפסית בכלל שתצטרך למשכן את הבית כדי לממן את הנזק ?

מפחיד בטירוף. אין אפשרות ביטוח ? הייתי שם סכום מכובד בשביל הראש השקט. השתתפות עצמית מטורפת זה עדיין עדיף על לסכן עשרות אלפי יורו שזה כבר סכום שקצת קובר אותך.

ניר

פורסם
איך אתה יכול לנהוג שם (כמו שצריך לנהוג שם אבל גם בלי קשר לנהיגה שלך יש סיכונים הקפיים של אחרים שנוהגים "כמו שצריך לנהוג שם") בידיעה שיש סבירות לא אפסית בכלל שתצטרך למשכן את הבית כדי לממן את הנזק ?

מפחיד בטירוף. אין אפשרות ביטוח ? הייתי שם סכום מכובד בשביל הראש השקט. השתתפות עצמית מטורפת זה עדיין עדיף על לסכן עשרות אלפי יורו שזה כבר סכום שקצת קובר אותך.

ניר

צודק.

אני בחיים לא הייתי עושה דבר כזה.

לספק לחברת השכרה פורש חדשה... אתה תאכל את זה כל החיים.

רוני, יש אפשרות לביטוח? אפילו בסכום כסף נכבד...

מה אתה עשית?

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אני מנחש שעלות של ביטוח לרינג תעלה קרוב למחיר הרכב.

שתבינו, נהרג שם בנאדם כל שבוע.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

התשובה היא פשוטה, או לא.

אחרי שנוסעים על הרינג מבינים שהמסלול לא "עוזר" לגרימת תאונות. התאונות נגרמות על-ידי הנהג של אותו רכב ב 99.9% מהפעמים. כדי למסוע אפילו קצת מהר צריך לדעת לנהוג, והכוונה לדעת לנהוג מהר ונכון. כמובן שמי שעושה מהר איזה מחלף בארץ לא נחשב:wink: . כמו בחיים בכבישים הציבוריים ובנהיגת מסלול לא ניתן להתייחס רק למה שאתה עושה כנהג אלא אתה חייב להיות מודע לכל מה שקורה מסביב כי ללא ספק מישהו יכול לקחת אותך איתו :evil: והופה תאונה שאתה לא אשם בה כלל.צריך STATE OF MIND שונה לחלוטין.

דוגמא, זוכרים שכתבתי שבהקפה המהירה ביותר שלי צעקתי כמו ילדה? אני אספר לכם למה.

תחזרו לווידאו שלי ל 7:55 ותראו שיש מיד אחרי זה מן "נפילה" של הכביש. בסיבוב המהיר הגעתי לשם כ 30 קמ"ש מהיר יותר

ולא הגעתי מיושר. ההבדל של ה 30 קמ"ש והזווית הלא טובה גרמו לכל שאת ה"נפילה" ביצעתי בזווית יחסית גדולה כאשר אין כמעט הגה. מאינסטינטק נשארתי על הגז, עם תיקון קל של ההגה וברגע ש"נחתתי" הרכב התיישר והמשיך וכל זאת במהירות גבוהה שהווידאו לא ממחיש. זה רק דוגמא אחת להרבה מאוד מצבים פוטנציאליים שהמסלול מציע.

לגבי כמה אנשים נהרגים בשנה, צריך לציין שיותר מ 95% הם אופנוענים שבד"כ מתים מטעויות שלהם שיכולות להיות גם שלא שמו לב לרכב מהיר שמגיע ונכנסו לו לנתיב באמצע סיבוב, כפי שראיתם בווידאו של ערן.

צריך להיות בוגר, בוגר מאוד ועם מודעות לאחריות העצומה שעל הכתפיים שלך ברגע שעולים על המסלול עם רכב שכור אבל לא רק עם רכב שכור!

המסלול לא הורג נקודה! זה טעויות של נהגים שגורמים לתאונה או לחוסר המודעות של אחרים שנשאבים לתוך תאונה. צריך גם לדעת שהמסלול ממוקם במקום כזה שחלק מהמסלול יהיה רטוב כבלל שינויי גובה וחלקו יבש וכשהמסלול רטוב, תתרחקו מהשפות (האדום לבן) זה מחליק בטירוף.

נכון לפעמים אין מה לעשות אבל זה כמו כל דבר בחיים.!

האם ניתן לעשות ביטוח? לא יודע. וזה צריך להיות שיקול שמלווה אותך כל רגע ורגע על המסלול. אם נוסעים עם רכב פרטי, כן כן זה יקרה שנה הבאה :-D, אז יש חברות שניתן לבטח את הרכב. לגבי רכב שכור, לא יודע אבל בטוח שיש אפשרות כל שהיא. אני רק רוצה לציין שעדיף שלא יצטרכו ביטוח כלל ולא רק מהסיבה המובנת של שמירה על החיים כי אפילו תאונה שאין נפגעים בגוף יכולה לגרום לכך שהחברת השכרה תאמר, "ךישראלים לא משכירים יותר רכבים" ואז....... אז........ זה נגמר.

אני תמיד יכול להגיע עם הדרכון הקנדי ואני מסודר אבל למה להסתבך?. תנהגו בחוכמה ובאחריות ותצאו מזה בשלום.

פורסם

ג'ון - יופי של סרטונים! מאוד נהנתי לראות את הרדיפה שלך אחרי הפורשות האחרות - חבל שכשאני עליתי לא היה לי מי לרדוף אחריו, זה בפירוש היה עוזר להכרת המסלול ולזמנים (כמו גם עוד כמה הקפות - הייתי במגמת שיפור כשהפסקתי לעלות על המסלול).

ובהחלט צריך להיות בוגר, וצריך אחריות, וצריך לנהוג חכם כדי לא לעשות תאונה. אבל זה שווה כל רגע!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה ללא ספק עוזר כשיש מישהו לפניך.

הפורש הכסופה והכחול כהה הם של חברים שלנו. בטורבו הכחולה ישראלי שגר בגרמניה עם כ 150 הקפות על המסלול. הוא עושה זמנים של 7:40 בערך מגשר לגשר. נסעתי איתו ועם חלק במסלול עם רכב חילוץ והאטה משמעותית, הוע עשה 8:08!!!!!!!!!!!!!!

הכסופה זה CARRERA S4 מופשטת כמעט לחלוטין עם כלוב וגם לו יש מעל 100+ הקפות. שני הרכבים מצוידים במתלים משודרגים, מוטות פיטול גדולים יותר וצמיגים רכים כמו שצריך.

ההקפה הראשונה הייתה באיזור ה 11 דקות.

רק שתדעו שעם ה BMW, עשינו זמנים קונסיסטנטיים של 9 דקות ובלי הרבה בלאגן. זה רק מראה שהבדל של 20 - 30 שניות זה הבדל עצום!

• תוכן חדש...