Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב,

לפני קצת פחות מחודש הכנסתי כמו שאתם זוכרים את הרכב לטיפול ,ומצאו שצריך להחליף את הקולר שמן מנוע כי יש שמן במים.

עכשיו בידיוק יום לאחר שהחליפו את הקולר ,כל הזמן חסרים לי מים במנוע (לא במיכל העיבוי!) חצי בקבוק לאחר נסיעה קלה ולפעמים אני פותח את המכסה שהמנוע קר ורואה שיבש לגמרי אז ניכנס כימעט ליטר ,ולאחר שזה שוב קורה אני מתקשר למוסך אומרים לי בוא למוסך נוסיף מים, טוב הם מוסיפים אבל זה ככה כבר יותר משבועיים! (בימים החמים האלה אני לא יכול לבדוק כי המנוע תמיד חם..) .

למה לדעתכם חסרים לי מים כל הזמן (לאחר ההחלפה של הקולר)??

אני חושב שהמנוע מתחמם , ושעון לא עובד , האם יש מנורה שמודיעה לי האם המנוע מתחמם??

אני תמיד נוסע מאז עם מזגן , אני חושב שהוא ככה לא יתחמם , אני צודק?

לאחר ההחלפה עדיין נותרו סימני שמן במים האם יכול להיות שהקולר לא תקין?(אולי צריך לעשות פלאשינג למערכת הקירור?)

בדקתי שמן והכל בסדר , אז לאן המים נעלמים?

ועוד שאלה לא כל כך קשורה :

מאז הטיפול (ביקשתי מהם שיתחברו למחשב בטיפול בגלל שיוצא עשן שחור במאמץ )יוצא המון ! עשן שחור כאשר נותנים אפילו טיפה גז , מה בעיה ?

הם אמרו שיש בעיה בחישן הגזים הרעילים באגזוז ושצריך להחליף אותו בעלות של כ2500שקל , האם חובה להלחליף בזמן הקרוב?

הם גם אמרו שבגלל החיישן התקול האגזוז לפעמים נשאר פתוח (או משהו כזה...) מה דעתכם?

תודה לעוזרים!:lol:

שי

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית יש לטפל ובדחיפות בעניין דליפת הנוזל קירור. לוודא שלא נוסעים עם חוסר נוזל קירור.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

במוסך מיד לאחר שהתלוננתי הם מיד עשו בדיקת לחץ למערכת , ולא מצאו כלום.

וגם ביום שישי בצהריים למשל הוספתי בערך רבע ליטר מים וביום שבת בבוקר הוספתי חצי ליטר .(ללא תזוזה או הנעה של הרכב..)

אני כנראה ילך ולא יעזוב אותם בשקט בעניין המים , האם אני יכול לדרוש שוב החלפת קולר?

חיפושיות 73-74

פורסם

בכל זאת אולי מישהו מבין בדגם הזה (לפחות במנוע)...

חיפושיות 73-74

פורסם
בכל זאת אולי מישהו מבין בדגם הזה (לפחות במנוע)...

אתה מטפל במוסך מורשה של קאיה? והם לא יודעים מה הבעיה?

אני לא הייתי מסופק מהפטרונות שלהם.....

פורסם

רק במורשה יבואן...

מאז שעשיתי טימינג לא מוצלח במוסך רגיל ,החלטתי שאני ישלם יותר ויקבל שירות טוב יותר (למרות שהפתיעו אותי בטיפול הזה..).

למה הצינור של המים תמיד לפני שאני בודק הוא ממש " מצתמק" ואיך שאני פותח רבע סיבוב אז שומעים אוויר נכנס והצינור חוזר לגודל הטבעי ,ואני שם ליטר מים .

יכול להיות שיש בריחת מים לתאי השריפה?

אם אני ילך אליהם בטענה שהם דפקו לי את המערכת ,הם יחליפו לי שוב את הקולר ואת כל המים, ויעשו בדיקה מקיפה ,ומה שימצאו יתקנו על חשבונם?

תודה ,

שי

חיפושיות 73-74

פורסם

האם למיכל העיבוי שלך יש צינור יציאה וכניסה או כניסה בלבד?

אם כניסה בלבד, בדוק אפשרות של צינורית סתומה בין הרדיאטור למיכל עיבוי , כאשר יש חוסר ברדיאטור, אמורים להיכנס מים ממיכל העיבוי אליו.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

נשפתי עם הפה ממיכל העיבוי ואין סתימה (יוצא אוויר) יכול להיות שיש סתימה או שסתום מהכיוון השני?

כאשר יש לחץ אוויר ואני פותח לאט את הפקק ברזל אז אני שומע מעין " בועות אוויר" ממיכל העיבוי זאת אומרת שיש מעבר.

למיכל העיבוי יש עודפים ויש צינור שהולך למנוע (כאילו לצנרת של התרמוסטת).

חיפושיות 73-74

פורסם

וגם ביום שישי בצהריים למשל הוספתי בערך רבע ליטר מים וביום שבת בבוקר הוספתי חצי ליטר .(ללא תזוזה או הנעה של הרכב..)

חייבת להיות לך נזילה במקום כלשהו. אם המים נעלמים גם כאשר הרכב עומד לא מונע, חייבת להיות נזילה.

בדקת אם יש סימני מים מתחת לרכב ?

Veni Vidi Vici

פורסם

לא אין סימנים של מים על הכביש.

גם עשו במוסך בדיקת לחץ ולא מצאו כלום , אבל אני ילך לשגע אותם שיעשו עוד בדיקות.

חיפושיות 73-74

פורסם
נשפתי עם הפה ממיכל העיבוי ואין סתימה (יוצא אוויר) יכול להיות שיש סתימה או שסתום מהכיוון השני?

כאשר יש לחץ אוויר ואני פותח לאט את הפקק ברזל אז אני שומע מעין " בועות אוויר" ממיכל העיבוי זאת אומרת שיש מעבר.

למיכל העיבוי יש עודפים ויש צינור שהולך למנוע (כאילו לצנרת של התרמוסטת).

לא הבנתי בדיוק לאן נשפת ומאיפה יצא האוויר.

כשאתה במוסך, תשאל אותם מדוע מיכל העיבוי לא מתרוקן, לפי דעתי זה הכיוון.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

ניתקתי את הצינור שמתחבר לפקק של מיכל העיבוי ונשפתי בו ויצא אוויר במכסה ברזל במנוע (הוא כמובן גם היה פתוח),

אני מחר יעלה תמונות של המערכת שתראו על מה אני מדבר.

האם יש מצב שיש שמן במים בגלל שיש חתיכות שחורות במים? (אני יודע שצריך להיות חומוס כי זה היה בטיפול אבל לאחר ההחלפה יש חתיכות שחורות ואני חושב אולי זה שמן)

חיפושיות 73-74

פורסם
ניתקתי את הצינור שמתחבר לפקק של מיכל העיבוי ונשפתי בו ויצא אוויר במכסה ברזל במנוע (הוא כמובן גם היה פתוח),

אני מחר יעלה תמונות של המערכת שתראו על מה אני מדבר.

האם יש מצב שיש שמן במים בגלל שיש חתיכות שחורות במים? (אני יודע שצריך להיות חומוס כי זה היה בטיפול אבל לאחר ההחלפה יש חתיכות שחורות ואני חושב אולי זה שמן)

תמונות מהרכב שלי.

בתמונה הראשונה פתח המים במנוע.

בתמונה השניה כל המערכת. אני הוספתי את צינור העודפים מסיליקון הוא לא היה כאשר קניתי את הרכב (פשוט לא היה צינור כל העודפים נשפחו לתוך המנוע והכל היה מתונף עם הנוזל הירוק) משכתי את הצינור לתחתית ...

מקווה שזה עוזר

חיפשתי אצלי ברכב ולא הצלחתי לאתר איפו נמצע בדיוק הקולר של שמן המנוע או שזה של תיבת ההילוכים?

איך זה קשור לרדיאטור של המים?

DSCN6054.JPG

DSCN6051z.jpg

• תוכן חדש...