Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הולך מנוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מעניין אותי לדעת

עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי את הפרטים שאני מחפש

יש לי סובארו עם 301 אלף קילומטר

רציתי לדעת איך מרגישים שהמנוע הולך לגמור את חייו

איך האוטו מרגיש

מה התגובות שלו

וכו'

פורסם

התגובות הם :

1לא מניע

2 עשן שחור לבן אפור ירוק או כתום:lol:

3רעש לא נורמלי (רעש של משהוא משוחרר)

4חוסר סחיבה,

5 הרכב לעיתים רועד יתר על המידה.

זה בשליפה מהירה,

ויש עוד שאחרים עוד יוסיפו.

ירון מאיר

פורסם

מנוע שאוכל שמן יותר מידי, שייש לו עבר של התחממויות

בקשר ל"לא מניע" זה תלוי, כי אולי הוא סתום או

שהפלאגים גמורים,

חוטי הצתה בלויים ( אצלי היתה בעיה של חוטי חשמל רופפים חיזקו לי את המגעים והרכב נוסע הרבה יותר חלק )

מצבר לא תקין ,

מסננים סתומים,

קרבורטור סתום או לא מכוון,

או שניהם גם יחד או כל הסיבות הללו ,צריך לבדוק, זה שהרכב הוא בעל 300K ק"מ לא אומר שהוא הולך לשבוק חיים, תכניס אותו למוסך ותגיד למוסך שיעשה לך טיפול 10000 והוא כבר ימצא דברים לקויים ויסדר , בכללי רכבים כמו שלך מחזיקים מצויין גם שהמנוע 1300 יחסית חלש וגם קטן, זה יכול ליהיות נקודת תורפה , אבל אם תקפיד על הדברים שרשמתי למעלה שיהיו במצב תקין אין סיבה שילך המנוע, ותשתמש בשמן מתאים, ושתמיד יהיה לך במדיד מלא,וכל בוקר תבדוק את מפלס המים ברדיאטור ואל תשתמש במי ברז אלא בנוזל ייועדי, שאתה עושה טיפול תשים לב שהוא שם לך שמן איכותי ולא ,זבל , אם תחליט להתפרע ולפנק את הרכב שלך , לך על ליקווי מולי, (אם אני לא טועה הצמיגות המתאימה היא 50 20 או יותר צמיג אם יש, אבל תבדוק )

נחמד לדעת שיש אנשים שעוד מחזיקים ברכבים מהסוג הזה, רציתי גם כזו "סובארו פשע" אבל שראיתי את הסובארו 4X4 ...:wink:

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ערב רב

מנוע של סובארו

דומה לסוללת אנרג'ייזר עובד עובד עובד פתאום מפסיק

מדובר ברוב המקרים בקילומטרז' גבוה 300000 ומעלה

הסבר : ברוב המקרים המנוע לא "הולך"

אלא הראשים הם הבעיה אבל מבחינה כלכלית לרוב לא כדאי להשקיע בראשים

על מנוע שעשה הרבה קילומטרים כי אח"כ עלולות לבוא צרות אחרות

ולכן מנוע מיבוא יכול להוות פיתרון טוב

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

אני חושב ש GLGLZ ממש טועה , מנוע של סובארו לא מפסיק סתם לעבוד , ברור שיש בלאי אבל אלה מנועים חזקים ועמידים , וזו הסיבה שהרכבים האלו הם היחידים משנות השמונים שעדיין רואים אותם על הכביש , ויש להם שוק, ביחס לשאר סוגי הרכבים מהשנתונים הללו,

ודבר נוסף להמלצות שרשמתי לך , תקפיד תמיד על לחץ אוויר תקין בצמיגים תמלא בכל תדלוק יש להם ליד המשאבה של האוויר לוח שאומר מה הלחץ אוויר המומלץ לכל רכב, אם הרכב שלך לא מופיע אז תבדוק כשאתה פותח את הדלת של הנהג אולי יש לך לוחית עם הנתונים של הרכב ושם רשום מה הלחץ אוויר, (אצלי יש אחת כזו) אין לך מושג כמה זה משפר את הנסיעה והביצועים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...