Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי פורד פוקוס 2003 עם 82,000 ק"מ.

היא נקנתה מליסינג לפני שנה עם 69,000 ק"מ

הרכב עבר טיפול לפני שקבלתי אותו.

איזה טיפול כדאי לעשות לרכב מבחינת ק"מ?

אני לא מתלהב ממוסך מורשה בגלל המחיר, המליצו על מוסך כללי אמין וטוב.

איך אפשר לדעת מה לבדוק ולהחליף לפי ק"מ עם אני הולך למוסך כללי?

גם שמתי לב שהמים ברדיאטור בגוון חום בהיר.בד"כ ל ANTI-FREEZE יש צבע ירוק או אדמדם.

האם כדאי לבצע ניקוי רדיאטור?

מה דעתכם?

תודה מראש

פורסם

אם היה לי רכב כמו שלך, שעולה מעל 60 אלף...

לא הייתי חושב ללכת למוסך "לא מורשה" בשביל לחסוך כמה לירות בודדות ולא להיות רגוע.

פורסם

יש מוסכים טובים שהם לא מורשים יצרן אבל כן מורשים משרד התחבורה.

בוואדי ג'וז הייתי מטפל אולי בפיאט אונו או רכב שווה ערך, לא ברכב חדש עם מחשב הזרקה.. ברגע שיהרס משהו כתוצאה מטיפול לקוי,יתנערו לך מאחריות. נקודה.

פורסם
אם היה לי רכב כמו שלך, שעולה מעל 60 אלף...

לא הייתי חושב ללכת למוסך "לא מורשה" בשביל לחסוך כמה לירות בודדות ולא להיות רגוע.

יש מוסכים (מבחינתי מוסך שאין לו רישיון עבודה זה בכלל לא מוסך)...טובים יותר משל היבואן במחירים הוגנים יותר, שכללים סורקי תקלות יעודיים וכל המכשור הנחוץ כדי לתת לך טיפול מעולה במקצועיות מקסימאלית.....

לפעמים גם יפתרו לך תקלות שבמורשה...פשוט לא יפתרו.....או יותר נכון כמו שאוהבים לעבוד במורשים.....החלפה חיוב ובדיקה > החלפה חיוב ובדיקה > החלפה חיוב ובדיקה >

• תוכן חדש...