Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים, אני יודע שהרבה שירשורים עברו בירקון בנושא של בדיקות זיהום אויר ואיך לצלוח אותן, אז הנה הסיפור שלי...

בבעלותי פולו דיזל קלאסיק שנת 2000 עם 190K ק"מ ולאחר הכישלון בטסט הראשון עברתי על השירשורים מאירי העיניים אודות זיהום האויר קראתי על למבדא וחיישנים למניהם וראיתי איך אני מעמיד את הרכב בצד וקונה עם העודף של הביטוח אופניים.

אבל לפני שאמרתי נואש שמתי את תוסף דלק, נראה לי שזה ה 44K או משהוא כזה בשפורפרת זהובה, ובעצת בדואי חכם (?!

) נסעתי כברת דרך (משהו כמו עשרה קילומטר) על סל"ד מטורף של 4000 על מנת לנקות את הממיר. על כל צרה הוספתי גם שני ראשי שום בתא הכפפות.

בכל מקרה לאחר שחיסלתי מיכל מלא עם התוסף באתי שוב לטסט עם המון ידענות לגבי סל"דים ולמבדות וראיתי שהפלט של המחשב הרבה יותר פשוט מזה, כל מה שעניין את הבוחן זה רמת הפיח שתהיה מתחת לערך 59 (אצלי היה 56.4) ולא למבדה ולא נעליים.

יכול להיות שההסבר לכל העניין פשוט מאד, אני גר בבאר שבע ולפיסיקה וחוקים אחרים לוקח המון זמן להגיע, אני לא יודע. בשורה התחתונה כל מה שעשיתי הוא לשים תוסף ולסוע בסלד מטורף.

עכשיו הייתי רוצה להוסיף שאלה לכל הסיפור הזה. נגיד שאני יפה נפש ובאמת מעניין אותי עניינים של זיהום אויר איך אני יכול בזמני החופשי להוריד את הפיח הזה לרמה קצת פחות גבולית מזו שהיתה בטסט. יש סיכוי שזה קשור לניקוי אינג'קטורים או שאפשר להסתפק בפחות...

תודות ושלומות....

פורסם

ההסבר לכל העיניין הוא שרוב השירשורים והשאלות על למבדה, ערכי CO וממירים מתייחסים למכוניות בנזין.

בדיזל בינתיים לא בודכים הרכב גזי פליטה, אלא רק כמות הגזים הנפלטים.

פורסם

טוב בסדר, עדיין אני לא יודע מה לעשות עם הנתון של פליטה גבולית של גזים.

האוטו אומנם לא מעשן, אבל אם עומדים ברמזור עם חלון פתוח, לוקח עשר שניות להריח ריח חזק של דיזל

אולי אם אני אצליח לצמצם את הפליטה גם הריח הזה יקטן ואפילו יעלם, אהה

מה אתם אומרים

פורסם
טוב בסדר, עדיין אני לא יודע מה לעשות עם הנתון של פליטה גבולית של גזים.

האוטו אומנם לא מעשן, אבל אם עומדים ברמזור עם חלון פתוח, לוקח עשר שניות להריח ריח חזק של דיזל

אולי אם אני אצליח לצמצם את הפליטה גם הריח הזה יקטן ואפילו יעלם, אהה

מה אתם אומרים

צהריים טובים

שם המשחק במנועי דיזל

כהות עשן והספק

אם ברצונך לשפר

חפש במוסכים תוסף לדיזל של חברת PROTEA

בקש מהמוסך לפרק את מסנן הסולר לרוקן ולמלא אותו בתוסף

את היתרה להוסיף למיכל הדלק

צא לנסיעת מבחן

השיפור בכהות העשן תצרוכת ואולי גם סחיבה לא יאחר לבוא

שא ברכה