Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הגענו עם הרכב למוסך לטיפול 10,000 הכנה לטסט ותיימינג. הרכב נסע מצויין במשך 5 השנים האחרונות.

במקום קיבלנו הצעה על 1700 ש"ח . בהמשך היום קיבלנו הצעה על תיקונים על עוד כ 1000 ש"ח.

אחה"צ התקשרו ואמרו שהרכב כמעט מוכן רק הבורג בדלת חסר והאיש הלך כבר הביתה שנבוא למחרת בשמונה.

הגענו בשמונה, אמרו שצריך רק בדיקת CO . אחרי הבדיקה הורד הרכב מהליפט וראינו שהרבה עשן לבן יוצא מהאגזוז.

בעל המוסך הסביר שצריך לפרק את האגזוז כי הוא חוסם את ה CO - האם זה הגיוני?

אחרי פירוק האגזוז המליץ בעל המוסך שנחליף אגזוז (כ 700 ש"ח נוספים) ואז יעלם העשן הלבן - נראה לכם הגיוני?

אחרי ההחלפה לא נעלם העשן. כאן כבר מאד התרגזנו.

בעל המוסך טען שהוא מכיר את הבעיה וזו בעיה של יובש בגומיות בשסתומים - נראה הגיוני? יש כזה דבר? נראה הגיוני שבדיוק בזמן הטיפול הן ייתיבשו?

ביקש שנשאיר את הרכב למחר והוא יתקן את העשן במחיר סימלי וגם יעביר טסט.

מה אתם חושבים ? האם זו עבודה בעיינים?

פורסם

במילה אחת כן , אני לא מתייחס לתקלות שאולי נכונות , אבל מניסיון כשמשהו משתבש כול כך הרבה פעמים , משהו גורם לזה להשתבש, אני נכנסתי למוסך שפיים (קאיה מוטורס) בגגל אוטו מתחמם פיאט אונו תקנו מאורר , החליפו משאבת מים (הייתה חדשה )הוסיפו נוזל ירוק למרות שלא ביקשתי , ועדיין האוטו התחמם אמרו כנראה ראש מנוע נפתח נראה מנוע 1000 שקל , אמרתי להם סגרו מכסה אני זז הלכתי למוסכניק של אבא שלי ובוא פתר לי את הבעייה ב200 שקל לא ראש מנוע ולא כלום מסקנה או שהם לא יודעים מה הם עושים או שהם עושים עלייך כסף

פורסם

על איזה רכב מדובר ? איזה שנה ? למה אתה חושב שהרכב היה במצב מצויין ? רכב במצב מצויין לא צריך הכנה לטסט.

אני לעולם לא ביצעתי הכנה לטסט לשום רכב שהיה ברשותיי.

איזה כייף לי :)

פורסם

גומיות שסתומים יבשות לא עושות עשן לבן, אם כבר אז כחלחל עקב חדירה של שמן לתאי השריפה. בכל אופן זה לא קורה מהיום למחר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

דני בראל = אדם ישר, אני מציע להרגע לשתות כוס מים קרים ולנסות להבין מה קרה, וזאת יחד עם דני שהינו אדם ישר מאוד וזאת מנסיוני עמו במספר כלי רכב בהם אנו מטפלים אצלו.

פורסם

אני זוכר את המוסך מימיי הפיג'ו שהייתה לי עוד שהיה במיקמו הישן סמטה ליד היכן שהוא ממוקם כעת על הכביש הראשי-ביליתי שם המון כי הייתי כמו אדיוט מקשיב לכל שטות שנאמרת שם.

המוסך הזה יגרום לך להרבה הוצאות כספיות.כפי שנאמר גם הרבה תיקונים חוזרים!!

הפקידה המציקה נהנת תמיד להוסיף דברים לחשבון ומכל חלק קטן מזדרזת לדחוף לחשבון את כל המכלול כביכול שהוחלף-לא פעם המוסכניקים היו מרגיעים אותו ומתקנים אותה שרק הוחלף החלק הקטן בתוך המכלול.

אני נשבע בחיי ששמעתי שם את המזכירה שלו מדברת עם העובדת שמשנעת את הרכבים ומספרת לה בהתלהבות שדני-בעל המוסך רכש לאישתו איך לא-טויוטה קורולה.מיותר לציין שבאותו הרגע כל המחשבות הגרועות שלי על המותג פיג'ו התאמתו.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

באיזה רכב מדובר וכמה ק"מ?

סרוק את הקבלה/חשבונית שקבלת מהמוסך, שנבין איזה פעולות או עבודות נוספות בוצעו ברכב, רק כך נוכל לענות לך עניינית.

אם עדיין לא קבלת סיכום חשבון אנא פרט איזה עבודות בוצעו ברכב ומה בוצע בטיפול, כי לפי הסיפור שלך משהו מריח ממש לא טוב!

פורסם

אני מבין שכבר התיקון בוצע ולקחתם את הרכב מהמוסך, אז אין לך כרגע שם אפשרות לחזור אחורה ולבדוק את העניין.

פורסם

נכון, לקחתי את הרכב ושילמתי. אני מעוניין לבדוק האם המוסך הזה אמין בדרך הפעולה שלו- למשל ההמלצה להחליף אגזוז כדי להפסיק את העשן הלבן (לא הוכח כנכון) או האם ייתכן שהגומיות של השסתומים התקלקלו בדיוק בטיפול (לא נשמע לי כל כך) כדי שאוכל לשוב אליו בפעמים הבאות אולי. סה"כ חיפשתי מוסך פיג'ו אמין קרוב לבית.

ואם הפריז מאד במחירים או דרש מחיר שאינו עומד בתקן של משרד התחבורה (אם יש כזה) לבדוק אם אפשר לחזור ולקבל חלק מהכסף חזרה.

פורסם

כבר אמרתי, הסיפור מסריח! אבל עכשיו שהרכב לאחר תיקון אין הרבה מה לעשות, האם יש ברשותך את החלקים הישנים, ובמיוחד גומיות השסתומים?

היה לי מקרה של רכב לאחר טיפול שהתחיל לעשן, שמו בטעות פעמיים שמן מנוע, ז"א כמות כפולה! לאחר תיקון המפלס ונסיעה מאומצת לניקוי מערכת הפליטה, משאריות השמן, העניין נגמר.

• תוכן חדש...