Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי הסיפור הוא כזה,במסגרת הטיפול שהיום אני עושה לרכב [פגו 106 דור 2 99 1400]כשהגעתי לעניין רכישת המצתים[המקוריים הינם של בוש ]ניתבשרתי לגלות שכבר בוש קשה להשיג בחנויות חלפים,ומה שהולך ונגיש יותר בשוק הינם פלאגים של NGK או של DENSO,בכ"א הייתי אצל יוניס בחיפה[כיוון עיר תחתית]ופתחנו ספר פלאגים של החברה הנ"ל ואכן מצאנו דגם פלאגים של החברה התואם לפגו 106 משנתון 97-2000 1400 הזרקה,ורכשתי אותם[2 אלקטרודות,25 שח לפלאג]השאלה היא איך בעצם החברה DENCO בפלאגים? ובכלל ל106,כי עד היום בכל הרכבים שלי השתמשתי בבוש והם עשו עבודה טובה.

כי ידוע לי שה106 רגישה לשינויים בכל הנוגע לפלאגים.

ושאלת משנה-למה באמת קשה עד בילתי אפשרי להשיג פלאגים של בוש בעיקר דגם FR7DC[מעל ל7 חנויות חלפים שביקרתי באיזורים שונים ולאף אחד אין בוש או בכלל את הדגם של הפלאג הספציפי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

קווטום?

יש כאילו שאומרים שמשעברו לפלאג ייעודי אחר ,הם היו מרוצים יותר.

כבר מצאתי כאילו שהחרימו את בוש,או כאילו שהיללו את NGK או דווקא כאילו שהמליצו על הדנסו.

כל אחד אומר משהו אחר.

הסיבה היחידה כרגע שקניתי את הדנסו היא שמשום מה בוש נעלמו מהמדפים וכימעט ולא נימכרים.

פורסם

הפלגים המקוריים של פזו/סיטרואן זולים ומנסיון במספר סיטרואנים הם עדיפים.

בהקשר לשאלה DENSO זה יצרן של מצתים/מדחסי מזגן/מעבים/חלקי חשמל מהגדולים ביפן והתוצרת טובה מאוד, זה שרואים אותם יותר מבוש בחנויות זה עניין של סוכנים טובים וסגירת עניין עם החנויות...

פורסם

תודה ניצן,

ואכן שמעתי על כך מהחנויות שבזמן האחרון התימכור של בוש הוא יקר מאד ולא משתלם להם להחזיק מצתים שלהם בעוד שיש הרבה חברות טובות בשוק כדוגמת NGK/DENSO לטענתם בפחות כסף.

פורסם

אתה מצחיק.

דווקא שבוע שעבר חיפשתי פלאגים אלקטרודה כפולה של דאנסו ל205 שלי, ומצאתי רק FR7DC של בוש. אמנם זה היה במסגר בתל-אביב ולא בחיפה, אבל מצחיק לראות ש100 קילומטר עושים את ההבדל.

רוצה החלפה ראש בראש? :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צבי היקר,

אני גם מרחיק למסגר שממש צריך[כדוגמת שמן הגיר מסוג ESSO 75W80 שבאיזורי לאף אחד לא היה שמץ אודות קיומו וג'אן סיפק לי כזה]

לגבי המצתים,אני כבר יעשה את הטיפול עם המצתים של דנסו ,אין שום סיבה שאני יהיה מאוכזב מהם.

פורסם

בהחלט, אין סיבה שתיהיה מאוכזב מהדנסו. הם טובים בהרבה מהבוש בסל"ד גבוה.

בפעם הבאה שאני מחליף פלאגים (והיא תיהיה קרובה מאוד כנראה), אני לא מתפשר על אלקטרודה בודדת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טוב סיימתי הרגע את הטיפול 10K

אין שום בעיות עם הפלאגים.

• תוכן חדש...