Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החיים שלי נמצאים ב HD קטן של 60GB שמטייל איתי לא מעט, אני רוצה להתכונן ליום בו ה HD הזה יפגוש את בורא עולם או שסתם הוא והעטיפה שלו (Thinkpad) יגנבו / ישכחו באיזה מקום.

על איזה פתרונות אתם ממליצים על מנת לבצע גיבוי אחת לשבוע שבועיים למחשב ?

חשבתי על לקנות HD חיצוני (שאין לי בעיה שיהיה נייח, אני לא צריך לטייל איתו) ולגבות עליו את המחשב אחת לתקופה, האם יש פתרונות גיבוי טובים יותר ? אני מעוניין לגבות את כל הדיסק ולא להתחיל לעשות סדר של מה חשוב לי ומה לא, לכן הנפח לגיבוי צריך להיות כ 60GB.

במידה שכדאי ללכת על HD חיצוני, על איזה HD אתם ממליצים ? האם יש הבדל בדגש על אמינות בין החברות השונות ?

האם יש יתרונות / חסרונות בתוכנות גיבוי שמקבלים עם ה HD השונים ?

פורסם

אני ממליץ בחום על דיסק חיצוני. זה הפתרון האידיאלי.

לי יש שני דיסקים של 200GB, שבהם אני משתמש ביומיום, ועוד אחד של 120GB שאני מחבר כל שבועיים כדי לעשות BACKUP לדברים החשובים.

מה שאתה יכול לעשות, זה לקנות דיסק נורמלי (אבל רק תמצא יותר מ60GB) ולקנות לו קופסא מיוחדת שהופכת אותו לחיצוני. ככה אתה יכול לחבר אותו בUSB למחשב. זה לא הכי זול שבעולם, אבל עובד טוב.

מצטער, אין לי המלצות על חברות מסוימות.

פורסם

הרדיסק חיצוני 2.5" + מארז ל USB עניין של 400 500 שקל 80-120 גיגה

למה דווקא 2.5" : מארז ממש קומפקטי שנח לשאת אותו לכל מקום, אינו דורש מתח חיצוני מלבד ה USB

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חשבתי על זה, ברור לי שאני אקנה HD בגודל הרבה יותר גדול מ 60GB, אני חושב על איזור ה 200 - 250, כך שאוכל לשמור מספר גיבויים.

האם יש הבדל בין ה HD שמגיעים מוכנים כחיצוניים, לבין קופסה ו HD רגיל ?

והאם יש פתרון שנותן גיבוי בלחיצת כפתור ? שידרוש ממני מינימום של קשב לאחר ההגדרה הראשונית ?

פורסם

אם אתה קונה הרדיסק בניפרד ומארז USB בניפרד ומבריג 2 ברגים בבית (מצורפים + מברג שמצורף גם כן), יוצא לך חיסכון של 200 שקל בערך

פורסם

וה HD הוא אותו HD ? או שבמובנה ה HD יותר בנוי לטלטולים ויותר עמיד ?

לא אכפת לי לשלם קצת יותר בשביל לקבל יותר אמינות, השאלה היא מה הפתרון הבטוח יותר בשביל לשמור את המידע לשעת הצורך.

פורסם

מה שבא ארוז ומה שלא זה אותם הרדיסקים, רק חברות שונות שבכל אופן אים הבדלי מיבחינת טילטולים.

כעיקרון הרדיסקים של מחשבים ניידים (2.5") יותר עמידים מבחינת טילטויול ומכות בהרבה מהרגילים (3.5") שמיועדים למחשבים שולחניים

פורסם

אני ממליץ לך לעשות מס' דברים כדי להיות שקט:

1. גיבויים שבועיים על HD חיצוני (תקנה HD של 80 גיגה, ואת ה קופסא של ה 2.5", תעשה גוסט מלא לכונן עם כתיבה לדיסק הנייד- גוסט 11 תומך ב USB ואם אתה מתקשה תוריד את HIREN'S BOOTCD 8.7)

2. גיבויים חודשיים על דיסק DVD , אחת לחודש, גבה את הנתונים שלך על 2-3 דיסקים DVD-R שלאורך ימים יהיו יותר טובים מה HD הנייד (כמובן הכל תלוי איך תשמור עליהם)

פורסם

אה ואיך לא המלצתי

ישנה תוכנה שניקראת SECOND COPY, אפילו ללא לחיצת כפתור היא תגבה לך את כל הנתונים

היא כל כך קלה שאני מאמין שב 2 דקות הראשונות שתיתעסק איתה אתה תבין הכללל (סליחה בעיה במקלדת)

הפואנטה שלה היא שאתה מגדיר קובץ/תיקיה/מחיצה וע'פ איזה שינוי/זמן/או כל פעולה שתקרה, היא תגבה את מה שבחרת.

פורסם

שמונים דולר בשנה קונים לך את הפתרון המוביל בעולם לגיבוי ניידים Over the web

http://backup.ironmountain.com/plans/soho.asp

אני לא אתחיל להכנס ליתרונות למה זה טוב (בעיקר כי אתה לא צריך לגבות באופן יזום, זה מתגבה לבד) ואיך אתה יכול מכל מחשב בעולם לעבוד על המחשב שלך גם אם הוא נשרף, אבל זה הפתרון האופטימלי לדעתי לגיבוי ניידים חשובים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

80 דולר זה ל 250 מגה

30 גיגה זה 800 דולר

גם אם היה להם 80, לך תעלה לשם 80 גיגה

פורסם

כפתור הגיבוי אמור... לגבות, עוד לא בדקתי אותו אעדכן אותך שוב בערב.

לגבי מהירות קצת קשה לי לתת אומדן אמיתי כי הפורט USB במחשב שלי הוא USB 1 מה שמאט את הסיפור.

אם כפתור הגיבוי לא מאוד קריטי עבורך אתה יכול לחסוך עוד בערך 100 ש"ח מעלות החבילה.

• תוכן חדש...