Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לפני כחודש נכנסתי אליהם עם רעשים של תקתוקים כאשר ההגה בפניה חדה וכאשר אני עולה או יורד ממדרכה.

האוטו תמיד מטופל במוסך מורשה (מרום צמרת), אבל משום מה הלכתי למוסך ימית - לא יודע למה.

הסברתי להם מה הבעיה והם אמרו לי שיש צורך להחליף את מוטות המייצב ומשולשי פרונט. שאלתי אם זה יפתור את הבעיה והם אמרו שכן. הם החליפו לי אותם (המחירים רשומים מטה) וגם מצאו שהבלמים הקדמיים גמורים - גם הסכמתי שיחליפו לי.

אז ככה, התקתוקים עדיין קיימים ונשארו כאילו לא עשו כלום, הרפידות והדיסקית כנראה מאיכות הכי נמוכה כי כאשר האוטו עוצר יש חריקות (דבר שמעולם לא היה אחרי החלפת בלמים), יש רעש מכיוון הגלגל השמאלי שיש שם משהו משוחרר (רעש מתכתי מוזר), כאשר האוטו נכנס למים וה-ABS מתחיל לעבוד, הבלמים כלל לא עוצרים ויש החלקה של האוטו (כמעט עשיתי תאונה).

התקשרתי למוסך הקבוע שאני מטפל אצלו (מרום צמרת) ושאלתי מחירים ולתדהמתי המחירים אותו דבר, אף יותר נמוכים.

מה שכן במוטות מייצב או במשולש פרונט (אני לא זוכר) יש גומיות שאפשר להחליף אותם ולא חייבים להחליף את כל החלק - דבר שלא הציעו לי במוסך ימית.

בקיצור, קרעו אותי במחיר ועשו חרא עבודה.

ככה זה שאתה רוצה לחסוך.

מדובר על פיגו 206.

* החלקים הם תחליפיים

מוטות מייצב - 190 ש"ח ליחידה.

משולש פרונט 460 ש"ח ליחידה.

רפידות לבלם - 290 ש"ח ליחידה.

סט צלחות בלם קידמי - 330 ש"ח.

פרוק והרכבה מוטות - 130 ש"ח.

פרוק והרכבה משולשי פרונט - 400 ש"ח.

פרוק והרכבה בלמים קדמיים - 240 ש"ח.

סה"כ הכל כולל מע"מ עלה לי 3000 ש"ח.

פורסם

מצער לשמוע.

הניסיון (הדל) שלי עם מוסך ימית שונה לחלוטין, וההודעה שלך מפתיעה אותי מאוד. חבל שלא בחרת לחזור לימית אחרי שהתברר לך שהטיפול כשל, כדי שיבדקו שנית את הבעיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה צודק,עד שלא תיתן למוסך ימית לתקן ולפתור את הבעייה,ההודעה לפי דעתי מיותרת.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני חושב שאתה סתם מתלהם.

אני מכיר אישית את הבעלים של מוסך ימית, ואני אבקש ממנו לבוא ולהגיב לשרשור הזה.

במוסך ימית אין שום קיצורי דרך או פשרות, גם אין כזה דבר שיוצא לקוח לא מרוצה, לכן אני מציע שפשוט תחזור אליהם והם יעזרו לך לפתור את הבעיה על הצד הטוב ביותר.

שרשור רפש קודם על המוסך, הוציא את המתלונן מאוד מאוד קטן, והוא אף התנצל בפני המוסך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=127193&highlight=%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A+%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%AA

אגב, כדאי שתחליט אם יש לך 307 או 206, כי פעם אתה אומר שיש תקתוקים ב307 ובפעם השניה מתלונן על תיקון ב206 של אותה בעיה בדיוק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
...גם אין כזה דבר שיוצא לקוח לא מרוצה...

שרשור רפש קודם על המוסך, הוציא את המתלונן מאוד מאוד קטן, והוא אף התנצל בפני המוסך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=127193&highlight=%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A+%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%AA

...

1) לפי "שרשור רפש" הקודם, יש כמה לקוחות לא מרוצים. אפילו יותר מאחד.

2) לא ראיתי בשום מקום איך המתלונן בשרשור ההוא "יצא קטן". וההתנצלות שלו היתה נראית קצת כמו "ליתר בטחון", ולא ממש אמיתית.

ספציפית לעניין השרשור - מוטות מייצבים לא דורשים החלפה לעולם, לפי מה שידוע לי, כל עוד הם לא התעקמו\נפגעו ויושבים במקומות שלהם. המשולשים יקרים, כמו גם פירוק והרכבה. להשוואה, עשיתי את זה גם במוסך, כי לא היה לי כח לעשות לבד - משולשים תחליפיים של ברלינגו (תואמים לסיטרואן שלי) - 180 ש"ח ליחידה, 200 ש"ח עבודה. המוסך לא במרכז, לכן השם לא רלוונטי.

עניין התקלה - נקישות - לא ברור מספיק. האם הנקישות באות בקצב מסויים וניתן לקשר אותן לסיבובי גלגלים, או לא? יכול להיות שהאבחנה לא מדוייקת, ולא המשולשים הם האשמים בתקתוק, למרות שלפי התאור זאת אכן האבחנה הראשונה שבאה לראש, והמוסך אכן הלך עם האבחנה הסבירה ביותר. אם אתה רוצה שהפורום ינסה לעזור באבחנה, תנסה לתת יותר פרטים על מצבים שבהם מופיע התקתוק. אצלי, למשל, זה היה מכלול גורמים.

פורסם

יצא קטן מכיוון שמספר בעלי מקצוע ידועים ומוכחים / בעלי סיטרואן מנוסים ולמודי מרורים, העידו שבוצעה קומבינה ברכב והצעת המוסך הרבה יותר מסבירה.

יצא קטן גם כי הוא לא סיפר מלכתחילה את הבעיה האמיתית, וכיצד היא נוצרה.

גם בשרשור ההוא הגישה שלך היתה מגמתית נגד כל מוסך שהוא, וגם שם העדת שאין לך נסיון עם מוסכים, אלא רק ברכישת חלפים מהם , ככה שעדיף שלא ניכנס לויכוח שוב כי הדיעה שלך לגבי מוסכים ממש לא רלוונטית.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ההתרשמות שהיתה לי עם הוולקן במוסך ימית היתה שלילית ביותר, אחת החוויות הפחות טובות שהיו לי במוסך כלשהו.

זה היה לפני בערך 4.5 שנים ושמעתי שמועה שהמוסך החליף בעלים או מנהל עבודה מאז.

אם יש לך פיז'ו או סיטרואן עדיף להמשיך עוד שני רחובות למוסך "ליטל". תמיד יצאתי משם מרוצה גם כשזה לא היה זול יותר ממקומות אחרים. יוסי בעל המוסך תמיד ידע להסביר לי בצורה שצריך ולייעץ מה דחוף ומה לא במקרה של הוצאות גבוהות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כספר, מוסך ימית הנוכחי לא קשור למוסך ימית של לפני 4.5 שנים.

המוסך ביצע ניקוי אורוות כללי ומזה שנה וחצי נמצא בבעלות חדשה, מנהלי עבודה וטכניים חדשים ומכונאים/חשמלאים מהטובים בשוק.

ולא, אין לי שם אחוזים :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• ספונסר פורום
פורסם
1) לפי "שרשור רפש" הקודם, יש כמה לקוחות לא מרוצים. אפילו יותר מאחד.

2) לא ראיתי בשום מקום איך המתלונן בשרשור ההוא "יצא קטן". וההתנצלות שלו היתה נראית קצת כמו "ליתר בטחון", ולא ממש אמיתית.

ספציפית לעניין השרשור - מוטות מייצבים לא דורשים החלפה לעולם, לפי מה שידוע לי, כל עוד הם לא התעקמו\נפגעו ויושבים במקומות שלהם. המשולשים יקרים, כמו גם פירוק והרכבה. להשוואה, עשיתי את זה גם במוסך, כי לא היה לי כח לעשות לבד - משולשים תחליפיים של ברלינגו (תואמים לסיטרואן שלי) - 180 ש"ח ליחידה, 200 ש"ח עבודה. המוסך לא במרכז, לכן השם לא רלוונטי.

עניין התקלה - נקישות - לא ברור מספיק. האם הנקישות באות בקצב מסויים וניתן לקשר אותן לסיבובי גלגלים, או לא? יכול להיות שהאבחנה לא מדוייקת, ולא המשולשים הם האשמים בתקתוק, למרות שלפי התאור זאת אכן האבחנה הראשונה שבאה לראש, והמוסך אכן הלך עם האבחנה הסבירה ביותר. אם אתה רוצה שהפורום ינסה לעזור באבחנה, תנסה לתת יותר פרטים על מצבים שבהם מופיע התקתוק. אצלי, למשל, זה היה מכלול גורמים.

הקביעה המוטעית שלך בנוגע למוטות המייצבים מוכיחה שאתה לא מבין מספיק כדי לחרוץ בעובדות ,ואני גם רואה שאתה ממשיך לבקר במוסכים ..מה יהיה איתך ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
הקביעה המוטעית שלך בנוגע למוטות המייצבים מוכיחה שאתה לא מבין מספיק כדי לחרוץ בעובדות ,ואני גם רואה שאתה ממשיך לבקר במוסכים ..מה יהיה איתך ?

א) יהיה טוב. תראה לי בבקשה סימוכין לגבי הקביעה שלך, שאני טועה - מה הסיבה להחליף מוט מייצב לא עקום ולא נפגע. באותה הזדמנות, תסביר לי בבקשה, איך מוט מייצב (בוא נוודא שאני לא טועה, הכוונה ל-anti-roll bar, נכון?) עם תושבות תקינות גורם לדפיקות כלשהן, גם אם נניח שהוא עקום, אבל ברמה כזאת שאי אפשר לזהות בעין.

ב) אני מניח שיצא לך להחליף תושבות גשר אחורי ומשולשים בצרפתיות (עם גשר מקפרסון), כי אם לא, אין על מה לדבר. אם כן - אתה בטח יודע שזאת עבודה מאוד מחורבנת בתנאי בית בלי ליפט, שלוקחת הרבה יותר זמן מאשר במוסך עם כלים ולכן לא מצדיקה את הביצוע בבית, ואת זה אני יודע מניסיון כי חבר כבר עשה את זה ל-205 שלו. לעומת זאת, כשקיבלתי הצעת מחיר בגובה של מחיר הרכב לשיקום אחרי תאונה, ישבתי בבית יומיים וסידרתי את הכל במחיר חלקים משומשים בלבד, בערך 1/5 מההצעה, כולל פחחות של הקורה מתחת לרדיאטורים. כל עוד אין לי ליפט וכלים פנאומטיים - חלק מהעבודות יישארו לא כדאיות לביצוע עצמי. לפחות מצאתי כמה מקומות שבהם אני יכול לראות את הנעשה, וגם לסמוך עליהם, בערבון מוגבל, כמובן.

ג) אישית - אני לקוח מאוד לא מרוצה של מוסך עמית. לא רוצה להביא את הסיפור שלי, אבל יש לי אחד.

שבוע טוב.

פורסם

גם בשרשור הזה וגם בשרשור הקודם התייחסת למוסך "עמית". השרשורים הם על מוסך "ימית". אתה מקליד מהר מדי ופוגע באותיות צמודות, או שאתה מדבר על מוסך אחר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• ספונסר פורום
פורסם

לא כל רכב זה פיגו 205 ,ולא בכל רכב מוט המייצב מחובר ישר

למתלים בשני הצדדים .

יש רכבים כגון ה-206 שבהם מוט המייצב מתחבר למשולשים התחתונים

דרך מוטות קישור קטנים שבקצוות שלהם ישנו תפוח שנוטה להשחק לקבל

חופש ולהרעיש ,גם אלו נקראים מוטות מייצב ודיי שכיח שצריך להחליף אותם .

עכשיו תגיד המוסך הזה שטיפלת אצלו לאחרונה ,הוא ב 1 אחוז או מה-99 ,

תגיד שנדע אולי מצאת צדיק .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

על כל מקרה תלמד כלל קודם כל נסיעת מבחן עם הרכב אחרי התיקון סיבוב של 10 דקות לפני שאתה משלם.

היה לי בעיה שאוטו מקרטע החליפו לי פלאגים ,פילטר דלק וחוטי הצתה חייבו אותי 250 שקל עשיתי סיבוב והאוטו המשיך לקרטע ,פחות אבל המשיך . אמרתי לבעל המוסך שאני לא משלם לו שקל עד שהאוטו שלי לא נוסע חלק ואני לא אוהב לשחק במשחק הניחושים המשחק הזה יקר מדי לטעמי. הוא התחיל להסביר לי שאני לא צודק וכל זה אמרתי לו תשמע חביבי:"באתי עם אוטו מקרטע במטרה שהוא ינסע חלק ,כרגע הוא לא נוסע חלק אז תסביר לי על מה אני צריך לשלם אם לא פתרת לי את הבעיה ?" הוא לא ידע מה להגיד לי בסוף סיכמנו שאני ישלם לו חצי 125 שקל ואחרי בדיקה חוזרת התברר שהבעיה בכויל.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
גם בשרשור הזה וגם בשרשור הקודם התייחסת למוסך "עמית". השרשורים הם על מוסך "ימית". אתה מקליד מהר מדי ופוגע באותיות צמודות, או שאתה מדבר על מוסך אחר?

טעות שלי, סורי. לא בהקלדה, אלא שלא זכרתי את השם נכון.

• תוכן חדש...