Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם , ברשותי סיוויק 1500 שנת 94 .

לפני כמה ימים החלפתי רדיאטור , והיום גיליתי שהצינור קירור שמקשר בין הרדיאטור למכסה שסטומים מתקווץ אחרי שהרכב עומד זמן מה , זה קורה בזמן שהרכב כבוי. איזה בחור משטיפת רכב אמר שצריך להחליף את הפקק של הרדיאטור.

יכול להיות שהוא צודק ?

נא להאיר את עיניי .

יכול להיות שזה קורה רק אחרי שאני מפעיל מזגן ?

היום בערב כשחזרתי מסיבוב בדקתי והכל היה בסדר , אבל גם לא הפעלתי מזגן לעומת המצבים הקודמים .

(אני גם רוצה להוסיף שהרדיאטור הוא תחליפי , וקצת יותר רחב מהמקורי)

• ספונסר פורום
פורסם

במכסה הראדיאטור יש 2 שסתומים,אחד גדול ואחד קטן,תפקיד בדשול הוא לשחרר מים למיכל העיבוי בהתחממות המנוע,ותפקיד הקטן הוא לאפשר כנית מים ממיכל העיבוי חזרה לראדיטורבהתקררות המנוע.

אכן הבחור מהשטיפה צודק,יש להחליף פקק ראדיאטור.

אורן

פורסם

תודה רבה , היום על הבוקר ניגשתי למוסך והחלפתי .

השאלה הבעה היא כזאת :

ישנם שני סוגים לפי מה שהבנתי - 1.1 ו- 0.9 , המכונאי שלי המליץ לי לנסות את ה-0.9 למרות שהמקורי הוא 1.1 והסיבות לכך הן שלפני ההחלפה של הרדיאטור הפקק עבד מצויין וכי הרדיאטור החדש טיפה שונה בגודל ויכול להיות שלא הצליח לפתוח את הפקק הישן.

האם יכול להיגרם נזק אם הפקק החדש לא מתאים , ואיך יודעים שהוא מתאים ? (מבחינת הלחצים)

פורסם

הלחץ של הפקק המקורי הוא 0.9 זה כמובן עם מצנן מים מקורי .

אם החלפת פקק והצינור עדין מתכווץ יכול להיות שהפקק לא מתאים למצנן מבחינה מבנה הפקק (לא מבחינת לחץ)

אני יודע שלסיוויק יש שני סוגים של פקקים במקורי אבל היות וזה מצנן תחליפי אז תצטרך למצוא פקק מתאים

אוליתכנס למוסך של הונדה אולי הוא מכיר את הסוג של המצנן ואת הפקק שמתאים לו

"למה לשתות ולנהוג אם אפשר לעשן ולעוף"

פורסם

במצנן המקורי הפקק היה 1.1 וביגלל שלרדיאטור התחליפי היה קשה "לינשום" איתו החלפתי ל-0.9 , ככל הניראה הכל הסתדר וכרגע זה בסדר , יכול להיות שסתם היה אוויר במערכת .

אם הבעיה תחזור על עצמה , אני אעדכן .

• תוכן חדש...