Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אין לי עדכונים לגבי התקלה, משתי סיבות:

1. אני לא נוסע כרגע ברכב.

2. אני מחכה לבדיקה במכון הזרקה ביום שישי (את התוצאות שלה אני אפרסם כאן).

בכל מקרה, הבטחתי לעדכן במדדים של צריכת דלק, אז בשתי מדידות שביצעתי ל-300-350 ק"מ יצא ליטר לכל 14 ק"מ.

ליל מנוחה,

ישי

פורסם

שלום,

מצטער על העידכון המאוחר.

הייתי בשישי אצל "אלי את אלי דושי הזרקות דלק".

הם בדקו לי את הרכב, פירטתי להם את הסיפור על הסתימה במערכת ההזרקה והריח.

הם בדקו גזים ושוב היו מדדים גבוהים ל-CO ט(~0.7%) ל-HC ט(~200) וגם ל-O2 ט(~1.06%).

הם בדקו את החיישנים והם היו תקינים.

הם בדקו אם יש תקלות מחשב ולא היו.

העלתי את האפשרות שמדובר בקניסטר, אבל הם דחו את הטענה מכל וכל...

הם העלו כמה אפשרויות שיכולות לגרום לתופעת הגזים הלא תקינים:

1. שן רופפת ב-timing.

2. מזרק דלק מטפטף.

3. וסת לחץ דלק.

4. ממיר קטליטי.

אני התעקשתי לגבי הקניסטר, הריח והסתימה במערכת ההזרקה, שאני חושש שתקרה שוב, אבל הם טענו שאין קשר בין הקניסטר לסתימות דלק ולריח.

למישהו יש במקרה מסנן קניסטר משומש ותקין, שאני אוכל להשאיל לכמה שבועות? אני רוצה לברר אם זה יעזור.

אני אישית חושש שמדובר בתקלה משולבת, בעיה כלשהיא שגורמת לתערובת גזים לא תקינה ובעיה אחרת שגורמת לסתימה.

חבל לי להתקע שוב בגלל שטות כזאת.

ישי

פורסם

שאלה נוספת.

דיברתי עכשיו עם ג'קי והוא נתן לי מספר טלפון של אחד ממגרשי הפירוק שיכול למכור לי קניסטר משומש של סקודה במחיר נמוך מאוד.

העניין הוא שקראתי את מה שצביקה כתב על מסנן קניסטר, והוא כתב שם שמסנן קניסטר יכול להישבר למגע לא זהיר של טכנאי, האם יש סיכוי שהוא יחזיק תאונה?

מעבר לזה יש משהו שלא הסתדר לי עם מה שצביקה כתב, הוא כתב שבסקודה לקניסטר יש 3 יציאות, אצלי בסקודה יש לו רק שתיים, כניסה ויציאה.

יום טוב,

ישי

פורסם
שאלה נוספת.

דיברתי עכשיו עם ג'קי והוא נתן לי מספר טלפון של אחד ממגרשי הפירוק שיכול למכור לי קניסטר משומש של סקודה במחיר נמוך מאוד.

העניין הוא שקראתי את מה שצביקה כתב על מסנן קניסטר, והוא כתב שם שמסנן קניסטר יכול להישבר למגע לא זהיר של טכנאי, האם יש סיכוי שהוא יחזיק תאונה?

מעבר לזה יש משהו שלא הסתדר לי עם מה שצביקה כתב, הוא כתב שבסקודה לקניסטר יש 3 יציאות, אצלי בסקודה יש לו רק שתיים, כניסה ויציאה.

יום טוב,

ישי

ישי שלום רב!

מסנן הקניסטר שעליו אני התכוונתי, מורכב בסקודה פיבוריט, עד שנת 2004 קרבורטור!

והוא אכן מפלסייק בעל 3 יציאות ושביר מאד.[והוא מורכב בתא המנוע צמוד לקרבורטור]

ברכבך שהוא מוזרק, אני מניח שמסנן הקניסטר, עשוי ממתכת ,בגלל לחץ משאבת הדלק החזק יותר ברכב מוזרק , לעומת רכב בעל קרבורטור.

אינני יכול להתיחס לרכבך, משום שאינני מטפל ברכבים מוזרקים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בנתונים האחרונים שרשמת חסר נתון הלמבדה. על פניו ולמרות החוסר הזה, הנתונים מצביעים לכאורה לכיוון ממיר לא תקין/חסר (ואז ובנוסף התערובת גם ענייה מעט מעבר לחוסרו) .

אם תציין גם את נתון הלמבדה אוכל לקבוע חד משמעית.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הי,

תודה לשניכם.

אני מתנצל על הבורות שלי, אני מאוד חדש בכל התחום.

לגבי הלמבדה, לצערי לא רשמתי את הנתון הזה, כי הייתי בטוח שהוא מחושב מתוך 3 הנתונים האחרים.

אני אשאל את ג'קי מחר, אבל לא נראה לי שהוא יזכור.

כאמור, גם ג'קי טען שהנתונים מצביעים לכיוון הממיר )שאותו החלפתי רק לפני חצי שנה בשביל טסט אבל מדובר בתחליפי (

האם ייתכן שממיר דפוק יכול לגרום לריח שעליו כתבתי או לסתימה?

שיהיה לכם ליל מנוחה,

ישי

פורסם

הי,

אני חייב לומר שאני מרגיש קצת מוזנח...

בכל מקרה הסופ"ש הזה הייתי בקו הגבול עם לבנון והבאתי איתי את הסטטיסטיקות הבאות:

בנסיעה עירונית האוטו אכל בערך 1 ל-12.

בנסיעה בין-עירונית שכוללות את עליות (וירידות) הגליל, שימו-לב, 1 ל-15.

אבל מנגד האוטו הרגיש חלש יחסית לעצמו, ואני חושב שהשרשרת טיימינג חורקת.

יש למישהו מחשבות בנושא, אני אשמח לשמוע כל רעיון.

תודה,

ישי

• תוכן חדש...