Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש סוגיה שמאוד מעניינת אותי והיא האם כל HU מסוגל לקרוא דיסק צרוב מעל 700 מגה ?או שצריך HU שתומך בזה?

אני אישית אף פעם לא ניסיתי כי הצורב שלי תומך רק עד 700 אבל ישנם בשוק דיסקים של 800 ו900 מגה

HU: Premier 860MP AMP1: LANZAR 2000D

AMP2: LANZAR HTG434 REAR: PIONEER TSA6991S

FRONT: FOCAL K2P SUB: 2PIONEER 306C

פורסם

בשביל מה להסתבך עם המערכת?

תקנה מסך תקנה DVD והרי לך מערכת מפוארת שיכולת קיבולת של בדיסק 4.7 ג'יגה.

רק תוודא שאכן הוא קורא צרובים!

ויש לך מערכת מקצועית עם כל הזמרים והשירים שאתה אוהב ונשאר לך אפילו מספיק מקום בשביל לצרף לדיסק סרטים כחולים!

שזבל היה אומר: "זה לא ככה, זה ככה"

פורסם

audio feel - ייתכן ואתה טועה אלא אם אתה מדבר מנסיון אישי עם מספר גדול של HU. אני יודע שבצורבים וכונני CD ישנים ישנה מגבלה מכנית של תנועת העינית אשר גורמת לבעיה בקריאת דיסקים הגדולים מ-700 מגה. אינני יודע מה קורה בתחום הנגנים ברכב אך ייתכן והבעיה קיימת גם שם.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

אני בכלל לא דוגל בDVD לרכב אז לא נראה לי שאני יקנה DVD

האם יש מישהו שניסה להכניס לHU דיסק מעל 700MB?

HU: Premier 860MP AMP1: LANZAR 2000D

AMP2: LANZAR HTG434 REAR: PIONEER TSA6991S

FRONT: FOCAL K2P SUB: 2PIONEER 306C

פורסם

אין חוק לגבי זה כל מכשיר מתנהג שונה עם דיסקים בקבולת גבוהה , הכל תלוי באיכןת המכשיר , ברוב סוגי הפיוניר אין בעיה וכמו כן בקנווד. הבעיה תהייה רק ב"זבל" סיני לסוגיו.

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם
audio feel - ייתכן ואתה טועה אלא אם אתה מדבר מנסיון אישי עם מספר גדול של HU. אני יודע שבצורבים וכונני CD ישנים ישנה מגבלה מכנית של תנועת העינית אשר גורמת לבעיה בקריאת דיסקים הגדולים מ-700 מגה. אינני יודע מה קורה בתחום הנגנים ברכב אך ייתכן והבעיה קיימת גם שם.

הבעיה אינה עם יחידת הלייזר (עינית). והיא מסוגלת לקרוא כל אינפורמציה בלייזר, מלבד HD-DVD (לייזר כחולה)

הבעיה נעוצה בפענח הממוקם אחריה. ראה כוננים למחשב. שבהם העינית קוראת כל קובץ DATA . וזאת משום שהפענח שממוקם במחשב ניתן לעדכונים באמצעות תוכנות וCODECים למיניהם

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אני לא חושב שמדובר פה בקודקים למיניהם למה המערכת קוראת MP3 ויש לה את את הקודק הרצוי של MP3 במפענח. כשצורב, צורב דיסק הוא לא מחליף קודק על מנת ליצרוב את המידע, ז"א MP3 שניכנס מהמחשב לדיסק ישאר MP3 בדיסק.

הדיסק מבפנים בנויי כמסילות, ועל המסילות "ניצרב" המידע כ '0' או '1' (ניצרב=יוצר מין בור מראה קעור שמחזיר את אור הליזר בצורה שונה מזאת של מראה שטוחה). כמות המידע על דיסק (בצורה כללית) ניקבע לפי כמות המסילות הנימצאות בו, ז"א יותר מסילות=יותר מידע (אם זיכרוני אינו מטעה), אבל יותר מסילות=צפיפות גדולה יותר.

ולכן לפי דעתי דיסקים עם נפח גדול לא ניקראים ביגלל שראש הלייזר לא מצליח ליקרוא את המידע כראוי ביגלל הצפיפות.

אני גם חושב שזה לא קשור בתמיכה אלא יותר באיכות ראש הלייזר (זאת אומר שבמותגים בד"כ הראש טוב ובזבל סיני - טוב נו זבל סיני).

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

בזמנו, כאשר צורבים היו "מוגבלים" ניסיתי לצרוב מדיה של 900 מגה. בכדי לבצע דבר שכזה יש צורך להגדיר בתוכנת הצריבה (NERO לצורך העניין) לעבור למצב "OverBurn". במצב כזה התוכנה מתריעה בפנייך שבמידה והצורב אינו מתאים לכך עלול להגרם לו נזק מכני.

לא נראה לי שיכול להגרם נזק מכני עקב צפיפות גבוהה של ה"מסילות" בדיסק. אולי הצורב לא יקרא את הדיסק עקב יכולות אופטיות נמוכות אך נזק מכני בטוחני שלא יהיה. משמע, דיסק עם נפח גדול "מכריח" את הכונן להגיע אל הגבול המכני שלו ובכך גורם לו נזק.

במקרה של מערכות לרכב אני מציע לשאול את היצרן על-מנת לקבל תשובה מהיימנה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

תישמע אתה צודק גם בזה, אבל הצפיפות כן מישתנה (כניראה שבכל זאת אין מספיק מקום אז מרחיבים).

העיניין בסופו של דבר הוא שזה עינית הלייזר ולא קודק.

ובאמת הכי טוב היא לברר אצל היצרן.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
תישמע אתה צודק גם בזה, אבל הצפיפות כן מישתנה (כניראה שבכל זאת אין מספיק מקום אז מרחיבים).

העיניין בסופו של דבר הוא שזה עינית הלייזר ולא קודק.

ובאמת הכי טוב היא לברר אצל היצרן.

אינכם כוללים כוננים שיודעים לקרוא DVD. שקוראים דיסקים בנפח 4.7 GB

מלבד HD-DVD , העיניות מאותו הסוג (יצרנים שונים) כך שההגבלה אינה מכנית, אלא הגבלת תוכנה.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אצלי בפיוניר 2900 המכשיר קורא דיסקים של 800 מגה, אבל העניין הוא שהם לא צרובים בימלואם, כלומר צרבתי הכי הרבה 710~

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...