Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פג'ו 106 שנת 94 מנוע 1.4 הרכב שמור בקפדנות.

לפני מספר ימים היתה לי נזילה מהבית טרמוסטט האחורי שעליו נמצאים שתי יוניטים, לאחר ברורים רבים הבנתי שיש שתי בתים כאלו האחד שיש לו חיבור עם יוניט עבה והשני דק (אצלי הדק).

השגתי את הבית טרמוסטט עם היוניט העבה ועקב כך היתי צריך להחליף גם יוניט חום, לאחר מכן אחרי נסיעה ומנוחה קצרה, אני בא להניע אותו שוב הטורים עולים לטורים גבוהים ואחרי מספר שניות הם לאט לאט חוזרים להיות רגילים.

מה יכולה להיות הבעיה?

יכול להיות שזה בגלל היוניט החדש?

או שזה בגלל תקלה אחרת ברכב?

פורסם

שלום לך!

לפעמים לאחר החלפת יוניט יש צורך לאפס/לכוון את מחשב הרכב, כדאי לבדוק זאת במוסך.

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

כן ניתן. רק קח בחשבון שבגלל יוניט לא צריך לאפס מחשב ניהול מנוע (יחידת בקרה במקרה שלך)

ואם אתה רוצה לאפס , הרי שבסוג הרכב הזה לא צריך סקנר לביצוע איפוס,

ניתוק מינוס מצבר לדקותיים יבצע את הנדרש. כך בחשבון שאם יש אזעקה ברכב עלול להגרם לה נזק עת הניתוק,

על כן רשום האם יש אזעקה ואם כן איזה , ואסביר לך כיצד להמנע מנזק לאזעקה.

גם, מה דגם המנוע ?(לא קשור לאיפוס אלא לסוג ההזרקה)-- רשום ברשיונות הרכב בטבלא בצד שמאל.

שים לב: יש להבדיל בין יוניט חום מנוע, לחיישן טמפרטורה, אם החלפת חיישן טמפרטורה ואשר את מכנה אותו כ"יוניט", בדוק מחבר מחובר, ושהחיישן בעל ערכים מתאימים ותקין.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לי עזעקה ברכב של רב בריח עם הביפר, לא זוכר את הדגם שלה.

לפי מה שאני יודע המנוע שלי הוא כמו המנועים של ה205, אם אני לא טועה אולי מנוע TU.

על הפלאנג' יושבים שני יוניטים, האחד יושב למעלה עם חיבור של חוט אחד, והשני אותו החלפתי יושב בצד מחובר עם פלאג של שני חוטים. יכול להיות בעיה ביוניט או שזה חישן?

• תוכן חדש...