Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיבה COMP 12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש ועברתי על החוברת ועל האתר.

התיבות המומלצות הן. בין 35 ועד 100 ליטר.

אני מחפש איכות אבל בעיקר כוח.

הרכב הוא גט'ס

הנתונים הם מידות בס"מ. ההגברה היא ליטינג אודיו FF150.2.

יש לי יכולת לבנות תיבה אטומה או פתוחה. השאלה היא עם פתוחה אז איזה פורט לעשות? איזה עומק? איזה רוחב?

(אני לא מסתדרעם התוכנות. והן מסובכות לי.)

הנפח המקסימלי שיוצא לי הוא בין 45 ל 49 ליטר. מקסימום!

vtrapprism.png

תיבת טרפז

על מנת לחשב נפח של תיבה בעלת צורה של טרפז הזינו את ארכי שני הבסיסים של הטרפז (a ו-b), גובה התיבה (h) ורוחבה © בשדות המתאימים. בחרו את יחידות האורך של הבסיסים, הגובה והרוחב וכמו כן את יחידות הנפח הרצויות של התוצאה (סמ"ק, ליטר, מ"ק, אינץ' מעוקב, רגל מעוקב). לביצוע החישוב לחצו על "=". (a: cmminchft + b: cmminchft)/2 x h: cmminchft x c: cmminchft = ... ... cm^3literm^3inch^3ft^3

זאת התיבה שאני רוצה.

וזה הנתונים שאני הכנסתי ויושבים לי בול. ברכב.

תודה לעוזרים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אין נתונים.

והתוכנה הזאת נותנת נפח פנימי! ולא חיצוני. יש לקחת בחשבון את העץ!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

היה לי את הC12 בתיבה אטומה 50 ליטר. הוא היה מדוייק בצורה סבירה ממש לא יותר, אבל הוא הוציא באס מאודדד חזק.( הכל בפרופורציות כן?)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לאחר שקראתי את 2 התגובות וחזרתי לתוכנה

יוצא כך. גובה- 35 ס"מ . רוחב- 37 ס"מ. בסיס- 35 ס"מ. תקרה- 30 ס"מ

יוצא לי 42 ליטר. אטומה.

זה טוב יהיה לסאב?

פורסם
לאחר שקראתי את 2 התגובות וחזרתי לתוכנה

יוצא כך. גובה- 35 ס"מ . רוחב- 37 ס"מ. בסיס- 35 ס"מ. תקרה- 30 ס"מ

יוצא לי 42 ליטר. אטומה.

זה טוב יהיה לסאב?

לי יש תיבה אטומה של 42 ליטר ושומעים מצוין,מדויק אבל גם עוצמתי (הכל יחסית).

• תוכן חדש...