Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר של JBL 4 ערוצים ישן שעושה עבודה טובה בלדחוף 2 הרץ DCX130 מקדימה 2 הרץ DCX690 מאחורה וסאב מעפן של פיוניר. אני רוצה לשדרג את המערכת בסאב חדש ולתת לכל זוג ערוץ נפרד .

האם כדאי לעבור למגבר 6 ערוצים של JBL 755.6 או לשים מונו לסאב ?

ועוד קושיה

המלצה לסאב איכותי ומדוייק שלא סתם ידפוק בראש.... איך ההרץ 10" ?

פורסם

למה את הכאב ראש של למכור ואז לחפש מגבר 6 ערוצים? לפי דעתי תקנה מונו, ואם התקציב לא מאפשר מונו טוב אז גם מגבר 2 ערוצים חזק יעשה עבודה טובה.

ולגבי הסאב, מה אתה מחפש בדיוק? וכמובן אתה צריך להתאים את המגבר לסאב.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

Hydro,

שלום, איך הרמקולים והסאב מחוברים למגבר? 2 ערוצים לקידמיים ואחוריים ו2 ערוצים לסאב? האם המגבר יכול לשאת בהתנגדות של 2 אוהם?

לדעתי, תשתמש במגבר הקיים לקידמיים ואחוריים, ותקנה מגבר 2 ערוצים לסאב, מונובלוק יעלה לך הרבה כסף, ורק הייתי ממליץ לך מונובלוק את אתה משקיע בסאב רציני, במקרה שלך סאב שיותר מדוייק מאשר SPL..

דיוויד

פורסם

תוודא שהמונו בלוק שלך הוא class D זה מגברים שמכוונים לתדרים יתר נמוכים ונצילותם יותר גבוהה אם זיכרוני לא מטעה בי .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

amish אתה צודק, Class D יותר טובים לבאסים מכיוון שיש פחות THD% (איך אומרים את זה בעברית?) בתדרים הנמוכים, אבל בגבוהים הזחוז של הTHD גבוה יותר, ונכון, הניצולת שלהם יותר טובה, בערך 85 אחוז עד 95 אחוז, לעומת מגבר Class AB/B שהניצולת בסביבות ה 60 אחוז.

דיויד

פורסם

זה מכיוון שהם פועלים בתדרים נמוכים יותר, הם אינם מסוגלים לספק "מוסיקה" במלואה, הייתרון שלהם זה שהם צורכים הרבה פחות חשמל ממגברי A/B,ומספקים הספק גבוה מאוד ביחס לצריכת הזרם שלהם.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
amish אתה צודק, Class D יותר טובים לבאסים מכיוון שיש פחות THD% (איך אומרים את זה בעברית?) בתדרים הנמוכים, אבל בגבוהים הזחוז של הTHD גבוה יותר, ונכון, הניצולת שלהם יותר טובה, בערך 85 אחוז עד 95 אחוז, לעומת מגבר Class AB/B שהניצולת בסביבות ה 60 אחוז.

דיויד

THD - total harmonic distirtion

עיוות הרמוניות כללי - במילים אחרות - עיוותים ודפיקה של האות ואני לא מתכוון לקליפיניג , הדבר הזה תמיד יופיע בכול מצב .:|

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אני יודע מה המשמעות של THD באנגלית, לא מזמן סיימתי לבנות מגבר 150 וואט לסאב בבית..

קליפינג זה בכלל לא טוב, ולכן רצוי לבחור מגבר טוב ויציב שעומד ברדישות, כשהוא נכנס לקליפינג, המגבר מסוגל להרוס את הרמקול בכלל.

דיוויד

פורסם

כרגע מחוברים כל הרמקולים על 2 יציאות והסאב על 2 נוספות.

אני כנראה ארד מהעניין של 6 ערוצים ואקח עוד מגבר מונו/2 ערוצים לסאב

ועכשיו אני זקוק להמלצה על מגבר שידחף סאב של הרץ E250 או אם יש הצעה לסאב כמו ההרץ גם טוב

אין בעייה עם משומשים :-)

פורסם

פשש, סאב מעולה לפני הפרמטרים שלו, רגישות של 93 דציבל, אתה לא צריך הרבה כח להזיז אותו. Fs של 27 הרץ. התרשמתי! :)

לדעתי מגבר של בסביבות ה 300 וואט יספיק לך, למשל ה JBL CS300.1 שעולה בסביבות האלף שקל!

דיוויד

• תוכן חדש...