Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 106

RipCurl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל בין

XS ל XR

מעבר ל ספויילר מגנז פנסי ערפל וסאנרוף..

חשוב לי מבחינת ביצועים וצריכת דלק..

אני מדבר על שנת 99 ידנית 1.4 5 דלתות

תודה!

פורסם

אותם ביצועים, אותה צריכת דלק.

ההבדל היחיד הוא באבזור, שכן XS ו XR הם רמות גימור שונות, וההבדלים ביניהם הם כמו שכתבת - ספויילר, ג'אנטים וכו'.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

נדמה לי - אבל יכול להיות שזכרוני מטעה אותי - של-XS היה גיר קצר יותר, ולכן הביצועים שלה קצת יותר טובים על חשבון צריכת דלק גבוהה יותר. כדאי לוודא את זה.

פורסם
נדמה לי - אבל יכול להיות שזכרוני מטעה אותי - של-XS היה גיר קצר יותר, ולכן הביצועים שלה קצת יותר טובים על חשבון צריכת דלק גבוהה יותר. כדאי לוודא את זה.

גם אני שמעתי משהו כזה לכן אני שואל אותכם המומחים :)

ושמעתי עוד משהו לגבי מתלים שונים או משהו שונה בשלדה.. מישהו יודע משהו בנושא? :]

פורסם

ממה שאני זוכר XS היא רמת הגימור המפוארת יותר ולכן היא מאובזרת יותר באביזרי נוחות ויופי, אמנם לא זכור לי שינוי מכני כלשהו - מצד שני יכול להיות שאני טועה, חכה שאחד ממומחי הפג'ו יענו לך :lol:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אחת לכמה ימים אתה פותח שרשור חדש על ה-106. למה שלא תשתמש במנוע החיפוש ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...