Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NASCAR מישהו ?

דובי מילר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קובי

לא בדקתי לעומק אבל ממה שאני יכול להניח מקור המילה STOCK באה לרמז שנעשה שימוש ברכב מיצור סדרתי או לפחות במכוניות שהשילדה שלהן מיצור סדרתי .

עד כמה שניתן לראות בתמונות ישנות המכוניות די דומות למכוניות רגילות שנסעו על הכביש .

את השינוי האמיתי ב-NASCAR עשתה משפחת פרנץ' שהפכה את זה לעסק לכל דבר ומשם השמיים הם הגבול.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אגב, שני דברים קטנים .

במרוץ מסדרת ה-BUSCH שנערך במקסיקו בסופ"ש האחרון על מסלול "רגיל" ולא אובלי ניצח לא אחר מאשר מונטוייה לאחר ש"עזר" לבן-קבוצתו סקוט פרואט להרגיש את הקיר ממש בסיום. כמובן שלאחר מכן ביקש סליחה.

דבר שני, סדרת ה-ARCA שהיא סדרת NASCAR נמוכה , ליגה שלישית אם אני זוכר טוב משודרת השנה ב-ESPN ונחמד לראות את זה ,לפחות בכדי לקבל מושג .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...