Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן המאמן והשחקנים שהוא הביא הם בדיחה. פרט ליירטין החדש שדווקא עושה עבודה לא רעה.

ביינום - בדיחה.

יסאייטיס - יד מדהימה, אבל אמינות של צרפתיה מוזנחת.

פליקס - לא קשור לשום דבר ומיותר בקבוצה.

ביופורד - הוא כבר הלך.

הלפרין - עדיין לא מתאים למכבי.

ככה לא מחליפים לא את שאראס (כן אני יודע שהוא עזב לפני 2 עונות) לא את סולומון (על כל התכונות הרעות שלו) ובטח ובטח שלא את פרקר ובאסטון!

3 שחקני חמישיה עזבו, ובמקומם הביאו שחקני יול"ב קאפ מקסימום.

מצד שני - הייתה מלחמה.

חוץ מזה - אחרי 3 עונות כאלה, אולי באמת הגיע הזמן להפסיד קצת?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השנה קורה למכבי ת"א בכדורסל מה שקורה למכבי חיפה.

הבעיה בשני המקרים היא המאמנים.

שניהם הביאו מחליפים כושלים כל כך במיליוני דולרים לשחקני מפתח שעזבו.

שניהם מנהלים את המשחקים בצורה גרועה מאוד.

לשניהם אין שיטת משחק .

שניהם סה"כ מאמנים בינוניים ומטה .

שורה תחתונה שני המאמנים בשני המקרים צריכים ללכת הביתה , זה רק מה שיפתור את הבעיות מה גם שהמאמן שיבוא אחריהם יתחיל לבנות את עונה הבאה.

פורסם

ההבדל היחיד הוא שלחיפה יש השנה תחרות קשה הן מצד הפועל ת"א והן מצד בית"ר, שבנתה קבוצה מצויינת!

למכבי ת"א אין תחרות שלא הייתה לא בשנים קודמות.

נ.ב.

אני עדיין מרגיש שמכבי בלי פיני גרשון - זה לא מכבי!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
היה למישהו ספק בכלל שהוא יחטיא?

הוא דווקא עשה את הדבר הנכון ביותר, מכבי היתה צריכה סל מהיר, הוא הלך מהר לסל, חדר מצויין, וזה לא היה רחוק

אני עדיין מרגיש שמכבי בלי פיני גרשון - זה לא מכבי!

גם בלי פרקר ובאסטון, וגם איזה שאראס היה עוזר

זה לא פיני שחסר, זה ספאחיה שמיותר

פורסם

אחחחח איזה תענוג לעיניים. :twisted::twisted::twisted:

הלוואי עוד כמה הפסדים כאלה. לעצם העניין ספאחיה מאמן לא פחות טוב מפיני גרשון, עשו מפיני גרשון מאמן. אפשר לחשוב מה הוא כבר עשה עכשיו ביוון? הגיע להשג כלשהו מיוחד? עם חמישיה כמו שהייתה לו גם שימי ריגר היה לוקח אליפות. פיני לטעמי מאמן בינוני ומטה אבל עם פה שמברבר יותר מדי.

ROOONEEYY

פורסם

מקופחים למה מקופחים? שמחים. :twisted:

לראות אתמול את הפרצוף של שימון מזרחי כאילו היה אתמול 9 באב היה שווה את הכל. :twisted:

מה שלמכבי חסר עכשיו זה מישהו שינהיג אותם, גם לג'ורדן היו ימים רעים עם 30 אחוזים מהשדה, אבל מתי שהיה צריך הוא ידע לחזור ולקחת את כולם איתו ולנצח. במכבי של היום אין מישהו כזה, והמאמן לא אשם בזה. מי שאשם זה שימון מזרחי, כץ פדרמן וכל השאר שלא קנו שחקנים מספיק טובים ולא רצו לשלם עליהם כמה שצריך. אין מה להאשים בזה את ספאחיה. ספאחיה לא יכול לשחק ולקלוע במקום טל בורשטיין או ביינום.

ROOONEEYY

פורסם

פליקס? אתה יודע מה הכי מפריע לי באוהדי הפועל?!

שבמקום לאהוד את הקבוצה שלהם הם עסוקים בלשנוא את הקבוצה השנייה.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שמחים לאיד... שמחים כשאחר בצרה ולא כאשר הם מצליחים.

מקופחים כי אתם מקופחים ע"י הקבוצה שלכם שלא מביאה לכם תארים, לכן אתם נהנים בעיקר מלשמוח על כשלונם של אחרים.

אני למשל לא יצאתי לשמוח ברחובות כשאוסישיקין נהרס או הפועל ת"א ירדה ליגה ובקרוב תרד עוד ליגה....

אני גם דיי מקבל בהבנה את ההתדרדרות ביכולת של מכבי, ומודה שהתחיל כבר לשעמם עם השושלת הקודמת

שידענו את תוצאות כל המשחקים מראש (לא שהיתה לי בעיה עם זה)

עריכה : תומך בבעל האלמירה (לא על זה שהוא נוהג באלמירה אלא על התובנות בנוגע לאוהדי הפועל)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל , לא מסכים איתך ,יש פה יריבות ספורטיבית בין אגודות זה לא רק בארץ זה בכל העולם ככה, אני אישית אוהד את מכבי חיפה (אגב האגודה החזירה לחיים את קבוצת הכדורסל , לא מ.כ חיפה שזה איחוד עם הפועל חיפה אלא מכבי חיפה שבדרך לעלות לליגה ארצית ומושקעת בהרבה מאוד כסף).

עובדה שבכדורגל חיפה הביאה ב-20 שנה האחרונות הכי הרבה תארים בכדורגל הישראלי , ובכל זאת שמכבי ת"א מפסידה (בארץ , באירופה אין לי בעיה איתם) אני שמח , ואותו הדבר גם הפועל ת"א , זה אומר שאני מקופח?

אוהדי כל העולם שואלים כולם , לאן , אוסישקין נעלם :twisted:

פורסם

לכל אותם אוהדי הפועל, למה, למה לצעוק שמעון מזרחי מת, למה יש לו סרטן, אני לא ראיתי את אוהדי מכבי צועקים משהו על קליין או גידאמק. כמו ש-shellcase אמר, אתם עסוקים בלשנוא את הקבוצה השניה יותר מאשר לעודד את שלכם.

פורסם

הלו להרגיע אני לא אוהד הפועל ת"א, אני אוהד הפועל י"ם. בנוגע לכתובות נאצה, שמעון מזרחי נאצי, או שמעון מזרחי היטלר התאבד מתי גם אתה וכ"ו שרוססו בבלומפילד, זה ממש לא לעניין ואנשים כאלה צריכים לשבת בכלא. בושה וחרפה שאנשים מקללים ואומרים דברים כאלה לא משנה מאיזה קבוצה הם.

מר אלמרה, כל אוהדי הפועל עסוקים בזה? מה אתה מבלבל במוח סתם? למה סתם להכליל? זה כמו שאני אגיד שכל אוהדי מכבי זה אוהדי הצלחות נגררים שאוהדים את כל מי שאלופה.

ROOONEEYY

פורסם

נו אז צעקו מה אתה רוצה ממני? חסר אוהדי מכבי תל אביב שצועקים לוני יא קרחת תתפטר? או קלינגר לא רואה? או שקוראים לאוהדי הפועל נאצים? בכל קהל אוהדים יש פראי האדם וחסרי תרבות ומוח, אבל לא צריך להכליל. זה שלא ראית אוהדי מכבי מקללים לא אומר שהם לא מקללים, אל תעשה מהם תמימים כאלה.

ROOONEEYY

פורסם

הפכתי למר אלמרה? :0

זה האוטו של אבא לא שלי, אני מנצל אותו עד שיהיה תקציב ל306 ספורטיבית :D.

פליקס, אתה כתבת את מה שכתבת, ואני הגבתי איך שהגבתי בעקבות זאת. אם לא היית כותב את מה שכתבת לא הייתי מעלה את זה לדיון בכלל.

מעבר לזה, מישהו מוכן להסביר לי איך כל משחק באוסישקין נגמר באבן בחלון האחורי של האוטובוס של מכבי?

יריבות בין מועדונים היא אחלה של דבר, כל עוד זה לא גולש מהספורט!

קהל שגוער במועדון שלו עצמו, הוא קהל טוב כי הוא מנססה לדחוף את המועדון קדימה. קהל שיורד על קבוצה יריבה כאשר הקבוצה שלו אפילו לא צד בעניין - זה מיותר לגמרי לדעתי.

הייתי רוצה לראות את האדומים מאודדים את בני השרון, הרי הם בכל זאת בצד שלהם וזה לגיטימי.

אבל הצעקות כלפי שמעון מזרחי לא באו מ20 איש וגם לא מ100 אלא מהרבה יותר! ואלה אגב הם ה"אולטראס" של המועדון שלך כנראה.

נ.ב.

אתם סתם מזלזלים באלמרה, תנו לה גיר ידני וקצת יותר כח - ויש לכם מכונית נהדרת ביד.

(מישהו אמר אלמרה GTI?)

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...