Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה: והפעם אתגר קשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ה- MELKUS RS 1000

מייסד החברה הוא היינץ מלקוס נהג מירוצים, החברה (דרזדן גרמניה)התמחתה ביצור מכוניות מירוץ וספורט בעלות מושב אחד.

רק 101 מכוניות יוצרו בין השנים 1969-1979

אירית

bbf5ce39c95d119d156262c5270c7205.jpg

פורסם

עוד שתי נקודות מעניינות:

• המנוע היה גירסה "חמה" של מנוע הוורטבורג המזרח גרמנית, עם 3 בוכנות ושתי פעימות. הנפחים היו 992 סמ"ק, ואח"כ 1200.
  • הייצור של המכונית התבצע במזרח גרמניה של לפני נפילת מסך הברזל. בהחלט מיזם הראוי להערכה במדינה קומוניסטית.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

Kobi,you disapointed me I told my wife that you 'll be the first to know,

Irit Kol hakavod

BTW there is one for sale in Prague, if anyone interested please mail me

Dani

פורסם

לשים לב מכונית של נהג מרוצים, מרכב משקל נוצה, כיסא אחד, מנוע מרכזי, הגה אחד לאחד, אין מזגן אין חלונות חשמל, יש הגה קטן, ואם היא נוסעת כמו שהיא ניראת תארזו לי שתיים לדרך....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
Kobi,you disapointed me I told my wife that you 'll be the first to know,

Irit Kol hakavod

BTW there is one for sale in Prague, if anyone interested please mail me

Dani

I'm getting old...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
הייצור של המכונית התבצע במזרח גרמניה של לפני נפילת מסך הברזל. בהחלט מיזם הראוי להערכה במדינה קומוניסטית.
קובי, נאום מסך הברזל של צ'רצ'יל היה בחמישי במרץ 1946. התכוונת לאחרי אולי?

דני, רק כדי לסבר את האוזן (וגם כי מדגדג לי קצת), ידוע לך בכמה היא נמכרת?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עניין של טרמינולוגיה, ליעד ידידי.

עד שמסך הברזל נפל, הוא עמד, והפריד בין מזרח אירופה למערבה. לכן, תקופת הקומוניזם היתה "לפני נפילת מסך הברזל", כפי שכתבתי.

שים לב שכתבתי "נפל", ולא "ירד" - ביטוי שבו משתמשים בעולם התיאטרון דווקא להצבת המסך.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני מבקש את סליחתך קובי, אני מצונן, זרימת החמצן למוח נמוכה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...