Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, פעם ראשונה או שניה שאני כותב בפורום אבל אני עוקב אחרי כתבות והודעות במשך חצי שנה כבר.

ויש לי התלבטות בין שברולט קוואליר לבין פולקסווגן פולו.

מדובר על רכב ראשון ואני רק בן 17 אז מה יתאים לי.

ואני מדבר על קוואליר קופה לעומת פולו 16V.

תודה

עופר

פורסם

מה אתה מחפש ברכב ובאיזה תקציב מדובר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לדעתי.. אם אתה מחפש נוחות שכח מהקוואליר. בגלל שהיא קופה זה כבר להתחיל להזיז את הכסאות בכל פעם שמישהו יצטרך לעלות- זה לא נוח !

האוטו יהיה פרטי שלך נכון ? הפולו תיהיה חסכונית יותר.

אתה עולה תעליות של אילת כל יום שאתה צריך כל כך הרבה כוח? לדעתי מיותר להתחיל את הרשיון על הקאווליר אבל אם אתה מעדיף פוזה וכוח, לך על הקוואליר למרות שהבנתי שביחס למנוע שלה היא לא משהו.

לדעתי- לך על הפולו, אחלה רכב.

פורסם

אני לא ממש מבין מה עומד מאחורי ההגבלות האלה.

אם הכוונה לרכבים ספציפיים-רצוי שתפרט עליהם יותר. יתכן שפולו תתאים לך יותר, אבל היא משנת 1990

ואילו הקאווליר היא מ03'.

אם לא, אפשר לדעת מה הסיבה שננעלתם דווקא על שני הדגמים האלו?

פורסם

ואילו הקאווליר היא מ03'.

ואני לא מבין מאיפה הבאת את הנתון הזה.

קוואליר יש משנת 95'.

דגם הקופה הגיע עד 97'.

לדעתי אם כבר קוואליר אז כדאי ללכת על LS משנת 98' ומעלה - מנוע 2400 סמ"ק, 150 כ"ס. שיפור משמעותי...

פורסם
ואני לא מבין מאיפה הבאת את הנתון הזה.

קוואליר יש משנת 95'.

דגם הקופה הגיע עד 97'.

לדעתי אם כבר קוואליר אז כדאי ללכת על LS משנת 98' ומעלה - מנוע 2400 סמ"ק, 150 כ"ס. שיפור משמעותי...

לא בהכרח,מנוע ה2400 סמ"ק 16 שסתומים טיפה חסר מחץ בסל"ד נמוך.

אני אישית העדפתי את ה8 שסתומים,אבל כמו בכל דבר לכל אחד יש העדפות משלו.

LS לא בהכרח מנוע 2400,אלא כמו כן יכולה להוות רמת גימור של חישוקי 15 אינץ',ופגושים בצבע של האוטו,וריפודי קטיפה.

פורסם

כנראה שלא הבנת.

זה לא נתון עובדתי, זו דוגמא.

יותר מזה-היא לא ממש מבוססת, היא ניתנה רק לשם המחשה.

פורסם
LS לא בהכרח מנוע 2400,אלא כמו כן יכולה להוות רמת גימור של חישוקי 15 אינץ',ופגושים בצבע של האוטו,וריפודי קטיפה.

משנת 98' - LS באה עם 2400 סמ"ק. בוודאות.

לפני כן אתה צודק, ההבדל הוא ברמות גימור, כמו כן גם בתיבת ההילוכים (4 הילוכים מול 3 ב-CS).

פורסם
משנת 98' - LS באה עם 2400 סמ"ק. בוודאות.

לפני כן אתה צודק, ההבדל הוא ברמות גימור, כמו כן גם בתיבת ההילוכים (4 הילוכים מול 3 ב-CS).

לא,החל משנת 2000 גם ה CS היה מצוייד ב4 הילוכים,בעצם החל משנת 98.

כמובן שכל זה נתונים של להרחיב את דעת פותח האשכול בכל מקרה.

בתיבת ה 4 הילוכים ישנה גם בקרת משיכה משולבת,בתיבת ה3 הילוכים המערכת אינה בשימוש.

פורסם
לדעתי.. אם אתה מחפש נוחות שכח מהקוואליר. בגלל שהיא קופה זה כבר להתחיל להזיז את הכסאות בכל פעם שמישהו יצטרך לעלות- זה לא נוח !

.

אני חושה שהוא מתכוון לפולו 16V משנים 97-99 שהיא גם 3 דלתות, אז הקוואליר דווקא מרווחת יותר בעניין הזה.

פורסם

הנוחות זה לא הקטע של המושבים כי הוא נהג חדש

ובנהג חדש יש לו אפשרות להסיע עוד שני נוסעים חוץ מנהג אז זה לא האישו

ותעשה חישוב כזה פולו =קצת דלק אבל חלקים יקרים רכב קטן ביצועים של מנוע קטן

קווליר=יותר דלק חלקים לא כל כך יקרים רכב מגושם וגדול וביצועים טובים מנסיון יש לאבי אחד כזה ואני נהגתי בו כבר שנה.

פורסם
תחפש לך קוואליר הילוכים...

אני חודשיים עם האוטו 0 תקלות ובנתיים אני רק נהנה ממנו.

כן אני עכשיו מחפש קוואליר הילוכים... מישהו יודע עם הדגם הילוכים נמכר בארץ?

ומישהו מכיר קוואליר הילוכים למכירה?

ו toyota man אפשר יותר פרטים על האוטו ותמונות?

פורסם

התלבטות בין שברולט קוואליר לבין פולקסווגן פולו?

זה כמו התלבטות בין קילו קלמנטינות לגור צפרדעים. מה הקשר?

קודם כל תגדיר מה הצרכים שלך. איזה נסיעות אתה מכוון לעשות, עם כמה אנשים, למקומות עם כמה חניה, כמה כסף לביטוחים אחזקה ודלק יש לך וכו'.

• תוכן חדש...