Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניצן (בהודעה 17 בשרשור זה) הסביר בדיוק כיצד לבדוק זאת, טרחת לקרוא?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב אז ככה,עשיתי בדיקה באוטו ומה שיצא זה ככה שהאוטו כבוי וכלום לא דולק הצריכה היא 0.15A שהיא מספיקה בכדי לגמור לי את המצבר תוך 4 ימים!!! אחרי שניתקתי את האזעקה (באמצעות המפתח שלה) הצריכה ירדה ל 0.05A שזה ניראה לי סביר לא? השאלה שלי היא אם האזעקה שלי צורכת יותר מדיי זרם במנוחה או שזה זרם סטנדרטי לאזעקה? (יש לציין שהאזעקה היא גם נעילה מרכזית שככה קשה לוותר עליה) ועוד משהו שניתקתי את הפיוז של המגברים של המערכת הצריכה ירדה ל 0.02A שניראה זניח לעומת הצריכה של האזעקה ירידה של 0.03A לעומת 0.1A

פורסם
טוב אז ככה,עשיתי בדיקה באוטו ומה שיצא זה ככה שהאוטו כבוי וכלום לא דולק הצריכה היא 0.15A שהיא מספיקה בכדי לגמור לי את המצבר תוך 4 ימים!!! אחרי שניתקתי את האזעקה (באמצעות המפתח שלה) הצריכה ירדה ל 0.05A שזה ניראה לי סביר לא? השאלה שלי היא אם האזעקה שלי צורכת יותר מדיי זרם במנוחה או שזה זרם סטנדרטי לאזעקה? (יש לציין שהאזעקה היא גם נעילה מרכזית שככה קשה לוותר עליה) ועוד משהו שניתקתי את הפיוז של המגברים של המערכת הצריכה ירדה ל 0.02A שניראה זניח לעומת הצריכה של האזעקה ירידה של 0.03A לעומת 0.1A

צריכת הזרם של האזעקה גבוהה ולא סבירה.

סביר שכל צרכני החשמל גם יחד יצרכו כ- 50 מ"א במנוחה.

• תוכן חדש...