Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, במסגרת כל הת'רדים של החורף הרגשתי שגם אני צריך לתרום משהו לעניין :-)

אז היום מצאתי את החלון זמן לטפל ברדיאטור החימום בשרייד של דודתי. הרדיאטור החל לנזול לפני מספר שבועות וכפתרון זמני עקפתי אותו. היום לאחר שבחנתי האם יש סיכוי להוציא את היחידה ללא פירוק מלא (כנראה שלא) פרקתי את כל העולם והוצאתי את החבר החוצה. הרדיאטור סדוק פחות או יותר סביב שני צינורות הכניסה/יציאה. בנוסף מלא לכלוך. הייתי מלחים אותו בעצמי אבל להערכתי לא כדאי עקב מצבו העגום.

למרות שחשבתי שהיפנים יהיו יותר נחמדים- פירוק הדשבורד=אותה עבודה כמו בפולו שלי.

עובדה שהדהימה אותי- בעת פירוק הדש נתקלתי במשהו דמוי מחשב שממוקם מתחת לדש, נכנסים אליו מלא חוטים. אני חושב לעצמי "מחשב בשרייד קרבורטור?! אני בטח הוזה. ואז ראיתי שכתוב עליו Transmission Control Module, ואני שוב נדהם, "מה, לשרייד 93 יש בקרה אלקטרונית לגיר?" מה דעתכם? מוכר למישהו?

בגלל שמיהרתי לא צילמתי תמונות, אני אצלם תמונות + הוראות הרכבה. תאמינו לי זה נראה רע כמו כל פירוק מלא של דש.

עכשיו נשאלות השאלות:

1. מהיכן להשיג רדיאטור כזה (שריד 93 1600 אוטומטי). עדיפות לאיזור פתח תקווה, אפשר גם ת"א, איזור השרון והשכנים בכפר קאסם/קלקיליה. העיקר שיהיה מחיר הגון ולא מישהו שיעקם את הפרצוף או יקרע אותי במחיר כי לא ביצעתי את העבודה אצלו. לכן העדיפות שלי היא לחנויות חלפים, אך גם רדיאטוריסטים נחמדים יתקבלו בברכה.
  2. אשמח לקבל הערכת עלות והעדיפות שלי היא לחדש תחליפי.

פורסם

תודה רפי,

את עמי אני מכיר אישית, אני אדבר איתו אם אני לא אסתדר עד ליום ראשון.

כמה אמור לעלות רדיאטור כזה? נהוג לשים תחליפי? יש בכלל תחליפי?

פורסם

עובדה שהדהימה אותי- בעת פירוק הדש נתקלתי במשהו דמוי מחשב שממוקם מתחת לדש, נכנסים אליו מלא חוטים. אני חושב לעצמי "מחשב בשרייד קרבורטור?! אני בטח הוזה. ואז ראיתי שכתוב עליו Transmission Control Module, ואני שוב נדהם, "מה, לשרייד 93 יש בקרה אלקטרונית לגיר?" מה דעתכם? מוכר למישהו?

למה אתה נדהם? לסובראו ג'סטי בשנים יותר מוקדמות מהשרייד שלך, היה בקרה ממחושבת לתיבת ה CVT, וכמדומני גם לסוזוקי סוויפט.

מדובר בדור ראשון של בקרה על תיבת הילוכים, ללא בקרה על לחץ קו (קייים כבל קיקדאון).

פורסם
למה אתה נדהם? לסובראו ג'סטי בשנים יותר מוקדמות מהשרייד שלך, היה בקרה ממחושבת לתיבת ה CVT, וכמדומני גם לסוזוקי סוויפט.

מדובר בדור ראשון של בקרה על תיבת הילוכים, ללא בקרה על לחץ קו (קייים כבל קיקדאון).

דניאל מה שמוזר מאד לגבי הקיק דאון הוא שבאמת יש כבל קיק דאון שמתחבר לקרבורטור. למרות יש מיקרו סוויצ' מאחורי הדש בורד שכאשר הדוושת גז מגיעה לסוף מהלכה הוא נלחץ.

פורסם

תפקיד הכבל קיקדאון הוא ויסות נוסף ללחץ הבקרה (Governor pressure).

המיקרו סוויץ' עוזר ליחידת הבקרה לזהות במהירות את הדרישת הנהג להורדת הילוך.

פורסם
בוקר טוב,

עלות של רדיאטור חימום 300 -400 ש"ח בקנייה עצמית.

אם תקנה דרך המוסך שבו תתקן, תשלם פי 3.

אתה בטוח? איפה אפשר לקנות במחיר הזה?

פורסם
תיגש לכתובת הנ"ל

רחוב שפע טל 13

03-5625656

אמסטרדם חלפים.

אם היית גר באזור חיפה, הייתי דואג לך באופן אישי.

רק כדי לא להרגיש שדפקו אותי בררתי איתם והמחיר הוא מעל 500 ש"ח. טיפה פחות ממה ששילמתי בפתח תקווה. כמובן שמדובר בתחליפי.

• תוכן חדש...