Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי לפני שבוע קרה לי את אחד המקרים הפחות נעימים שיכולים לקרות,

ביום שלישי (11.12.2006) בערב בהיותי בבסיס, קיבלתי הודעה על מותו של חברי לבסיס שנהרג בתאונת דרכים על כביש 44 סמוך למחנה צריפין שהפוגע ברח מזירת האירוע. (לכתבה בYNET)

מכל השמועות באותם הימים הבנתי שבעצם זה היה רכב שחור שפגע בו וברח ישר מן המקום, ושלאור הנסיבות הבן עוולה שעשה את זה לא ייתפס בחיים ויהיה קשה לעלות על עקבותיו.

היום (18.12.2006) התבשרתי לדעת (למרות פקפוקי במשטרת ישראל) שתפסו אותו והבחור הוא לא אחר מאשר תושב לוד הנמצאת כ5 דק' מן האזור.

אני לא בא להגיד כאן כל כך הרבה, בשבילכם זאת אולי עוד תאונה רגילה ששומעים עליה בתקשורת אבל בשבילי זה אבן דרך בשירות הצבאי שלי שנתנה לי צורת הסתכלות שונה על החיים.

הרבה מאיתנו עושים שטויות על הכביש ולא רואים את ההשלכות של זה, נכון שהתאונה הזאת לא נובעת ממהירות גבוהה או דבר דומה, אבל היא הראתה לי שבכל שנייה בחיים הכל יכול להתהפך ב180 מעלות.

לראות את חבר שלי מובא בארון אל חלקה צבאית שינה לי את החיים בצורה משמעותית,

אם זה לנהוג ברכב או בכלל ביום יום.

חשבתי שאולי כמה מילים בזמן שכזה שיש כל כך הרבה תאונות דרכים יוכל לעשות כאן משהו לכמה אנשים.

shai.jpg

Polo 2012

פורסם

יהי זכרו ברוך.

אני משתתף בצערך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יהי זכרו ברוך.

תנחומים למשפחה ולחברים.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

תנחומיי למשפחתו ולחברים - תהיה נשמתו צרורה בצרור החיים

לפחות פעם אחת תפסו את הפוגע - אולי עוד יש להם תקווה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יהי זכרו ברוך.

תנחומים למשפחה ולחברים.

מוזר שהמשטרה לא מעדכנת באיזה כתבה שתפסו את הפוגע, בשביל להעלים כמה דעות קדומות

על המשטרה שלנו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יהיה זכרו ברוך. כואב לשמוע על כל הרוג בתאונות הדרכים. זאת כבר ממש מכה...

וכל הכבוד למשטרת ישראל.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

יהי זכרו ברוך ותנחומים למשפחה.

דווקא במקרים של פגע וברח המשטרה מצליחה לתפוס את רוב הפוגעים. רכב שפוגע באדם ניזוק בצורה מאות ספציפית וקל לזהות מיד שהמכה עליו היא מפגיעה באדם (חלון קדמי שבור, שקע במכסה המנוע וכו'). המשטרה מודיעה למוסכים, סוחררי החלפים ולפחחים והם מצידם משתפים פעולה ומדווחים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בהזדמנות זו ראוי להזכיר גם להולכי הרגל שאנחנו נמנים עליהם להיזהר.

במקרה מצער זה החייל הלך בשולי הכביש (לפחות לפי הפרסום).

שולי הכביש הם מקום מסוכן ביותר היו זהירים כהולכי רגל בכביש.

בת"א אני חוזה יום יום במחזה של עוברים ושבים המסכנים את חייהם בחציית הכביש שלא במעבר חצייה או באור אדום במעבר חצייה.

בצומת קרליבך היה נהוג לתת דוחות של המשטרה להולכי הרגל וחבל שלא המשיכו וחבל שהחינוך בטלוויזיה הופסק (ע"ע דובי דוברמן וכדומה).

כרוכב דו"ג אני רוצה לומר לכם שאין דבר כזה עצירת חירום באופנוע, קחו זאת בחשבון כשאתם חוצים את הכביש שלא במעבר חצייה ובחוסר זהירות.

לגופו של מקרה, טוב שתפסו את הפושע (כן אני מסכים שהוא פושע).

אחת היא לפגוע בשגגה באחר, זהו סיכון שקיים לנוהג.

אחרת היא ולא מתקבלת על הדעת, שאדם יפגע באחר וימלט מהמקום.

היכן חובת השומרוני הטוב? היכן המוסר הבסיסי שלך?

כשלא עצר לסייע במי שהוא פגע בו כאן הוא כבר פושע.

יותר מזה החוק מחייב לעצור כשחוזים בתאונה- אפילו עוברי אורח שאינם קשורים לאירוע.

רוצה לומר- אם אותו אדם שפגע לא היה בורח מצבו היה משופר לעילא ולעילא.

כרגע נחזה כי לאותו אדם מגיע להירקב בקלבוש לכמה השנים הקרובות בהנחה ויורשע וייגזר דינו.

היו ערניים. פתחו 7 עיניים אין לנו 9 נשמות.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

הערה קטנה בקשר לעניין התפיסה - זה לא רק בתאונת פגע וברח, אלא כמעט כל עבירה/פשע/עוון.

עם הידע והאמצעים שיש היום ניתן לפענח כמעט כל מקרה. הכל עניין של איסוף הממצאים בזירה בזמן והשקעת משאבים.

פורסם

יהי זכרו ברוך...

תנחומים למשפחה.

כעת רק נותר לבית המשפט למצות את הדין עם הפוגע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...