Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה ראשית אני חייב לציין שאני גולש קבוע בפורומים פה והשכלתי רבות מהמאמרים ומהדיונים המעניינים , אפילו המדריך לשימור צבע הרכב שמופיע פה בנעוץ שמור אצלי במחשב .

שאלתי היא כזאת :

לאחר שקראתי את המדריך לשימור צבע הרכב החלטתי להפסיק לעשות נזק מתמשך לצבע הרכב (צבע אפור מטאלי ) ולזרוק את סבוני כלים לשטיפה ולקנות שמפו .

הגעתי לאוטודיפו וכמובן יש עשרות סוגים של שמפו , לא ידעתי מה לקנות והחלטתי לשאול פשוט אותכם איזה סוג מומלץ לקנות ? , איזה סוג כדאי להתרחק ?

תודה רבה לכל העונים (-:

פורסם

במקום שמפו הייתי ממליץ לך להשתמש במים עם מעט וקס רגיל מהול בתוכם.

מבחינת כמויות זה בסביבות 2 כפות וקס נוזלי בדלי מלא מים.

לדעתי אין שום צורך בחומרי ניקוי וממסים למיניהם. זה לא שהרכב שלנו מלא גריז ומרוח בצבע שמן. כולה צריך להוריד קצת אבק ובוץ. מים עושים את העבודה בצורה טובה מאד והוקס נותן ברק ממש טוב.

פורסם

לדעתי אין שום צורך בחומרי ניקוי וממסים למיניהם. זה לא שהרכב שלנו מלא גריז ומרוח בצבע שמן.

אתה לא נוהג הרבה באיזור חיפה, אה?...

תתפלא מה יש על הרכב אחרי שבוע נהיגה באזור חיפה והמפרץ.

אפילו סבון מתקשה לטפל בכל הדרעק שנדבק לאוטו.

בשטיפה שלי תמיד השתמשתי בסבון נוזלי לכלים. פשוט, זול, זמין ועושה את העבודה מצויין.גם על צבע מטאלי.

השמפו מהחנות לא מכיל מי יודע מה חומרים אחרים, אגב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עד כה השתמשתי בשמפו של MAX WAX מתוצרת סימוניז.

מעולה - והולך נהדר עם הווקס מאותה הסדרה.

אבל

אז נתקלתי בEBAY במוכר בשם ג'ף עם כמות פידבקים מטורפת ומכירות של ווקסים ושמפואים זולים [יחסית]

עלה לי 14 פאונד לזוג בקבוקים מאנגליה [כולל משלוח] של ווקס ושמפו,

ובאמת שלא יצא לי להתקל בשמפו טוב יותר לרכב.

לא פוגע בווקס [גם של סימוניז וגם הווקס היעודי מתוצרתו] ומשאיר את האוטו נקי, חלק ועם גימור מעולה לשטיפה.

ממליץ בחום

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

"מכל מלמדי השכלתי " ,תודה לכל העונים ...

רק רציתי לדעת אם יש סוגים שונים של שמפו שעלולים להזיק לצבע הרכב או זה לא משנה ?

למרות שהיתבקשתם אין ספור פעמים לעיין במדריך שנמצא ברשימת ה"דביקים" ולשרשר שאלות שם,עדיין מיתעקשים רבים לפתוח שרשורים ניפרדים בנושא.

להבא שרשורים אלו ימחקו מיד ובדיעבד!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...